fredag, februar 05, 2010

Kvantitet eller kvalitet

Blablabla, håper på tilbakemelding her... Det blir mange timer med fysisk aktivitet i løpet av en uke, og jeg innbiller meg at det er bra, men skulle gjerne visst om det er det som er BEST. Siste uken har sett ut som dette:
 • Søndag:
Bein og mage
2 timer tur
 • Mandag:
Bodypump og 30 min kardio
2 timer tur
 • Tirsdag
Bodypump og 30 min kardio (squash mot veggen)
2 timer tur
 • Onsdag
2 timer langrenn
 • Torsdag
Bodypump og jazzercise (debut, vurdert som helt ok men litt enkel time)
2 timer tur
 • Fredag
Corebar og Total med styrke
2 timer tur
 • Lørdag
2 timer tur

Jeg kommer til 10 timer trening og 12 timer tur på en god uke, men resten av dagene sitter jeg veldig stille og bruker helst kalorier på å spise. Jeg føler meg full av energi og er fornøyd med aktivitetsnivået, men det hadde vært interessant med en vurdering av hva som gir best resultater. Hadde ikke så mange kvelder vært låst til bodypump skulle jeg gjerne gjort litt mer styrke på egenhånd for mer variasjon og større effekt.

Det overordnede målet har blitt revurdert: jeg vil se fit ut i tillegg til å hente fram magemusklene. Dette har nok egentlig vært den skjulte agendaen hele tiden. Høhø.

8 kommentarer:

 1. Jeg ble så sliten av å lese treningslista at rådene sovnet - alt jeg har krefter til er følgende innlysende statement
  - det er mye tur :-)

  SvarSlett
 2. Samme her, fikk så mye melkesyre at jeg må stoppe her.

  SvarSlett
 3. SV: Ja! Har fri hele neste uke óg, så blir mye morgentrim og matinnkjøp! Hurra! (...skal lese LITT óg da 8-) )

  SvarSlett
 4. Du er jo i ekstremt mye bevegelse frøken Chassi. 2 timers tur hver dag (regner ikke med at dette er skritt brukt på jobb eller i heimen, men til og fra og innlagte turer)..hmm.
  Ikke rart du trenger maaat i magen.

  Har du aldri hviledager? med så mye daglig aktivitet bør du ha planlagte hviledager tror jeg. De snakkes ikke om for ingenting vettu ;)

  *fortsatt i sjokk over 2 timers daglig gange og enorme mengder fysisk aktivitet ønsker jeg deg herved god helg

  Klem :)

  SvarSlett
 5. Måtte smile her jeg satt, da jeg leste du hadde testet ut Jazzercisen.Tenkte at det ville være en "kjedelig"og enkel aktivitet for deg som liker det mer utfordrende slaget.Selv er jeg enig- som tidligere jazzercise entusiast i ca 8 år- har jeg lagt det laaangt bak i hylla.
  Utrolig imponert over trenings-uke-planen din btw!! :-D

  SvarSlett
 6. Hmmm, mye aktivitet ja. Jeg stiller meg også tvilende om denne mengden uten hviledager er bra. Husk at det er under god restitusjon etter aktivitet at man blir bedre. Under aktivitet bryter man ned. Når restituerer du? Spiser du bra (nok)?

  mvh
  Kollega med medbrakt proteinshake

  SvarSlett
 7. Takk for kule kommentarer, folkens!

  Jazzercisen var egentlig kjedelig, ja. Pleide du å gå på Toppform, Hilde?

  SvarSlett
 8. Ja,det endte på Toppform på Sola...
  Jazzercise hadde sine lokaler på Randaberg,Kvernavik,Røde Kors på Sola og tilslutt flyttet dem til Toppform.Og jeg fulgte dem trofast med:) Jobbet også en stund som vertinne på jazzercisen.Fikk tilbud på å bli instruktør, men det var ikke noe for meg.

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...