onsdag, august 19, 2015

Dette er deg

Velkommen til din verden. Jeg har gjort en undersøkelse blant lesere på bloggen, og dette er deg. Hey you! Du må ikke kjenne deg igjen i statistikken, for jeg har laget den litt selv, men jeg ser på meg selv som en menneskekjenner; og jeg ser på det som feige lag at jeg får vite så lite om dere når dere vet så mye om meg. Og til alle dere i kommentarfeltet: Dere er KJEMPESPENNENDE! Så her er det jeg tror jeg vet.

Dette er deg!
 • Du heter Malin, Mari, Maije, Maiken eller et annet navn som begynner på M. Her er jeg sikker i min sak, for dette har jeg sett i kommentarfeltet.
 • Du har fancy joggesko og trener i Nike.
 • Du har minst én matallergi.
 • Du har ikke barn.
 • Du er en smarting som leser DN heller enn VG.
 • Du syns jeg er gal som spiste fotballfruegrøten, så du har et anstrengt forhold til mat.
Lett! La oss grave litt dypere. Hvem er du egentlig?

Før vi kommer til følsomme tema som Kunne du spist en femhundrekalorimuffins for femtusen kroner, begynner jeg med en enkel sak som trening. Hvor mange økter trener du per uke?

Mange!
Mange, visst. Klar tale. Du løper og løper selv om du har beinhinnebetennelse, og så trener du kjernemuskulatur for det må jo til. Og litt yoga, og noen gruppetimer - særlig når det er høst og Elixia har fått en ny variant av bootybuilding. Og styrke så klart. Din galning.

Hvorfor så mye trening? Er du helt forstyrra?

Eh, ja.
 • 30% av dere er spiseforstyrret (her sender jeg bare masse kjærlighet)
 • 58% har et litt anstrengt forhold til mat (spiser questbars og kjenner iHerb som sin egen bukselomme)
 • 10% har et uanstrengt forhold til mat (oi, du spiser boller og brunost. eksotisk!)
 • 2% er in denial (ha det kult så lenge)
Du er ikke bekymret for e-stoffer i lake. (Takk, Tegnehanne.)
Men du ville ikke spist en femhundrekalorimuffins om du så fikk femtusen kroner.

High five til oss.
Og såå gammel er du:

Akkurat passe gammel.

Du er yngre enn meg faktisk; mellom 20 og 30 år. Noen få er enda yngre, men jeg gjetter at det er dem som bare sveiper innom for et mageprogram eller en ny diett, (Det er dem som gir bloggen søketreff på sånt som Er havregryn sunt.) og mange er like gamle som meg. Den ene prosenten som er over 50 år må være mor. Hei mor!

Hva med utdanning?

Oh yes.
Du er en smarting, det har jeg skjønt for lenge siden. Det er derfor jeg stresser sånn med komma-dysleksien min, for jeg vet at jeg blir fersket hvis jeg roter til gramatikken. Men at 18 prosent hadde bøttevis av utdanning? Hatten av! Veldig kult. 4 prosent har ingen høyere utdanning, og det er også veldig kult. (Håper du fant den nye dietten.)

Var det riktig? Om det fantes en søthetsskala så hadde alle fått jackpot og topscore, for dere er helt utrolig hyggelige, og det er det viktigste.

Boblere:
 • Bor du i by? (Jeg gjetter ja)
 • Går du i fjellet? (Jeg gjetter ja)
 • Leser du bøker? (Jeg gjetter ja)
 • Har du mann/dame/kjæreste? (Jeg gjetter ... nei?)
 • Er du vegetarianer/peskianer/veganer/raw-foodianr? (Jeg gjetter tja)
 • Har du andre hemmeligheter du har lyst å fortelle meg?

52 kommentarer:

 1. Haha, jeg er 34, ikke egentlig spiseforstyrret, men matallergier og en fryktelig kranglete mage til min store sorg. Herregud så lyst jeg har til å kunne spise croissanter, skolebrød og kanelboller ... og normal pizza, normal pasta ... Hadde glatt spist en 500kcal muffins om jeg hadde tålt den. Men jeg er glad i proteinbars (questbars er ikke noen favoritt) og jeg handler på iherb når det passer seg sånn, og litt anstrengt forhold til kropp og mat i perioder.

