mandag, juli 04, 2016

Ny test

Det har gått en uke siden første test i reality-serien Tre treningsregimer. Og for å begynne på toppen kan jeg si at det har vært en fin uke. Oh yes. Hver dag har jeg hatt minst to måltider med grøt, og i helgen fikk jeg massevis av friluftsliv. Dette burde ikke kunne gå galt, for nå har jeg testet mitt eget liv. Jeg kunne ikke vært mer navlebeskuende, og jeg kunne ikke vært mer ekspert på feltet, men ALLIKEVEL ville jeg vært mer motivert om jeg ikke hadde vært den eneste deltakeren i showet. (Dietten og treningen har gått bra.)

Vekt: Opp 0,1 kg.
Midje: Opp 0,5 cm.

Men.
Triste fjes: Grøtuken ligger dårlig an.
Fordi. Ikke fordi til vekten; jeg var forberedt på at den skulle være akkurat som før, og det var den - det er neste uke dét blir spennende. Men nå skulle jeg testet løping, pushups og planke, og jeg orker ikke. Gidder ikke. Kan jeg skrive null? Jeg har bare lyst til å se på Netflix og bla i bøkene jeg fant på biblioteket. Kakkmaddafakka, Yngvar kommer til å vinne dette her. Kan jeg heller legge ut et bilde fra helgen? Kan jeg ta testen i morgen?? :D

Jeg var i Suldalsheiene i helgen. Det er verdens flotteste sted, men det var ganske vått.

Sjekk den våte stien.


Og sjekk den flotte plassen!

Det er ikke kveld ennå, jeg kan ta pushups før jeg legger meg. Jeg skal og jeg vil.

Erfaringer så langt:
- Det er lett å miste motivasjonen når ingen følger med/passer på.
- Grøtuken var slitsom. (?)
- Grøt er godt og friluftsliv er flott.

Comin' up:
ShapeUp-uken! Det blir bra. Jeg skal gjøre en kjempeinnsats og bli ship-shape. Og uansett, det er jo da det blir spennende, det er jo da jeg får gjøre noe helt nytt. Utfall FTW.

I dag er det mandag. La lekene fortsette.

5 kommentarer:

 1. Åååe, jeg har tatt på pulsbelte og treningstøy til og med, men jeg orker ikke. Gidder ikke. Jeg må ta testen i morgen. Åh, og da kommer jeg til å være sliten etter en lang dag på Solastranden! For et liv. Jeg skjemmes, men grøt og friluftslivet er totalt utmattende, tydeligvis. Jeg gleder meg til ShapeUp-uken.

  SvarSlett
 2. Håperdu fant en bra løsning på treninga i dag, er så kjedelig drive sånn å (og?) slåss med seg selv! Liker så godt å lese det du skriver, gøy og gjenkjennbart:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Eline! Takk! Vet ikke om eg fant en god løsning, men jeg trente i alle fall ikke. Det ble ikke en eneste pushup. Kan du kjenne deg igjen i dette altså? he he. Bra!

   Bedre lykke neste gang.

   Slett
 3. Jeg er så klar for de neste to ukene. Jeg har hakket mer troen på yngvar-uka enn shape up-uka, men jeg vet ikke! Tror egentlig at du er såpass godt trent at du ikke får så mye ut av noen av dem, men vet ikke! I Yngvar-uka må du nesten ta buss bare for å gå av noen stopp før du skal av, for det er litt sånn jeg ser for meg det.

  SvarSlett
  Svar
  1. Men ALLER mest har du troen på grøtuka, eller? Takk. Og takk for at du tror jeg er så trent! Egentlig er jeg helt merkelig lammet av sommerferien som plutselig slo inn. Endelig fri til å gjøre alt jeg vil og så bare - Bam, vil ligge på sofaen. Du må ha smittet meg.

   Yngvar-uken blir litt sånn som du sier, men mye kulere. :P

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...