fredag, januar 28, 2011

Morgen i Bergen

Dumdidum.. Mens jeg venter på at Ingvil skal våkne så vi kan gå på kafé så låner jeg en pc som mangler L-tasten. Den har en liten gummiknott som gir en L men dette tar ganske lang tid. Helt greit for jeg har ikke så mye å si. Ingvil er den eneste av mine gamle venner som leser bloggetullet så derfor tillot jeg meg å lage spesialhavregrøt i morges uten å være flau. Havregryn, chiafrø, kakao, vanilje/pære-prottis og... trommelommelom... en spiseskje økologisk peanøttsmør! Etter å ha sluttet med peanøttsmør altfor lenge var dette så godt at jeg spiste peanøttsmør ut av glasset i går, og det er på grunn av sånne lure idéer at jeg en gang sluttet. :)

I alle fall syns Ingvil at dette så så godt ut (sjelden reaksjon!) at jeg skal lage grøt til henne når hun våkner igjen. Det er så kjedelig å få Ææææsj, hva er det du spiiiiiser-kommentarer hver eneste dag at jeg derfor spiser ganske mange måltider i skjul. I en farlig fart. Havre, kakao, proteiner, kokende vann fra vannkokeren, og wosh! Au, au, varmt. Gomle gomle. Eller som i pausen på Fitnessfaget i går (det er derfor jeg er i Bergen): musli i den tomme 7/11-kaffekoppen, proteinpulver fra en liten ziplockpose som ligger parat i vesken, fyller oppi litt vann fra toalettet på psykologisk fakultet og rører rundt. Namnam, spise fort, og deretter en spiseskje peanøttsmør ut av glasset. Da vil man helst IKKE bli oppdaget. Det ser ikke særlig lurt ut. Jeg hadde chiafrø oppi da også når jeg tenker meg om, det virker så langt veldig okei.

Kinsarvik Frukt og Grønt har jeg gått forbi hver eneste dag i 5-6 studieår, men nå har jeg plutselig blitt dønn forelsket. Jeg kommer til å hamstre her som på en taxfree før jeg drar hjem igjen. De har utrolig godt utvalg men ikke minst så er de mye billigere. Kokosmelet som jeg kjøpte for 109 kroner koster 79 kroner her, hvorfor gjør det det? Chiafrø har jeg ikke funnet i Stavanger i det hele tatt, men det fins så klart her. Og så skal jeg kjøpe med meg masse te. Der våknet Ingvil igjen! Jeg fortrenger kommafeilangsten og legger ut meningsløst morgenfjas uten så mye som én gjennomlesning. Håper alle får en fin fredag!

Oppdatering: Ingvil sa nam nam tusen ganger! Hun fikk den med 50/50 melk og vann pluss litt honning, i stedet for proteinpulver, og det ble pokker så godt.

11 kommentarer:

 1. Man trenger ikke bo i Bergen for å handle på Kinsarvik. Vet ikke om prisene er de samme på nett som i butikk, men utvalget er iallefall fabelaktig!

  SvarSlett
 2. En vakker dag må du vise meg alle disse rare kornproduktene :) det gleder jeg meg til!

  SvarSlett
 3. Anonym: Takk for tips! Jeg skal sjekke.

  Marit: Du skal få alt du vil ha. :)

  SvarSlett
 4. Jeg synes du er kul Charlotte, som har ett så hjertelig forhold (?) til havregrøt. Jeg tror havregrøten setter stor pris på det. Jeg mener, den er jo ganske grå og kjedelig i utgangspunktet men du propper den full med proteiner og farge (les: kakao. Les: brunfarge)
  Om du blander sammen alle regnbuens farger så får du brun, så du kan faktisk kalle kakaogrøten din for regnbuegrøt ;)

  SvarSlett
 5. Åååe! Gøy! Men ville du fortsatt sagt at jeg var kul hvis jeg fortalte at jeg spiser havregrøt nå også? Klokken er halv ni og det er lørdag..

  Plis si at jeg er kul. :P

  SvarSlett
 6. Ååååååååååh... <3 Har ikke møtt deg en gang, men kjenner at jeg savner deg når jeg leser innlegget ditt... Er det rart? Å savne noen du aldri har møtt? Blir bare så varm og god i hjertet av å lese det du skriver. Ser liksom for meg et blondt vimsehue som lyser opp bare noen sier ordet "grøt"... ;) Fine Chass'n... Chassefine! :)

  SvarSlett
 7. Nå var det en stund siden jeg tittet innom deg... Og da hadde jeg masse å kose meg med! Herlig! Håper du er bedre! Og jeg lurer veldig på hvem som er gravid med Mark, for jeg har ditchet Grey's til fordel for slankekrigen på Fem :) Forresten skal jeg møte Kanela til lørdag. Vi kommer nok til å snakke om ost ;)

  SvarSlett
 8. Du er kul :p Grøtkul!

  SvarSlett
 9. Annka: Hopper opp og ned på stolen!

  Malin: Det gjelder å finne sitt publikum visst. Resten av verden ville sagt ukul så jeg sier tuuuusen takk og smiler stort!

  SvarSlett
 10. Cecilie: Åh, lavkarbofreaks altså.. Men jeg vil også treffe Kanela! Begge to forresten, det hørtes ut som en kjempedate. :) Kan du ikke hilse?

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...