fredag, januar 22, 2016

Januar - et sammendrag

 • 11 alkoholenheter (G, for julen varer visst helt til påske)
 • 12 sjokolader (Lg, hva er det som skjer?)
 • 45 porsjoner grøt (G)
 • 3 porsjoner grøt uten proteinpulver (Lg)
 • Treningsøkter: 10
 • Løpeturer: 0 (Lg)
 • Antall timer på mobilen: 94 (Lg)
 • Antall kjærester: 1 (Mg)
 • Bøker lest: 1 (Lg, men veldig tykk bok)
 • Max antall chins: 7
 • Max kilo benkpress: 51 
 • Antall nyttårsforsetter holdt: 0
Dette ville vært mye mer spennende om jeg faktisk hadde vært Bridget Jones eller skulle stille i fitness, for eksempel, men fint for meg at alt er G. Hva med dere?

I går matchet klær, sko og kettlebell! Da ble jeg glad.
Jeg har ikke begynt på nyttårsforsettene, som er å kutte proteinpulver og å kutte på mobilbruken, men jeg skal slutte med prottis så snart jeg har tømt lageret. Det er ikke lenge til nå. Mobilplanen er å slå av telefonen klokken ti, men plis, ikke ennå. I går var jeg så dum å lese fotballfruen til langt på natten, og det blir jo altfor lite søvn av sånt, men om dere ikke vet det: (Takk for tipset, Mathilde!) Det er så PRIMA underholdning. Det ligger sikkert tusen sider FF-analyse på Kvinneguiden, ikke minst etter at fotballhodet gikk ut (til NRK!) og sa hun ville begynne med mer samfunnsengasjement. Tenk å si det. Etter en pangstart med saken På tide å gjøre noe for klimaet, der Fru Fotball vil begynne med kjøttfrie dager, håper jeg på mye mere moro gjennom våren.

Plutselig på tide å gjøre noe for klimaet.
Men en kjøttfri dag, hva er vel det?


Det kommer helt an på hva du definerer som kjøtt.

Det kommer an på hva du definerer som kjøtt!? Tenk å si det. Åh, det er så mye å ta av. Og når kommentatorene spør om det ikke er litt krampeaktig å ville begynne med et samfunnsengasjement etter at MinMote etterlyste det, så argumenterer fruen sint for at dette var planlagt i flere uker faktisk, for hello, du kan ikke lese denne lange forskningsrapporten på bare to dager. (?)

Alle som leser det fortere enn to uker leser ukritisk og sluker alt rått. Hilsen Fotballfruen.

P.S. til alle nybegynnere på fotballfruegreiene: Trikset er å bare lese innleggene som har sykt mange kommentarer. Og for å bli kjent med de to morsomste bloggerne så har P3 en fin sammenligning.

Hvem er best.

Noterer meg i margen at nyttårsforsett for neste år må være å bli voksen og skaffe seg et liv; Jo, og kanskje bli mer ydmyk og åpen for at det fins flere definisjoner av kjøtt. Men enn så lenge: God helg! Jeg skal til Kristiansand med min mor. Vi skal helt sikkert øke månedens inntak av alkoholenheter, og det blir fint.

13 kommentarer:

 1. Det er faktisk sååå verdt å bruke tida si på fotballfrue. Her er den morsomme tråden om henne på kvinneguiden: http://forum.kvinneguiden.no/topic/902004-fotballfrue-kritikk/

  Herregud. Som hun styrer! Det er såå mye snacks i den tråden, men trikset er å lese fortløpende FØR moderatorene sletter alt grunnet "spekulasjoner" eller "diskusjon om barn" eller whatevs. Hele bilderedigeringssaken, hele cowboyfruekommentatormannen (hei Åge!) ++ alle fortløpende blemmer hun greier å pirke opp for seg selv ligger der. ALT. Og det kommer fra ei som har lest fotballfrue i seks år. (True story.)

  Altså! Det er så underholdende at jeg mangler ord.

  Vel bekomme!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Matilde - uten h! Hadde jeg ikke sittet på kristiansandtoget så skulle jeg fikset det nå sporenstreks. Du er hard core FF/KG-fan hvis du passer på å lese strømmen fortløpende, men åh, så mye kjekkere dét måtte vært! For jeg så jo at det var mye som hadde blitt slettet.

   Kaffe og aviser her de neste timene, så veldig hyggelig å høre fra deg. Hva har dere for planer i helgen?