  Løper en del, men har jeg beinhinnebetennelse så roer jeg ned litt, jeg har blitt såpass gammel at jeg kan være fornuftig i blant, og har hatt nok skade- og sykdomsperioder til å skjønne når man må trene alternativt. Dessuten elsker jeg styrketrening, og hater gruppetimer. p

  Fancy joggesko har jeg sikkert, definer fancy? Jeg trener i nike, og adidas, og pierre robert og rebook og ... and the list goes on. Jeg har ingen barn og skal slett ikke ha det noen gang. Karriere og realisere meg sjæl og alt det der, aldri hatt det aller minste lyst på barn og ser ikke noen grunn til at jeg skulle få lyst nå heller. Jeg vil ha friheten min, til å gjøre det jeg har lyst til, når jeg har lyst.

  Jeg bor i Oslo, så definitivt by ja, jeg er supersingle og har vært mer eller mindre single i 9,5 år. Jeg går gjerne i fjellet, men bare på dagsturer, leser bøker, er litt nerd, og har en sykdom som gjør at jeg kan stoppe kjeften på mange som mener at jeg bare ikke har skjønt at jeg egentlig har dødslyst på barn. Når jeg drar fram at sykdommen min kan bli kraftig forverret av en graviditet og at sjansen min for å få et barn som er fysisk/psykisk utviklingshemmet eller får alvorlige lærevansker +++ er ganske så reell og langt større enn andres, så holder de fleste ganske beskjemmet kjeft og innser at de kanskje har gått for langt, ev. blir de ille til mote fordi jeg deler såpass private ting de ikke egentlig vil vite.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Her var det mye spennende! Jeg vet jo at du ikke ville spist en havregrøt så stor som min, så da var det tøft at du ville spise muffins. Og så helt gratis! :D

   Det er tricky med sånne barnespørsmål altså. Takk for at du delte i alle fall. Selv er jeg av og til for og av og til imot (om man kan være imot barn da), men det er nå uansett veldig greit å få gjøre som man vil hele tiden. Akkurat nå ville jeg bare ha det helt stille, for eksempel, og ingen små barn kunne hindre meg i det.

   Klem på deg!

   Slett
 2. A crossfitter, a vegan and an atheist walked into a bar

  I know, because within minutes, they told everyone.

  SvarSlett
  Svar
  1. Lol! Jeg tviler ikke.

   Morsomt også at 10 minutters trening til dagen øker risikoen for å poste inspirerende bilder og sitater med 60 prosent.

   Slett
 3. :) :) Så dette er altså meg. Men hvem er dette? http://www.ica.no/matnytt/linda-stuhaug-deler-alt-hun-spiser-i-tre-dager/ Linda Stuhaug? Selvutnevnt ernæringsdame på 13 år?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha! Ser hva du mener, med toårig kokk- og servitørutdannelse og en plan om ernæringsstudier til høsten. (Det er høst nå, er det ikke?). Men om hun ikke er ernæringsdronning ennå så er hun kjempeflink å lage sunn mat. Virkelig! Hun har en nydelig matbit som jeg sikkert ville lest helt religiøst om jeg hadde vært glad i å lage mat.

   Slett
  2. Ha ha igjen. Jeg skrev matbit i stedet for matblogg! I blame da phone.

   Men nå er du fortsatt kjempehemmelig. Plis ha et navn i alle fall.

   :)

   Slett
 4. Jeg heter Mari, er 24 år og har 4 års utdannelse. Trener i HM og Asics, men aller helst en utslitt stygg shorts. Så kan folk bli overraska hvis jeg skulle finne på å være sprekere enn det kan se ut som.
  Jeg fant ut i går at jeg er allergisk mot gresskarkjerner (restylanelepper HELT GRATIS!).
  Jeg leser nok VG oftere enn DN. Dvs, jeg ser på bilder. Hater å lese, kan ha noe med det å gjøre. Men jeg har ikke barn, takk og lov. Du er galning som spiste fotballfruegrøten. Jeg har gitt meg selv questforbud etter ett år med høyt konsum, og kasta sukrinen min i sommer. Fysj. Natreen, mye heller.
  Nå får jeg klistremerker for hver trening, og jeg har veldig lyst på 3-4 klistremerker i uka. Jeg har heldigvis ikke beinhinnebetennelse, og naturligvis ingen penger å bruke på Elixia.

  Jeg er en ganske gjennomsnittlig Chassileser.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha! Veldig gjennomsnittlig leser. Ikke minst fordi du heter Mari! Men så kul samtidig at du kan vel ikke være gjennomsnittlig av noe som helst.

   Får du beholde restylane-leppene eller må du altså slutte med gresskarkjerner? Av alle ting. Hvorfor får du klistremerker? Hvordan virker det?

