mandag, august 31, 2015

Snapolini

Hovedrollen: meg; Omgivelser: loftet; Skjedd så langt: lite; Utsikter til handling: små; Birollene: nei nei; Framtidsperspektiv: niks piks, grøtgreier og sånt; Grunner til å fortsette å lese, tross alt: at jeg setter jo kjempestor pris på det. Å dele er å bry seg. Jeg bryr meg.

I dag ble grøten kokt på kafferestene!
Og i går fikk jeg en ekstra OIAJ! (c'mon, du vet hva det står for)
Og et sexypoeng!
Hei! God mandag og god uke. Det er ikke så mye jeg maser om grøt og hverdagsfjas lenger, for jeg har fått en ny kanal å mase til. Jeg har blitt hun som snapper maten sin og alt som snappes kan. Sånn som Instagram:

Ho ho.
Og så serverer jeg grøt.
- Værsågod, nøttegrøt til deg og sjokoladegrøt til meg.
- Oi, så spennende! Hva er i denne?
- Nøtter, egg og en halv banan.
- Nam nam. Og i din da? 
- Der er alt som så vidt passerer dopingkontrollen i bodybuilderindustrien i USA, blandet med omtrent så mye kunstig søtning at man kan ta livet av en rotte hvis man gir den mer enn en porsjon.
- Det hørtes kjempegodt ut!
(For jeg feiget ut, sant, og sa: Det er havregryn med lettmelk, honning og kakao.)
 
Hø hø.


I helgen fikk jeg plukket et lass av plommer. Det var stas. Plommer i mitt hjerte. Men ikke bare det; i helgen har jeg vært så full, så kanonskitings, at jeg sjanglet og sendte pinlige snaps. (Jeg kan si det i kommentarfeltet, men her er det fortsatt hemmelig.) Og det var også stas! Jeg var bare hjemme med en venninne, men menyen var en treretter av øl, cava, og MASSE portvin med sjokolade. Uansett, Ingrid: jeg kan jeg og.

Hei fra hytten på Heng.
#detbestejegvet
Og okei, en ordentlig framtidsutsikt:
Jeg gleder meg til å posere for Cornelis-grøten.

Jeg har kjøpt iskrem og skal lage chili-sjokolade-grøt med iskrem i dag. Det er Cornelis sitt liksom-bidrag til kjendisgrøtene, for det skal bli en proteinbombe av de sjeldne. Juhu.

Puss och kram.

16 kommentarer:

 1. Oh Lord! Det hørtes faktisk fantastisk godt ut! Må vel nesten være B&J da.

  Plommer er en av mine favoritter også. Da jeg var liten gikk jeg heller på plommeslang enn epleslang.

  Av en eller annen grunn har jeg problemer med å se for meg deg full.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant! Det ble ikke den i dag allikevel, for nå hadde jeg spist melketing hele dagen. Jeg testet nettopp en kokosgrøt i stedet, og gleder meg til å fortelle om den også.

   Du skulle sett meg full! Det skjer nokså sjelden, men jeg innbiller meg at jeg er megakul når det først skjer. Hvordan er det med deg da? Sikkert ikke noe fulleren enn meg, kan jeg tenke meg.

   ;*

   Slett
  2. Sjelden full om dagen gitt, prøver å være fornuftig når jeg drikker for jeg hater å være full og enda met hater jeg dagen derpå. Akkurat som deg er jeg superkul i fylla. ;) Er som de andre her enig i at portvinsfylla er aller best!

   Kokosgrøt høres også digg ut! Gledereg litt til å komme tilbake til høst så man kan lage masse grøt.

   Slett
  3. Så kult! Kult at du er kul og kult at du liker rødvin! Ja, kom hjem til høsten. Det er en nydelig tid. Je føler meg klar for høstferie allerede, men har igjen planer om det.

   I dag fikk jeg Holli Mølles barnegrlt til frokost. Smooth like a baby! Kom og få grøt. :)

   Slett
  4. Øh, det var en litt alternativ stavekontroll vel. Jeg mente å skrive portvin, men skylder på telefonen som gjorde det til rødvin. Klart du liker rødvin. Alle gjør jo det.

   Blir det alkohol i helgen?

