søndag, januar 30, 2011

Bergen i bilder

Sånn har vi det som studerer til Treningsveileder på NIH! Litt teori og litt praksis, litt trening og litt treningssnakk, men... Men sjekk den praksisen her:

Jeg har tatt min første pullup! Og.. Min andre! Og tredje! I dag turte jeg ikke prøve for jeg var redd for at lykken hadde snudd, men jeg tok lett fire chins foran alle de unge lovende treningsveilederne.

Tidlig lørdags morgen er det kaldt og mørkt i Bergen med et gammelt juletre i Lille Lungegårdsvann så det er kanskje rart at man kan savne dette, men det gjør jeg.

Etter skole og kafé med Kjartan (kooos, Kjartan! For en god gutt!) vekker jeg lillesøster til en tekopp i kollektivet. Hun må sende ut nachspielet før jeg kan komme inn for lille Maren vet ennå hvordan det er å ha nachspiel, hun er mitt kule alibi.

Og som vanlig; alt som er hemmelig i hverdagen er fritt fram for den store vide weben. Sånn tøysemat som dette spiser jeg hele dagen lang men som oftest helst i skjul for det ser jo helt utrolig teit ut.

Men det er godt! Jeg har levd på rettikoppen-havregrøter hele helgen, denne er fra ferjen hjem. Havregryn (nei, musli var det faktisk), proteinpulver, peanøttsmør (nå er det spist opp heldigvis) og kakao. I'm on a porridge diet.

Og apropos bilder av maten sin... Denne fikk jeg av Kanela en gang, og temaet tror jeg var 10 ting man ikke trenger å ta bilde av...


Hjelp, hjelp, jeg klarer ikke slutte! Her er Ingvils regnbuegrøt! Jeg ser at det er vanskelig å finne regnbuen i grøten men det var Malin sin idé og jeg likte den ganske godt.

Ny søndagsspesial ligger også ute på Bootybuilding.


Tusen takk for seg til alle fine bergensere!

14 kommentarer:

 1. Jeg får vann i munnen! Du er så flink med mat, kan du legge ut oppskrift?

  SvarSlett
 2. Bergen savner deg allerede snupp min!!

  SvarSlett
 3. Veldig morsomt, Pulsi. :)

  Og anonym må være... Maren? Jeg savner deg også!! Februar! :D

  SvarSlett
 4. Imponerende! Bare ut i fra bildet?

  SvarSlett
 5. Regnbuegrøt FTW!
  Jeg driver visst å kommenterer anonymt, men jeg har da blogg.

  SvarSlett
 6. Aha! Jeg lurte litt på det ser du. :) Koselig, Malin!

  SvarSlett
 7. Det ble ne veldig stor grøt av så lite bokhvete :O

  SvarSlett
 8. Yo, Thale! Betyr det at du har prøvd eller at du ble imponert over bildet? Det blir jaffal sykt mye ja. Tommel opp?

  SvarSlett
 9. Jeg ble bilde-imponert. Har bare den pannekakemixen, men kanskje jeg skal prøve med den? Tror kakaoen min tok slutt i desember. Forøvrig verdens beste(og økologiske)kakaopulver,som overgår all annen kakao jeg har smakt. Regia kan i alle fall gå hjem og legge seg. Jeg husker ikke hva den heter, men den er som sagt økologisk, hvit og grønn med kakaopulverbilde utenpå. Det er den eneste kakaoen de har på Sparmat på Ekeberg, så du finner dne i alle fall der.

  SvarSlett
 10. Oi! Det har jeg ikke kommet på, at man kan teste forskjellige typer kakao. Jeg har alltid fire halvfulle pakker stående fordi jeg kan komme på en formiddag at jeg vil kjøpe meg noe å spise og så kjøper jeg en hel pakke kakao som jeg blander med noe søl i en kopp. ;)

  Men en av disse er akkurat nå en coop-kakao og den merket jeg at smakte helt annerledes! På en negativ måte så klart. Dette bryr du deg ingenting om, det vet jeg jo. Du syns at grøt er greit og at man burde la det være med det, så det burde jeg også. Skal prøve økokakao, men plis prøv grøt med pannekakemiks!!!!! Plis. :)

  SvarSlett
 11. Charlotte, når er du tilbake til bodypump timene på Sola?

  SvarSlett
 12. Ikke vær anonyme vel! Bodypump på fredag tenker jeg, det har vært mye reising i det siste.. Kommer du?

  SvarSlett
 13. Hvis jeg sier navnet mitt vet du sikkert ikke hvem jeg uansett, skal heller gi meg til kjenne neste gang jeg er der :-)
  Mulig jeg er bortreist fredag førstkommende, men i så fall kommer jeg fredagen etter :-)

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...