   Kjempeklem på deg <3

   Slett
 5. Hei jeg heter Malin og er (fremdeles) 29 år. Jeg spiser boller og brunost, har pittelitt høyere utdannelse, leser både VG og DN (helst D2) og trener i både Nike, Reebok, Casall og Kari Traa. Vil gjerne være både sterk, rask og cellulittfri men som sagt - jeg spiser boller og brunost.
  Har tydligvis vokst opp i en boble, for jeg visste knapt hva en spiseforstyrrelse var før jeg flyttet til Stavanger. Spiser veldig lite kunstig søtning og prottispulver og synes egentlig questbars er oppskrytt....Har ikke barn, men 3 katter. Møkje bedre!

  Men her har du en hemmelighet om meg - jeg gikk på diett i 6 uker før bryllupet. Og her er enda en hemmelighet - jeg har lagt på meg de 4 kg jeg tok av foråsidetsånn...og nå føler jeg meg lite pen, men jeg fortsetter å spise boller og brunost fordetom, for jeg liker det. Og jeg synes ikke man skal nekte seg mat man liker. Men hva vet jeg!

  Puss puss på kule Chassi!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hold opp, for en hemmelighet! Du er menneskelig! Du HAR testet en diett. Breaking news. Kan jeg spørre hvilken eller hva du gjorde? Tenk at du holdt det hemmelig. Ho ho, jeg hadde sikkert loggført hvert inntak og hvert gram jeg gikk ned.

   Tusen takk som syns jeg er kul, for jeg føler meg ikke så kul i forhold til deg. Men av kule ting som har skjedd meg pga bloggen så kommer du på topp 3-listen. (Den er ganske eksklusiv, for den deler du bare med Bergans og Lille Østis.)

   At det går an å vokse opp i en sånn boble. Da burde alle pikebarn vokse opp akkurat der.

   Puss tilbakers. Superpuss!

   Slett
  2. (Det er unødvendig å si at du ser smashing ut. For jeg sier det sikkert fem ganger hver gang jeg ser deg, og jeg vil jo ikke at du skal bli innbilsk heller.)

   Slett
  3. Du er ikke bare kul, du er verdens snilleste! Nå blir jeg helt rørt!!! Jeg er så uendelig glad for denne bloggen , uten den så hadde nok ikke du eller lille Østis vært i livet mitt. TUSEN TAKK BLOGSPOT <3 <3

   Jeg kan godt fortelle om dietten, men la oss ta det rundt Stokkavannet en dag heller :D Puss på seg!

   Slett
  4. Hm. Jeg er alltid følsom så jeg ville ikke reagert om det var andre enn deg, men hello? Bør jeg spørre om du har andre grunner til å være lettrørt en torsdags formiddag? Nei. Spurte ikke.

   Jeg er kjempeglad i deg og veldig glad for at vi fant hverandre på internett. Ja til tur! Søndag?

   Slett
  5. Er det ikke nok at jeg blir plassert på pallen av deg?! ;D

   Jeg må komme tilbake ang søndag. Helgene mine er forferdelige travle akkurat nå, jeg skal noe hele tiden...:/

   Slett
  6. Onsdag! Jeg er uansett ikke hjemme før søndag kveld.

   :*

   Slett
 6. Muligens 50% rikitg. En standout fra mengden - men jeg følger bloggen fordi jeg digger humoren, og overser diett -og treningsrutiner. Er i rett aldersgruppe, har definitivt et litt anstrengt forhold til mat (kommer seg) , bor i by - går lite fjelltur - elsker at du prøver ut grøter før meg slik at jeg ikke trenger gjøre bomprøving selv. Mellomnavnet mitt starter på M, så den er absolutt innafor. KLEM <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Lena! Så kjekt å høre fra deg! Bare femti prosent treff? Jeg syns det høres ut som en innertier dette her. Spot on til meg. :D

   (?)

   Har du tester noen Vibekegrøter selv, eller er du like treig og skeptisk som jeg er altså? He he. Nå som jeg har så mange rare ingredienser her så burde jeg jo teste alt, men åh. Gidder ikke. Test en du også! :P

   Slett
 7. Jeg er jo aldri en del av statistikken!