   Slett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Jeg jubler for sjokolade og alkohol. Mer av det i 2016 :)
  Fotballhodet burde også kastet seg på den bølgen. Mye kjekkere.

  Håper du har det bra. Hvis ikke går det hvert fall over <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå er jeg Cathrine Sørland - spiser sjokolade hver dag! Blir snart like pen, skal du se.

   Jeg har det kjempebra. Takk, snille du. <3

   Slett
 4. Det faktum at du referer til bokstavkarakterene Lg - S tilsier at du er svært gammel. Er du klar over det? Verden har gått bort fra denne skalaen til fordel for tall - deretter til bokstaver faktisk.

  Mine merknader:
  Jeg tror ikke det er lov å gi karakterer på kjærester.

  Hvorfor får ikke dette karakter:
  •Max antall chins: 7
  •Max kilo benkpress: 51
  •Antall nyttårsforsetter holdt: 0

  Hvor mange posjoner grøt ville til for at karakteren skulle vært S?

  Puss och kram

  SvarSlett
  Svar
  1. For at du virkelig skal skjønne hvor sinnsykt gammel jeg er så kan jeg legge til at jeg måtte tenke meg om for å i det hele tatt huske hva vi brukte av karakterer. Og så husket jeg feil! Det het M, ikke Mg.

   Karakter på chins og benk ville gitt en G. Har vært sterkere, men har også vært svakere. Og på grøten ... Shit, det skal liksom ikke være et mål å spise så mange som mulig. Jeg holder jo bevisst igjen. Kanskje S på at jeg holdt igjen og ikke fikk flere grøtporsjoner enn de skarve 45.

   Puss på deg :)

   Slett
  2. Chins og benk på deg da? Synd du ikke hadde en egen blogg da du chinset med ti kilo i beltet. :P

   Slett
 5. Jeg klarte faktisk 7 chins før jeg gikk hen og blei på tjukka. Ok, ganske lenge før, men likevel. Fra nubbesjans til 7. Som jeg øvde! Nå tør jeg ikke øve. Er så redf for at det skal komme bort MENN og bare bla bla bla chins. Hvorfor må alltid menn blande seg borti damer som trener?

  Det blir litt som han der're Hollywood-pt-en, Elander-noe, du vet han? Han bare: du MÅ trene sånn og sånn og kan ikke bare løpe på mølla. Eh? NeiVEEEL? Hva med de som løper på mølla fordi de ønsker å bli bedre til å... løpe på mølla, da. Eller løpe. I det hele tatt.

  Håper ikke du er sånn pt som har bestemt at alle som begynner å trene gjør det fordi de vil bygge muskler eller gå ned i vekt.

  Sånn, det var det jeg hadde å si i dag. Jeg tror treningssenter er litt ut, og fjell er in. Det er jo bra at bikinifitness dør ut.

  I helga? Jeg hadde ett mål: løpe langtur. Hele helgen dreide seg rundt dette.

  Hva gjorde du i Kristiansand?

  PSST! Vi må legge oss.

  Hadde forresten S i norsk, kristendom og fransk. He he he. M i resten, og begynte å gråte siden jeg fikk G i matte.

  SvarSlett
  Svar
  1. Er det sant? Vi har de samme favorittfagene, men hos meg var det bare kristendom og spansk som nådde helt opp. Matte er så vanskelig at jeg gråt nok av glede da jeg fikk G. ;)

   High five på leggetid, men jeg var på besøk hos en liten østlending i går, og måtte legge meg klokken ti. Og high five på chins! I går trente jeg fem reps ganger tre på pull-ups, var du like god der også? Håper ikke, he he, for da var jeg så fornøyd.

   Gikk løpeturen fint? Vet du hva du vil jobbe med når du er ferdig med permisjon?

   Elander er en skrue, men hos meg er det sånn at alle kunder VIL gå ned i vekt. Helt sprøtt! Så da legger vi jo opp til det.

   Kristiansand, takk som spør, var for å besøke søster som bor der. Mor og far hadde fått en tur i julegave, men fordi min far etter 35 års ekteskap er i ferd med å melde seg ut av familien (Act your age, gamle mann! (Han leser ikke her uansett.)) så var det jeg som fikk holde mor med selskap. Hun er nokså lei seg.

   Du er kul. Takk for kul kommentar!

   Slett
  2. Oi, stakkars mammaen din. Nå blir alt det frekke jeg skulle skrive om Elander bare... Veldig grunt. Du er flink som drar avsted! Pluss i boka. Skal faren din kjøpe seg Harley og begynne å vanke på byen?

