tirsdag, mai 24, 2016

En kjapp styrkeøkt

Nå er det ikke regnvær lenger! Det er sol og blå himmel, og best å være ute, så derfor blir styrketreningen en kjappis. Anbefalt dose: én til to økter i uken, men aller helst bare én. (Hilsen PT.) Og selv med utendørs oppvarming tar denne toppen en time. Her er kjappisen:

#Quickie å bli fit i.
Det blir omtrent de samme øvelsene hver gang. Litt bein, litt kjerne ... og bare tunge øvelser, for da får jeg ekstra god samvittighet i og med at det ikke skjer så ofte som før.

Step-ups, 3 x 10-16. En runde uten vekter; ekstraoppvarming liksom, og så med kettlebells.
Bulgarsk utfall, 3 sett x 6-10 reps på hver fot.
Chins må alltid være med. Først max, så max minus 1, max minus 2 ... til jeg ikke orker mer.
Benkpress, 3 sett x 6-10 reps.
Landmines, 3 sett x 20 reps.
Ab-roll, 3 sett x 10 reps.

Og så dokumentere.

#Har ikke dusjet, men skal trene.
#Og jipp-yay, her er jeg.

#Har ikke vunnet noenting, men har trent og fått en kaffe.
Det hjelper å sende skrytebilder. Nå skal jeg på jobb. God tirsdag! Snart helg!

21 kommentarer:

 1. Du må forklare landmines til meg, tror jeg! Hva er det?
  Ok, nå kom jeg på at jeg kunne google "landmines exercise" i stedet for bare "landmines", og da ble jeg litt klokere. Men jeg ser også at det går an å gjøre mye forskjellig med landmines, så hva er din favoritt?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hey Lil' t!

   Landmines lærte vi på NIH er den aller beste mageøvelsen. Den er funksjonell og bruker hele kjernemuskulaturen. Du står, du stabiliserer og du kan få opp pulsen og jobbe tungt. Sjekk øvelsesbanken til Afpt, der står den som rainbow landmines. Jeg pleier å kalle det for Svingstangen når jeg gjør denne med kundene. Jo, og min favoritt er å rotere litt mer med overkroppen enn Martin Norum gjør. Smak og behag - jeg jobber mer eksplosivt.

   Du skulle vært her og trent!

   Slett
  2. Åå, takk for beskrivelse! Hvis jeg plutselig er i Stavanger vil jeg ha PT-time med deg. Og PT-timer er egentlig min største frykt (jeg har gymlærer-panikkangst fra skolen).

   Slett
 2. Så ut som en knall økt det der da :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Og det var det. Du skulle også vært her og trent. :)

   Slett
 3. En kjappis. På Toppis? Jatakk. Eventuelt kan du komme innom kontoret i lunsjen ;)

  Takk for landminespåminnelsen. Den har jeg glemt helt ut. Nå skal jeg ta den tilbake. *takk*

  SvarSlett
  Svar
  1. He he. Noen har lånt mac-en din, lille Østis. Mest sannsynlig meg. Jeg får meg ikke helt til å slette kommentaren din, men nå ser det ut som jeg flørter grovt med alle andre her. (Allright!)

   Slett
 4. hahahah :-)
  morsomt morsomt
  det så ut som en fin økt selv kjører jeg samme programmet hele året med litt periodisering i intensiteten opp mot konkurranser.

  jeg er i oslo ja østis, bor hos en "venninne"(;-) ) og har egen leilgihet på sinsen fra 15 juni. skal dere på pride?

  SvarSlett
  Svar
  1. Gjør du? Kult. Og hva slags øvelser velger en svømmer?

   Og så må jeg spørre som lille Ø, for jeg lurer minst like mye: HVA DA "VENNINNE" Hva skjer??

   Nei til kvinnetog og homsetog. Det måtte vært om jeg var singel og ville utnytte situasjonen. ;)

   Slett
  2. hahah dere er morsomst. har kommentert det på et annet inlegg :-p men ja nokså udramatisk utvikling som har murret en stund. så moren til Østis har helt rett.
   forandring fryder sis det? :-P jeg har det veldig bra og er veldig lykkelig. det var ikke mitt valg men når det ble sånn ble det til det bedre.

   pride er i slutten av juni jeg skal gå på konsert tenkte jeg men mest bare trene.
   tror man kan gå uten å utnytte situasjonen :-p

   Slett
  3. Man KAN gå uten å utnytte situasjonen, men jeg ville i alle fall gått av bare sosiale interesser og ikke som et slags standpunkt; for det virker ikke mer nødvendig enn å proklamere eget kjønn.