  Hei! Jeg heter Ingrid og jeg blir 31 år om én måned (glede seg!). Mamma kaller meg for Lille Mus, så ett poeng der.;)
  Jeg har ingen matallergier og synes alt som er godt blir bedre med smør. Jeg er svak for alt som heter bakst, men er velsignet med en forbrenning som gjør at jeg kan meske meg når jeg vil. Likevel har jeg tidsvis et noget anstrengt forhold til mat.
  To hunder, ikke interessert i barn. Løper til fjells så snart sjansen byr seg, enten i fargerike Asics eller Goretex fra Salomon. Trives godt i klær fra Bergans og Kari Traa, janus om vinteren.

  Jeg liker å løpe og jeg liker å løfte. Og så liker jeg yoga. Jeg har 3 års videregående utdannelse og et fagbrev. Leser alt som finnes av nettaviser, og liker å lese bøker. Digger havregryn og cottage cheese, synes questbar smaker hoppetau!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei lille mus! :D

   Jeg mener å ha lært på Idrettshøgskolen at det skiller bare toppen ti prosent forskjell på den mest ekstremt høye forbrenningen versus den aller laveste forbrenningen. Så jeg gjetter at du er en passe aktiv pike som heller forbrenner bollene med løpeturer i fjellet og yoga og styrke og ... Ja.

   Hva slags bøker? :D

   Hoppetau du liksom. Ho ho.

   Jeg er glad du er en av leserne i alle fall, for du er megasøt og hyggelig.

   Slett
  2. Men hvorfor er det slik at noen legger på seg raskere enn andre, og noen går ned i vekt raskere enn andre?

   Jeg har hevet med på en 6-ukers challenge og spiser 2000 kcal for dagen. Herre! Men det er litt godt også. Nå skal jeg bli fit&digg!

   Jeg liker å lese krim og skjønnlitteratur. Favoritten min er John Erwing. Og bloggen din, som er det eneste jeg leser helt fast. I tillegg til å være megasøt og hyggelig er jeg også døds forelsket. FOR en følelse!

   Slett
  3. For en kul kommentar! Hvem da i? Kjæresten, I presume? Heldiggrisen! Hva mer kan man vel ønske seg enn det. Nå skal jeg prøve å svare på det andre spørsmålet uten å sjekke kilder, og da blir det noe sånt:

   Fordi
   - de trener mer
   - de beveger seg mer (studier viser at jevngamle og ellers prikklike personer som spiser like mye men som ikke legger på seg like mye har forskjellig kroppsbevegelse når de sitter i samme rom og ikke har andre aktiviteter. Noen er mer virrete i kroppen, dabber med beina og trommer med fingrene for eksempel)
   - kanskje de som spiser lite ikke er bevisst på hvor mye de faktisk spiser (sånt som at én sjokolade har like mye energi som en middag)

   John Irving er konge, han liker jeg også. Har du en favoritt der? Og så liker jeg at du er på bloggen min.

   <3

   Slett
  4. Nei, jeg har jo ikke noen kjæreste lengre. Det var slutt rett før påske, men jeg har truffet en ny (eller en gammel bekjent da) og jeg er helt knekt i han. Herreguuuud så kjekk han er!

   Jeg er uansett glad jeg er en av de som kan spise det jeg vil uten at det får noe særlig konsekvenser, men regnestykket er jo uansett enkelt. Forbrenn mer enn du spiser, og det gjør jeg åpenbart.

   Enke for et år vil alltid være mitt hjerte nært. Jeg har lest den sikkert 500 ganske både på norsk og på engelsk. Garps bok leste jeg nylig og den er en god nummer to.

   Slett
  5. Ha ha, men så bra allikevel da. Heller være forelsket i alle fall, enn å ikke være det, det er nå min mening.

   Takk for tips! Dette er jo perfekt sommerlesing, og faktisk bøker jeg kunne lest om igjen, så bra er de. Jeg falt litt av Irving-kjøret etter å ha lest de ikke-fullt-så-kjekke senere bøkene. Blant annet en sikker 800 sider lang bok om noen tømmerhoggere. (Vet du hvilken jeg mener?). De du nevner nå er blant de beste leseminnene jeg har. Gull altså!

   Jeg ønsker deg tusen ganger lykke til med kjærligheten. Kan du ikke holde meg oppdatert? :P

   Slett
 8. Jeg er T, og svinger mellom stereotyp chassier og fullstendig utypisk chassier.
  26 år, 6 år utdannelse, sliter mer med å spise for mye enn for lite, har kjæreste, har jobb, har løpt mye, er ikke glad i styrketrening, tar buss til jobb. Liker DN av og til. Trener i Nike, og har fancy joggesko (ikke nike) og to oslo maraton t-skjorter (som jeg nesten aldri trener i. For treig).