   Slett
 2. Herregud, æ elsker portvin! Å bli full på portvin bruker å være sinnsykt hyggelig:)

  Lager du plommesyltetøy? Hvor flaue er dine flaue snaps? (Æ har ikke snappa i dag 😮, har juseksamen på fredag og glemmer tydligvis å snappe!!)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så kult! Jeg gjør visst også det. :D

   Hva er DINE flaue snaps? Jeg sendte i alle fall et bilde av puppene mine, og det var det ingen som hadde bedt om for å si det sånn.

   Nei, jeg har ikke laget syltetøy, bare spist helt sykt mange plommer foreløpig. Må kanskje sylte også. Lykke til med eksamen!

   Slett
  2. Jeg la ut puppene mine på "my story", æ har mamma på snap... Også har æ sendt mer vulgære ting i fylla til folk som ikke ville hadde spurt om det eller ville se det. Men pyttsann, det går over :-)

   Slett
  3. For real? Det er ikke noe du sier bare for å trøste meg? Takk uansett. Fantastisk bra.

   Heia oss! Snap meg også neste gang. :D

   Slett
  4. For real, bra det også funker som trøst! I dag har æ snappa at garderobeskapet mitt på jobb måtte brytes opp av vaktmesteren.
   mulig neste puppebilde kommer i morgen etter champisen man får etter å ha løpt kk-mila:-)

   Slett
 3. Håhåhåhå! Nå snakker vi! Portvinsfylla er helt topp, man blir så varm og glad i sjelen. Og ja, kanskje jeg glemte å advare om kombo'en fylla og snapchat. Ikke alltid like bra.:) Men jeg er nevnt på bloggen! Yay! Gud, no fikk eg lyst på portvin og klokken er ikkje 11 engang!

  SvarSlett
  Svar
  1. Der kom bergensdialekten fram! Det kan jeg like. Dere har en fin dialekt. Ellers burde jeg jo vite selv at det er skummet å snappe sånn som dette, men takk for at du føler ansvar. He he.

   La oss drikkes i Bergen snart. :*

   Slett
 4. Wow, drikker du alkohol og spiser sjokolade? Er du et nytt menneske? Betyr dette at daten din spiser vanlig mat?

  Hva skal til for å få deg på snap? Jeg har dessverre ingen grøtoppskrifter å friste med, men jeg er ganske god til å tegne på snap!

  Beklager ellers lite respons og inge respons ang. blogging. Har hatt jobb oppetter ørene de siste ukene. Kommer tilbake!

  Plis add meg på snap før helga, da skal jeg på tur til en øy i Nord-Troms for første gang:D

  God uke!

  P.s. Syns du så både sprek og fin ut i tights og hettejakke. Selv har jeg kjøpt min første bukse med press - voksenpoeng!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Heidi! Takk for fin hilsen! Klart jeg vil ha deg på snap. Chassibassi heter jeg. Det er nok du som må finne meg. Jeg har bare venner på snap, men nå er du en av dem, og jeg skal prøve å ikke sende deg puppebilder i fylla. Pinky promise.

   Daten spiser vanlig mat, ja. Hurra. Det er ikke lenger snakk om å koke to gryter med grøt for å veie grynene hver for seg. ;)

   Hyggelig at du likte antrekket for dette går jeg med hver eneste bidige dag omtrent. Gratulerer med pressbukse! Både voksenpoeng og sexypoeng for den. Vel fortjent. :*

   Slett
 5. haha jeg må le så koselig å lese bloggen din og kommentarfelter. jeg la deg til på snapp jeg også håper ikke det var et overtramp O_o men den l¨jo her så da.

  snap i fylla er farlgi siden jeg ikke drikker er jeg bare mottaker kommer mye rart i helgene så du er definetivt ikke den eneste :-p

  jay for vanlig mat. jeg baker så yme ting at kjøkkenet mitt ser ut som et bakeri. i morgen har jeg inflyttingsfest, sidne jeg er 90++ så er det kake og kaffe fest :-p

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjempekos! Takk for snap! Håper du får en super innflyttingsfest. Det ser ut som du har det veldig fint i alle fall. :) Er det fortsatt i Tromsø du bor?

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...