fredag, juli 15, 2016

Friluftsuken og ny test

Hallo! Jeg er tilbake etter en uke med friluft, reality style. Skittent spill og skitne fjellsko. Aller mest er det om å gjøre å se hvordan ulik trening og ulikt kosthold slår ut på noen enkle tester, men halloo, man kan jo late som. Jeg har dannet allianser og sett hvem som er til å stole på; jeg har vært meg selv 105 prosent! Skulle ønske - OMG, OMG! - at jeg var den som hadde sex den første kvelden, men jeg har vært helt alene så det ville ikke vært verdt å fortelle om i så fall.

Noen hjemme? Nei, helt alene.
 Sånn har uken vært, treningsmessig:
Bare tur, og ganske mye sådan.
Og sånn har kostholdet vært:
M1: Havregrøt
M2: Brødskiver med masse ost og honning. Nøtteblanding til dessert.
M3: Samme som M2.
M4: Samme som M2.
M5: Real turmat. Kjeks med peanøttsmør til dessert.
M6: Oisann, havregrøt igjen.

Med små variasjoner som kanskje makrell og potetmos til frokost.
Det ser kanskje ikke mye ut, men jeg tror det var ganske mye. Jeg våknet hver natt og var sulten, så en ekstra grøt ble satt på planen som M6. Jeg har fortsatt å spise ekstra mye etter at jeg kom hjem.

Jeg har vært i Hjelmelandsheiene btw.

I snø og pøsregn.
Og elver som måtte vades helt til lårene.


Og så gikk jeg til Sirdalsheiene.

Og nå har jeg syklet over fjellet - det regnes også med i friluftsuken - for å hente bilen som sto igjen. Det har vært en superduper uke, men det var også greit å være ferdig med den. Været var dårlig og jeg går altfor fort når jeg er alene. Det ble ikke en eneste sittende lunsj, men brødskiver på farten og rundetider på klokken, i tilfelle jeg traff noen jeg kunne skryte til underveis.

Ny test er tatt. Who's the biggest loser, eller Hvem er sterkest?? :D

Vekt: Opp 0,3 kg.
Midje: Opp 0,5 cm.

Ooooo, sier publikum, nei, deltakerne på Paradise Hotel! MEN: Målet her er ikke å gå ned i vekt.

Løpetest, 1 km: 4,45 min. (15 sekunder raskere enn sist.)
Pushups: 33 stk. (Pluss én.)
Planke: 2,15 min. (Pluss 15 sekunder.)

Konklusjon: Friluftsuken vant.
Eventuelt: Det er lettere å vinne når man har noe konkret å konkurrere mot.

4 kommentarer:

 1. Jeg er fan av twisten din. Noe sier meg at det som virker aller best er å gjøre det du liker, altså det som gjør at du har lyst til å fortsette ei uke til osv. Ser for meg at lavterskel yngvar-uka kan bli litt høyterskel for deg? Finne frem pcen for å ta knebøy i reklamepausa liksom.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Lille-t! Ja, jeg er enig, men Yngvar-uken blir tøff nok den og. Han er en sånn No mercy-mann tross alt. Tror jeg. Berre gjer da. Og så får jeg så mange spørsmål på jobben, om Yngvar og ShapeUp-greier, at jeg burde teste det. Det passet helt perfekt at du kom med det gode forslaget! Det har ikke blitt spennende ennå, for jeg har på en måte ikke begynt, men jeg HAR lært hvor lett det er å lage unnskyldninger for å ikke begynne. Diettproblem nummer én. Har du testet noe selv? Som i dietter, ikke dop.

   Slett
  2. Ja, det er INGEN unnskyldninger som funker på Yngvar tror jeg.

   Jeg har ikke testet noen dietter egentlig. Jeg synes det blir litt mye mas, samtidig som jeg aldri har hatt et veldig spesifikt mål som rettferdiggjør det. Men jeg spiser jo periodevis sunnere og mindre sunt da. Det gjør jeg definitivt.

   Slett
  3. Veldig mas - veldig enig. ;)

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...