  SvarSlett
  Svar
  1. Neimen hei! T som i en helt ny t? En som ikke har kommentert tidligere, eller Lille T? Veldig hyggelig i alle fall.

   Så du har løpt Oslo maraton to ganger?! Jeg har også t-skjorten, men jeg kan ikke gå med den fordi jeg aldri løp, men fikk en kompis til å ta med trøye til med allikevel. Vet ikke hva som er verst. (Joda, det vet jeg. Det er definitivt verst å bruke en t-skjorte man ikke har fortjent.) hva mener du med treig? For treig til å gå med en maraton-t-skjorte? Oh shit.

   Ha en nydelig torsdagskveld!

   Hilsen nysgjerrigper.

   Slett
 9. Heisveis lenge lenge siden nå
  har vært så hektisk sommer men nå er jeg tilbake. Bortsatt fra at jeg heter Ingrid da men mamma kaller meg mini.
  trener litt mer enn alle andre :-p leker ikke toppidrettsutøver for ingenting, hehe. hadde aldri spist en muffins det er fali det :-p.
  over gjenomsnitt anstrengt forhold til mat både psykisk og fysisk. mest fysisk fortiden så spiser gjennom blodet.
  synest det er awsome at du tester grøter. men fotballfrue grøten det må defineres som ekstrem sport.
  jeg trener mest i arena og speedo og tyr men på land foretrekker jeg nike.
  har savna kommentar feltet her <3 <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Ingrid! Det var lenge siden ja! Ekstra kjekt å høre fra deg.

   Og tenk at du også har et M-navn - er det mulig?! Hva har du gjort denne hektiske sommeren? Du er den eneste toppidrettsutøveren jeg kjenner, så jeg setter stor pris på å ha deg her. :)

   Hvordan er formen? Hva skjer på kjærlighetsfronten for tiden? Altfor lenge siden!

   Kjempeklem på deg

   Slett
  2. Du er jo ganske toppidrettsutøver selv ;-) som går på topptur og er en tipp topp person :-) Takk for det ja sykt lenge siden godt å være tilbake.

   jeg reiste fra tromsø 13.juni kom hjem 5 august. På den tiden fik jeg pakka inn 3 uker treningsleir i dannmark, et Nm i Bergen 3 gull, et VM 2 bronsjer men konkurrerte med oflk med to armer ikke 1 så veldig fornøyd, 3 uker i senga til kjæresten med netflix og avslapping.(okei vi var litt ute også).

   hvordan går kjærleiken din?
   formen er utslitt for når jeg kom hjem begynte jeg å flytte inn i det nye huset mitt som er amazing men nå håper jeg at september kan bli et puusterom. :-) Er ennå sammen med min skotte vi har det amazing bortsett fra avstanden da. men hun er så utrolig flott så føler meg som verdens heldigste.

   hva gjør du i høst uten å spise grøt? Hva med peanøttsmørgrøt? bare peanøttproteinpulver og vann litt vailjepulver røre og varme i mikroen nammis :-p

   Slett
  3. Tøysekoppen. Men den likte jeg! Topptur og tipp topp - takk for det. :)

   Gratulerer med idrettsbragdene! Wohooo! Her skjer det også litt kjærlighet for tiden, og det er dødskult. Åh, det gjør livet til en fest altså. Jeg dater også ei som bor litt langt borte, men gøy i alle fall.

   Peanøttsmørgrøt høres kult ut. Jeg har fått noe peanøttmel, - kan det brukes, tror du?

   Slett
 10. Mye stemmer, men ikke alt.

  - Jeg heter Thea. Men etternavnet mitt starter på M, da.

  - Jeg har endel fancy joggesko, men jeg trener faktisk sjeldent i Nike. Liker f.eks Craft, Asics og Newline bedre.

  - Jeg har flere matallergier. Men ikke de nymotens. Jeg tåler ikke nøtter og soya, f.eks. Gluten og laktose er null stress.

  - Jeg har ikke barn.

  - Jeg leser helt klart oftere DN enn VG. Her i kollektivet har vi Aftenposten, Morgenbladet OG DN. Snakk om heldiggriser.

  - Jeg synes du er temmelig gal som spiste Fotballfrue-grøten. Og jepp, jeg har et anstrengt forhold til mat. BIG TIME!