   Vet du, jeg har aldri greid en eneste pullup. Jeg får sette meg som mål å greie chins igjen, iallfall.

   Løpeturen gikk forbausende bra. Løp rundt på gamle trakter og tenkte det skulle være mindre kupert enn her i Groruddalen, men så var det ikke så flatt likevel. Klin umulig å holde pulsen nede på det sleipe, slimete slapseføret, så det ble jo en del gåing. Men det hører med! Hvis du lurer på hvor langt det er fra Furuset til Ahus og rundt der og nesten tilbake igjen, så er det 15,5 km. Så tok jeg buss et par km med oppoverbakke og ren asfalt, når man har prioritert brodder på løpeturen er det kjipt å ødelegge dem med én gang. Nok om løpetur. Jeg er i gang, og jeg liker det. Hjernen får slappet av.

   Hva sier du under målsamtalen med kundene som vil ned i vekt? "Har du forsøkt å spise litt mindre og bevege deg litt mer?" "Noen gang vurdert å skjerpe deg?" Neida. Joda!!

   Er bittelille østis ekstremt streng på legginga eller noe? Vet du hva, kidden min har begynt å sove 12-13-timers netter. Det betyr at i dag sov han til klokka ni, og det betyr også at jeg stod opp før ham. Ammer ham stort sett én gang ila disse 12-13 timene, noen ganger to, hvis det blir tre er det noe gæærnt. Så selv om dagtid er travelt og han sover bare en halvtime om gangen nå og da, så er nettene så bra nå at jeg har INGENTING å klage over. Så derfor har jeg hatt overskudd til å begynne å løpe igjen. Tommel opp! Gullunge. (Jævelunge på dagtid da, men det går fint så lenge man har overskudd. Jeg er forundret over at det ikke går flere babyer i veggen i det ganske land, egentlig, obs, skrev jeg dette, sorry, mente det ikke.)

   Hahaha, ikke nok med at jeg fikk G i matte på ungdomsskolen, men så tok jeg 2MX på videregående også, og det gikk langt dårligere. Og nå, nå tenkte jeg å begynne å studere økonomi liksom, noen tar bare ikke signalene, kanskje? Jeg vil så gjerne være blant dem som skjønner matematikk. Har satt meg litt inn i logaritmer i det siste, og føler meg KJEMPESMART, men så bare skal jeg prøve å forklare noen hva det er, og så bare: ????????

   Vet ikke hva jeg skal gjøre etter perm, jeg ass. Lage youtubevideoer med forklaringer på avanserte matematiske problemer? Tørke rumper? Tror jeg skal henge MYE med mini og nøye meg med det. Sommer <3

   Slett
  3. Etter perm/ i perm / så snart du får tid må du i alle fall gjenopppta løpebloggen. Plis plis! :P Med tunga hengende ut av munnen, kom igjen 'a, det hadde vært stas. Stor fan allerede.

   Jeg vil også skjønne matematikk, og sto i bokbutikken så sent som i går og vurderte en mattebok for voksne. Det kunne vært noe. Men logaritmer? Jeg vet ikke hva det er engang. Ups.

   Østis står opp i fem-seks-tiden. Hun er ikke så mye streng på legging som hun er flinkis tjuefire-syv. Tidlig på jobb, seint hjem, en tur på trening .. you know.

   Jeg vet ikke hva far skal gjøre. Jeg kan si det i det topphemmelige kommentarfeltet, men ikke si det videre: Jeg har sendt ham en sms som sier Drit og dra. Uffameien. Har ikke hørt fra ham siden, men det ordner seg nok.

   Gullungen har det bra? Nå kommer jeg fra et babybesøk selv. De er så skjønne! Men jeg sa til venninne Caroline det samme som Siri sa til deg, at jeg alltid får lyst på en pusekatt når jeg omgås små barn. :)

   Skulle gjerne løpt, men målet enn så lenge er å debutere på ellipse til beina blir bedre.

   Åh så mye jeg har å si til deg! Få en egen blogg. ;)

   Slett
  4. Hva jeg sier under målsamtalen ja. Jeg spør hva kunden har for mål, og så legger vi en plan. God stemning og som oftest gode resultater. Tror jeg er en sånn positiv pt. Sa jeg hvor populær jeg er hver januar? Må minne meg selv på det når jeg løper rundt og ikke rekker å tisse engang.

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...