   Slett
 5. Den lille Østlendingen26 mai, 2016 06:53

  "Venninne" - høres ut som noe moren min kunne kalt dama di. Har du NY DAME? Neivel? Hva skjer med Skotten? GRATTIS med egen kåk fra 15. juni. Sinsen er bra.

  Ingen planer om å dra på Pride. Det er i slutten av juni eller? Kanskje vi sees i sommer? :)

  <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, hva skjedde med skotten? Skjønner ingenting.

   Slett
  2. skotter trivest visst best i skottland der de har fritysrstekt pizza og dataspill.

   har vist det i noen månder men ventet med å reklamere det til etter em for min egen del.
   skulle bare være chill men falt pladask for den høye frisøren.

   ses i sommer !!! Hurra ja!når skal dere hit?

   Slett
  3. Shit man. Jeg skjønner jo at frityrstekt pizza er vanskelig å finne i Norge, (Da måtte man fritert den selv!) men altså. Kjærlighet kan være vanskelig. Og nå en høy frisør? Du er helt rå altså.

   Jeg har veldig lyst å møte deg i Oslo, for jeg hørte så veldig mye fint om deg etter at Malin og Østis fikk treffe deg i Stavanger.

   Puss och kram.

   Slett
 6. Med fare for å fremstå som et kroppsfiksert mannssjåvinistisk nettroll som ikke leser bloggen din, men bare ser på bildene dine; Legg ut flere bilder av den selv i stramt treningstøy! Eller helst uten tøy. Jeg mener for en KROPP du har! Bare synd du skiftet side og jeg er mann, what a waste of good pussy sier nå jeg. Bortsett fra det, så LESER jeg faktisk bloggene dine også, og i tillegg til at du er deilig, så er du jo morsom også. Du må jo være et kupp for den heldige lille østlendingen din :-)

  Hilsen en mann som håper du kan tilgi ham for å være så feig at han kommenterer som anonym.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er aldri særlig sjarmerende å få den der "waste of good pussy", men siden du sier så mye annet fint så Takk! Flere nakenbilder følger. ;)

   Vet jeg hvem du er, mister anonym?

   Slett
 7. Sorry, var kanskje litt på kanten den der, var ikke vondt ment :-) Vi har truffes et par ganger for mange år siden, men tviler på at du husker meg. Etter blemma med kommentaren min der tror jeg det er best vi lar det forbli slik. Gleder meg til bildene - og flere morsomme blogginnlegg selvsagt ;)
  Ha en fortreffelig sommer!

  SvarSlett
  Svar
  1. Kom igjeeeen! Hvor da? På jobb, på date, på tur? Det må være et av de alternativene.

   Slett
 8. Du har rett frøken detektiv, det er på Toppform, men vi har nesten ikke snakket sammen så jeg er ganske sikker på at du har gjort mer inntrykk på meg enn jeg har gjort på deg siden vi møttes så jeg kan jo være hvemsomhelst, mooohhhhahahaaaa ;-)
  For å være ærlig så er jeg fortsatt såpass forundret og flau over meg selv og at jeg i det hele tatt kunne skrive en slik kommentar at jeg vil føle meg en smule beklemt hvis jeg gjorde meg tilkjenne. Jeg er dessuten i et forhold, noe som slett ikke gjør saken bedre :-) Tror muligens at jeg skrev det fordi jeg har lest bloggen din i flere år og dermed følte at jeg "kjenner" deg på en måte og at det hele var et forsøk på å være morsom. Nesten som når en på gata gjenkjenner noen fra tv og føler at en vil gå bort å hilse på vedkommende fordi en et lite øyeblikk føler at en er gamle kjente, skjønner?
  Uansett, keep up the good work med bloggen din, jeg kommer til følge deg fremover ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Oooi! Da er det sikkert best at du ikke sier det, for da blir jeg bare flau når jeg ser deg igjen. Takk for hyggelig kommentar uansett. Veldig kjekt!

   Du må være en av squash-gutta, gjetter jeg videre som frøken detektiv. De virker mye smartere enn helsestudiogutta, og du virker smart som skriver så bra.

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...