  Ellers:
  Jeg nærmer meg 30 år etterhvert (hjelp!), jeg har fullført nor høyere utdanning og holder fortsatt på (denne hersens sykdommen gjør jo at jeg aldri kommer i mål med noe som helst..), jeg er turleder og DIGGER det (mye inspirert av deg), er veldig singel, litt vegetarianer av og til, og... Ja, det var vel alt.

  Liker egentlig at du har "avslørt" bloggen min. Er så kos med kommentarer fra deg, og også å kunne legge igjen noen ord hos deg uten å måtte logge ut, forsikre seg om at bloggen er frakoblet, osv.. ;) Mye enklere slik!

  Ha en toppers helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Også må jeg bare si at jeg er sabla imponert over denne undersøkelsen din! (y)

   Slett
  2. Thea!!! :D

   Hei fine du. Kult kollektiv med kule aviser, men ikke like kult med alt det som er så anstrengt.

   Ellers:
   30-årene har vært mine beste år i livet, så det må du glede deg til. Og så er jeg glad jeg fant bloggen din igjen.

   Din heiagjeng for alltid.

   :*

   Slett
  3. (Takk. Det var ikke så vanskelig.)

   ;)

   Slett
 11. Hei, jeg hter Mia og jeg leser bloggen din.
  Jeg er 26 år, har et navn som begynner på M, trener mellom 3-5 ganger i uka og liker å lese. Jeg prøver å elske løping, har ikke beinhinnebetennelse bare litt dårligere kondis enn jeg skulle ønske. Også vil jeg bli kjempe sterk, noe jeg bør være i det yrket jeg har. Så da trener jeg styrke og liker å løfte ting.
  Jeg tar et høyskole akkreditert studie. Et studie som jeg kun blir fengselsbetjent av. Er ferdig utdannet i slutten av november. Fikk vite i dag hvor jeg fikk pliktår, det ble på nordsia av Varangerfjorden!!! Det er tipptopp for der har jeg akkurat KJØPT ET MOTHER FØKKINGS HUS! I skrivende stund bor jeg i by, selveste Oslo, men snart bor jeg i en husklynge med 4 hus.
  Jeg er ikke helt spiseforstyrret, men et litt anstrengt forhold til mat vil jeg si. Jeg handler ikke på Iherb, har ikke matallergi, spiser for det meste vegetarmat. Hvis æ skal spise kjøtt er det kun viltkjøtt og villfisk. Litt sær.
  Elsker å gå i fjellet! Vidde og fjelltopper er tipptopp, huset mitt ligger med tur- og jaktterreng ved utgangsdøra.
  Er singel. Vært det nå i 1 uke. Det er vondt. Men skal nok gå bra.
  Min hemmelighet er jeg snuser i smug på fjellet....

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei MiiaK!

   Her har vi jo en som er midt i statistikksmørøyet! Men altså mother føkkings hus i Varangerfjorden?! Det er sånt som får meg til å bare ta av hatten altså. Imponerende! Er det for å gå i fjellet, eller har du familie der, eller er det bare fint?

   Jeg sender deg en kjempestor klem i singelsituasjonen. Shit. Been there. Ikke godt.

   Smugsnusing er bare sexy. Håper jeg ser deg på fjellet en dag.

   Slett
 12. Har du forresten sjekket ut @wannabeoatmealchef på Insta? Tok blodprøver på fredag. Mange. En hel haug når de først var i gang. Jern. Hormoner. B12 u name it. De tar det alvorlig når en plutselig er kvalm når en skal spise grøt visst!

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, det har jeg ikke. Oi! Spennende! Nå skal jeg sjekke og komme tilbake til deg ASAP. Hva tid får du svar på blodprøvene? Nå er det mange her som har tatt blodprøver i det siste. Er du en av dem, eller er du enda en? (Plis ikke vær så anonym.)

   Lykke til med prøvene!

   Slett
 13. Jeg heter Christel og passer ikke inn i statistikken. Eller kanskje bittebittebittelitt, men veldig lite altså. Jeg går i fjellet vanligvis, men sånn ble det ikke så mye av i år fordi jeg har baby! og prøver å få i hop en bachelor, men så er det gøyere å lese bloggen din. Trener nok ikke såå mye, men skulle ønske jeg gjorde. Synes bloggen din er morsom og derfor leser jeg den. Liker å lese bøker å, men har egentlig ikke hatt så mye tid til det i det siste. Trener i asics sko utelukkende, alt annet er gnagsår eller til pynt. men som noen kommentarer over, allerhelst i noe gammelt og stygt og utvaskatreningstøy.. Også er jeg jo bare 23 år og trekker ned statistikken. bodde i by, men flytta rett og slett ut av den. Men har blittt litt småhipster av å bo der. Leker veggis også:) Så kanskje passer jeg litt inn i leserstatistikken likevel :)
  Puss puss og fortsett med den kule bloggen :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Neimen hello there! En ny person! :D

   Christel var jo et helt nydelig navn. Hyggelig å hilse på! Gratulerer med baby. Hvor går du i fjellet? A propos veggis så debuterte jeg for to minutter siden med en slags thai tofu. Det ble ikke helt vellykket. Plis lag en veggisblogg med en slags dummie-start-hjelp.

