onsdag, januar 13, 2016

Forslag til nyttårsforsetter

Hei og godt nyttår! Det er januar som kommer som julen på kjerringa hos meg. Typisk januar, det slår aldri feil. Det koker på gymmen og jeg blir kjempepopulær. Er det sånn hos dere også? Eller enda viktigere; Har dere funnet noen fine nyttårsforsetter? Jeg har. Vi satt tre jenter på kafé og diskuterte dette her en dag.

Jente 1 (La oss kalle henne Malin): Jeg har som nyttårsforsett å lage knekkebrød og musli hver uke, og ta det med som niste på jobben. Du da?
Jente 2 (Meg): Niks piks, ingen forsetter her. Jeg går for mere moro i 2016.
Jente 3 (La oss kalle henne den lille østlendingen): Hæ, har du ingen forsetter? Er du helt perfekt liksom? Jeg kan komme på minst tre forsetter du så lett kunne hatt.

Så nå har jeg tre forsetter jeg også.

Hei januar! Jeg gikk en omvei hjem i snøen i dag.

Jeg går for high fashion wellness-trendene, (Det heter det!) og av fem mulige trender definert av Min mote.no har jeg valgt ut tre. Nyttårsforsett nummer en: Athleisure. For 2016 er året det blir stuerent eller ANBEFALT å gå på jobben i tights. Det skal jeg klare.

Business or pleasure? På jobb i dag. Check.
Else klarte det enda bedre, for hun har den riktige toppen også.

Nyttårsforsett nummer to: Spis maten i boller. Det heteste du kan spise i New York akkurat nå, er noe ut fra en bolle, det er ikke så viktig hva det er. Sånn står det i Min mote, og er det ikke et fint forsett å skulle ha? Jo. Det skal jeg klare.

Og à propos mat i bolle: Jeg har vært på Grød i København!
To ganger!
(Jeg sier tre ganger når jeg forteller det til andre, for vi hadde en runde med Grød på Seven Eleven også.)

Nyttårsforsett nummer tre - for å være high fashion wellness-trendy i 2016 - er: Å drikke matcha.

Og det har jeg også gjort to ganger allerede.
Så jeg er omtrent i mål. Noen bedre? For noen tøysete nyttårsforsetter dette ble, det er jo bare matcha-teen som er ny, men jeg skal også prøve å kutte mobil- og proteinpulverbruken. Det bør jeg faktisk klare. (Proteinpulver er som dop, vet dere, og det er mobilen også.)


Man skulle hatt nyttårsforsetter som denne hunden her, og levd lykkelig i alle sine dager.
Men selv om nyttårsforsettene er flåsete så føles det deilig å starte et nytt år med blanke ark og nye muligheter. Jeg gjør alternativ trening for eksempel. Egentlig fordi jeg har noen vonde bein, men alternativt føles kult uansett. Jeg sykler langt i snøen i stedet for å løpe rundt i skogen, og tester ut januarfylte treningssentre nå som de deler ut gratisuker her og der. Og så leser jeg historiebøker og ser historiske tv-serier - om man kan kalle Marco Polo dét, og det føles både fornuftig og fint.

2016 skal bli en fest.

15 kommentarer:

 1. Godt nyttår!

  Har måttet smuglese fotballfrue mens jeg har venta på at det skulle komme nytt innlegg her, så det kom i grevens tid:D

  Jeg har tatt til meg tipset om å lage "mer og mindre"-forsetter i stedet for "ikke"-forsetter. Og jeg kaller mine bare for "mål", så det er ikke like strengt som et FORSETT.
  1. Mindre rødvin og mer øl. Fordi jeg liker det ene og ikke det andre.
  2. Mer utetrening + bli med Rana Turistforening på tur. Må få meg turvenner!
  3. Mindre hvitt sukker og mer naturlig sukker. Mest fordi jeg har funnet en supergod pannekakeoppskrift med honning, så da blir det mer innafor å lage det en gang i uka (elsker pannekaker).
  4. Mer styrketrening. For å komme inn i nye rutiner.
  5. Spare mer penger. For nå kan jeg dele bokostnader på to.
  6. Fikse mer ting i hjemmet. Så jeg ikke skal bli helt "jente" og ikke tore å renske sluket.
  7. Utvide meny-repertoaret. Mer forrett og dessert til folket!

  Jeg syns du har fine forsetter, spesielt å spise mat i boller. Sikkert mye spennende som finnes der ute. Og enig i mindre mobilbruk. Tidstyv!

