onsdag, februar 03, 2010

Cecilie Skog og jeg

Jeg håper noen ber oss på fest sammen snart, for nå har jeg også blitt sponset av Bergans. Jeg venter en diger kasse (eventuelt liten eske) med klær til bruk på alle fjellsportekspedisjoner, og selv om jeg ikke skal til Antarktis skal det komme så sinnsykt godt med! Føles som julaften all over. Uten kamelene.

Ekspedisjonene kommer nå på løpende bånd. Først kiting med kitesurfing, så Bouvet-tur i Sirdalen og etter hvert toppturer til Glittertind og deromkring i Jotunheimen.

Gammelt Bergansgear doneres bort. Jeg kan gi bort en jaktinspirert jakke med matchende bukse, kjøpt på tilbud i studenttiden i Bergen. Str 36.

4 kommentarer:

 1. SV: Takk for det! Utrolig hva man kan finne på med de rette råvarene. Om du salter squashen og lar den trekke lenge nok, så alt vannet forsvinner, samt å bare koker den i ca 20sek blir den faktisk litt pasta-aktig!

  SvarSlett
 2. Hvordan har du fått til det der? veldig sjalu her jeg sitter nå;)..Jeg vil også sponses av Bergans...
  Noe å gjøre med ny-jobben eller?

  Du hadde plutselig oppdatert så mye når jeg var innom nå, har blitt litt mindre de siste dagene, da mitt kjedelige liv har bedret seg litt de siste dagene..haha ;)
  (Liker hyppig oppdatering btw)

  Jobber du på Toppform også, trodde du var på Elixia jeg?

  PS. ang mat-orgier. Jeg har de siste dagene regnet ut kcal ila en dag, og det viser seg at det jeg tror er normalt å spise, altså slik jeg spiser når jeg tror jeg gjør det riktig, er altfor lite kcal. DA er det ikke så rart det smeller titt og ofte.Kroppen må ta igjen tapte kalorier. Så nå jeg økt mengde mat i alle måltidene.
  Kanskje det er der det skorter hos deg også? Jeg satser på at det skal bedre seg her hos meg nå hvertfall.

  SvarSlett
 3. Kule Kanela!! Sendte deg en link om orgiene våre. Selv spiser jeg rett og slett masse mat hele dagen, men altså. Det er et mysterium. Godt med mat.

  Ser at det kan se ut som jeg har fire jobber nå. Det er Toppform som er jobben, men jeg trener på Elixia fordi de har så mange gode timer og senter i sentrum. Jeg jobbet i Bouvet selv om jeg satt et halvår som konsulent på Statoil så der er det heller intet nytt egentlig.

  Sponsingen kan jeg takke kitegutta for, men jeg skal snike deg med hvis jeg noen gang blir bedt på fest med Cecilie Skog. :D

  Stor klem!

  SvarSlett
 4. JAAAAAAAA, jeg vil snikes inn på fest med sporty sponsede mennesker !!

  Nå henger jeg med i svingene i arbeidslivet ditt også...og fikk herved ro i sjelen..haha ;)

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...