   Puss puss tilbakers!

   Slett
  2. Takk:D
   Havner av en eller annen grunn alltid med utgangspunkt fra Finse. Kom gjerne med andre forslag :D (Ps turene behøver ikke være like lange som dine). Også skulle jeg gjerne gått preikestolen.
   Mye veggisför som er rimelig gyselig før man knekker koden og klarer lage det. Har ikke helt bestemt meg for hvor dette veggisprosjektet ender (i veganland eller pescland). Syns også det burde vært en dummie-start veggis blogg. Bare noen andre gadd å lage den!

   Slett
  3. Er det sant? Da er velkommen til Preikis hva-tid-som-fåkkings-helst! Jeg starter også veldig ofte fra Finse. Selv om det egentlig er kjempelangt unna og litt vanskelig å komme seg til så er jeg der fire-fem ganger i året. Hvor bor du selv siden du er der omkring? Jeg vet ikke hva slags tips jeg kunne gitt deg, men jeg er glad i Finse-Haukeliseter i alle fall. Både sommer og vinter, men mest vinter.

   Slett
 14. Haha, litt riktig og litt feil.

  - Jeg heter Maiken. 29 år.
  - Ikke så fancy joggiser, men trener blant annet i Nike.
  - Jeg har ingen matallergier! Og hurra for det.
  - Jeg har ingen barn.
  - Jeg leser nesten aldri aviser.
  - Jeg ELSKER mat. Har spist så å si alt jeg har kommet over i ferien. Veldig lite anstrengt forhold... Kunne godt vært litt mer anstrengt egentlig.
  - Kjøper 1 ting fra iHerb: steelcut havregryn!
  - Trener 5-6 økter i uken. Mest styrke, litt løpings og sykling.
  - Bor i by, går lite i fjellet, leser bøker, har kjæreste, og ingen hemmeligheter dessverre.

  Nå hørtes jeg skikkelig kjedelig og gjennomsnittlig ut. Skal prøve å tenke ut en hemmelighet.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Maiken!

   Vet du, jeg gleder meg helt voldsomt til vi skal henge på Fitness convention. Og nå, hvis jeg husker riktig, har jeg fått en date som heter det samme som kjæresten din! Vi må jo være meant to be. Har du lest noen flere gode bøker i sommer?

   Ikke la det bli mer anstrengt nei. Du er helt perfekt nettopp fordi du tør å spise en is. Det er så kjedelig med de som ikke kan det.

   Tar deg snart i hang-ups, for det er det eneste jeg trener for tiden. ;)

   Bortsett fra det: BRING ON THE SECRETS!

   Slett
 15. Jeg gleder meg også til vi skal på convention! Vi må ha hangupskonkurranse! :D Hvor mange klarer du nå? Jeg ligger litt dårlig an nå etter ferien tror jeg.. Det er da det straffer seg å spise så mye is!

  Bloggen din var gøy fra før, men enda gøyere nå med datebonanza :D Bare det ikke ER min kjæreste du dater så tror jeg det må være meant to be ja ;)

  Jeg har lest en helt nydelig bok, en ny favoritt. Unnskyld av Ida Hegazi Høyer. Ellers har det vært et par helt ok bøker som ikke er verdt å nevne. Nå leser jeg bok 2 i Alberte-trilogien. Hva har du lest?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Jeg googlet den nå, og den virker megabra! Skal se om jeg finner den på biblioteket. Jeg har lest Billie av Anna Gavalda (topp!), Ringenes herre (litt kjedelig), The truth about the Harry Quebert affair (langdryg og litt oppskrytt), Kim Leine (topp), Sjarmen med tarmen (topp), Den sorte viking (veldig lærerik) og nå leser jeg Tyvenes gate (også super). Det var et lite utdrag jaffal, men jeg er ganske kresen ser du.