  Forresten er det også veldig hyggelig å se at du og DLØ har det fint sammen:)

  Når er neste tur?:)

  Klem!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hello Heidi! Jeg savner å høre fra deg og de andre supre jentene her når jeg ikke er så aktiv på bloggings. Megakos! Og fine forsetter! Jeg er veldig enig med deg i at less is more. ;)

   1. Kuli! Mer av alt har det vært her i det siste. I går var jeg på ølbar og drakk en øl som heter 7-fjells og en som heter Sherpa, for eksempel. Vi må drikkes en gang. :D
   2. Rana Fjellsportgruppe er landets beste. Jeg ble gode venner med hele gjengen da jeg selv satt i styret. Go for it!
   3. Interessant!
   4. yay. Me too.
   5. Yay! Grattis!
   6. Det skulle vært mitt forsett også. i jenteforhold er det jo ingen som kan fikse praktiske ting. Klarer ikke åpne syltetøyglasset i fellesskap engang.
   7. Respekt.

   Takk for hilsen! Neste tur er som los til Sandvatn nå i helgen. Jeg hadde bedt deg med om du ikke bodde LITT langt borte.

   klem

   Slett
  2. Fotballfruens nyttårsforsett er forresten å gjøre hver dag så god som mulig.

   Just sayin'. Så vi er på samme lag! Ikke på dét laget, men på laissez faire-laget. (Liksom at hun er, men hurra for forsøket.)

   :D

   Slett
 2. Jeg skulle gjerne gått i treningstight på jobb, men det hadde nok ikke blitt helt akseptert. Jeg synes det er fint med nyttårsforsett som er gjennomførbare og konkrete, ikke "komme i form og spare penger". Også liker jeg at du skal ha det mer moro i 2016. Jeg også :)

  Puss puss

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Malin! Håper du og den lille blir med på 2016-moroa! :D

   Puss puss

   Slett
 3. Mer moro høres ut som et kjempebra forsett! Så gøy for deg!
  Jeg skal gjøre det motsatte, ting jeg er redd for. To konkrete: Toughest og bilsertifikat. Jeg gruer meg! 2016 skal bli et redselsfyllt år :D

  Lol til jente 3s kommentar om nyttårsforsetter. Jeg liker at du tok det til deg. Tipper det var nøyaktig de 3 hun hadde i tankene.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Maiken! Toughest som i et sånt løp oppi gjørme og over hinder og sånt? Er det sant? Jeg var nettopp på en type treningsøkt for et tilsvarende løp som heter Trolljegeren, og det var DØDSKULT! Er det det? Si det, si det! :P

   Bilsertifikat blir nok topp. Lykke til, kjære du.

   Vet ikke om det var akkurat de tre forsettene jente 3 hadde i tankene, men jeg tror det er en prinsippsak for henne. Ikke tro at du er perfekt, liksom. At alle må ha noe å jobbe med. Helt greit for meg. Må ta meg en ny kopp med grønn te nå. Det funker når man ikke har matcha-vispen tilgjengelig.

   Håper på mere moro med deg også. <3

   Slett
  2. Ja, gjørme og sånn! 8km og 40 hinder. Bli med! Det blir skummelt for meg, men sikkert bare moro for deg, så da passer det til ditt forsett også :D

   Slett
  3. Da må jeg bare si at hvis du kan finne en fellestrening til Toughest som jeg hadde til Trolljegeren, så hiv deg med. Vi sto tre nervøse jenter som grudde seg til treningen på lørdag - for du aner jo ikke hva du går til! vi gjorde i alle fall ikke det - men så var det det gøyeste på lenge. Megagod stemning og sånn morotrening som ikke føles som trening. Du kommer til å gjøre det kanonbra, det er jeg sikker på.

   (Takk for tilbudet, jeg skal sjekke det ut selv også.)

   Slett
  4. God ide, skal følge med på om det dukker opp noe sånt i Oslo. Takk for tips :)

   Slett
 4. Chassi, jeg skal blogge hver dag i hele 2016, det er et SJUKT forsett! Men high fashion wellness-trendene frigjør jo mye tid som ellers ville bli brukt på å skifte mellom trening og andre aktiviteter, så jeg regner med at det går opp i opp. Hvordan ser yndlingsbollen din ut, egentlig?

  SvarSlett
  Svar
  1. Din galning, er det derfor det skjer så mye hos deg nå?! Men om noen skulle klare det så måtte det være du.

   Yndlingsbollen, takk som spør, ser fortsatt ut som en bolle havregrøt med proteinpulver, men det skal jo endre seg snart. He he.

   Slett
 5. Å, nyttårsforsetter. Det er et konsept jeg har et blandet forhold til, men jeg liker lister, og det er en ypperlig anledning til å lage en liste:

  1. Bli sterkere
  2. Bake mer
  3. Fylle fryseren med hjemmelagde, lure ting
  4. Kjøpe inn mer rødvin

  SvarSlett
 6. Elsker lister!
  1. ENDA sterkere?!
  2. Nice. Jeg liker også å bake. Brød eller andre ting?
  3. Nice!
  4. Supernice. Her bør forsettet gå på mindre rødvin, men jeg lar det være. ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. 1. Kan ikke bli sterk nok!
   2. Brød, pizzabunner, rundstykker, hamburgerbrød, fylte horn
   3. Jepp!
   4. Lurt!

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...