   Dating er gøyere! Jeg skulle så gjerne fortalt i bøttevis, for det ER bonanza, og sirkus og fest i hodet, og fest i kroppen ikke minst, and all that jazz. Hi hi.

   Jeg vet ikke hvor mange hang-ups jeg klarer. Jeg er fæl til å skryte egentlig.

   Slett
  2. Billie og Harry Quebert står i hyllen med bøker som skal leses, men de har stått der en stund og blir aldri valgt.. Men nå fikk jeg litt ekstra lyst til å lese Billie, og litt mindre lyst til å lese Harry. Tyvenes gate hørtes bra ut! Takk for tips, den har gått meg hus forbi. Og nå har jeg lastet ned Sjarmen med tarmen :D   Slett
  3. Ikke velg Harry. Jeg leter på biblioteket etter Hegazi Høyer, men den er ikke inne.

   Du skulle hatt en bokblogg!

   Slett
 16. Gjør de? Velg Billie! Den er veldig lettlest, jeg tror ikke jeg brukte mer enn en dag, og hun skriver kjempefint.

  Vet du, Maiken. Vi skulle hatt en bokklubb! Det har jeg alltid ønsket meg. :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg kan ikke ha bokblogg for jeg orker ikke å skrive langt og lengre enn langt om bøker. Jeg føler ikke for å si så mye mer enn "den var topp" eller "den var teit".
   Nå har jeg lest 2 små bøker som gikk kjempefort: I misosuppen av Ryu Murakami (creepy og spennende) og Mannen som gikk gjennom lydmuren av Arne Svingen (lettlest feelgood). Og nå har jeg begynt på Tyvenes gate, og sålangt liker jeg den.

   Jeg vil også ha bokklubb! Jeg blir alltid grønn av misunnelse når folk snakker om lesesirkelen sin.

   Slett
 17. Hei!
  Første runde:
  Jeg heter Heidi Filmfrue - ikke noe på M, men jeg kan være unntaket som bekrefter regelen? Jeg har indeed fancy joggesko og liker best Nike! Strengt talt ingen allergier, men jeg holder meg unna gluten og melk, for det liker ikke magen - så i praksis: ja. Ingen barn. Leser MYE heller DN enn VG. Orker ikke VG. Og ja, du er gal som spiser det samme som FF. Hadde aldri turt det. Jeg lagde en gang kardemommebollene hennes, men med ekstra lettmelk og lettrømme i stedet for helmelk og seterrømme - da følte jeg det var innafor.

  Wow, du ER en menneskekjenner!
  Runde to:
  Trener 3-4 økter i uka når jeg kommer tilbake i rutinene - og jeg er litt forstyrra. Spiste f.eks Atkinsbar til frokost i dag, for det var det eneste frokostlignende jeg fant/hadde tid til. iHerb har jeg faktisk glemt bort, men du skal nok se at det plutselig ligger en pakke i postkassa igjen.
  Spot on på alder - jeg er faktisk MIDT mellom 20 og 30 år. Yes! 5 år på universitet. Bor i by på østlandet, men jeg skal flytte til en enda mindre by i Nordland i stedet. Går i fjellet. Og i skogen! Leser bøker. Har straks hatt kjæreste i fire år. Ikke vegetarianer eller noe i den duren, men noen dager blir jeg VELDIG opptatt av å ikke spise kjøtt, ender med å bare spise grønnsaker og sopp...

  Andre hemmeligheter. Tja. Jeg jobber i olje-/gassbransen. Det er litt mer hemmelig at jeg ikke har noe mot å bytte bransje - og har i det siste følt et større drag mot mattelærer fordi jeg leste at 40% av 10. klassinger får stryk eller karakter 2 på avsluttende matteeksamen </3 Kanskje jeg kan bidra med noe? (Og da hadde jeg fått mer tid til å gå på fjellet samtidig!)

  Denne personlighetstesten er altfor riktig! Hurra!

  SvarSlett
  Svar
  1. Heeei Heidi! For en fin presentasjon!

   Setter stor pris på at du har et navn som går an å huske og setter deg på kartet helt automatisk. Hvordan går det med filmmannen? Og hvordan var kardemommebollene til FF? Hvor bollete var de egentlig? Skeptisk og veldig nysgjerrig nå.

   Atkinsbarene er supre. De liker jeg også. Om ikke til frokost kanskje.
   Hvilken by på Østlandet?
   Tromsø neste?
   Hvilket fjell og hvilken skog?
   Hva slags bøker?????

   Hyggelig å høre fra deg. Både her og der!

   Puss på deg. <3

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...