onsdag, februar 26, 2014

God morgen, lille økseskaft

God morgen! Solen skinner ikke lenger, men det er visst tropevarme i hele landet, så jeg håper dere har det bra likevel. Jeg har det bra, men jeg har en sak her; Jeg bor med et lite økseskaft. God morgen, lille økseskaft. Det er akkurat som i eventyret der ingen skjønner noenting. Eller kanskje håndskrift har blitt en egenskap som forsvant ut av samfunnet sammen med visdomstennene, for ingen skjønner håndskrift lenger. Da jeg i morges hadde vondt i magen og spiste frokost før fem..

Så etterlyste jeg en PARACET.

Med smilefjes og allting, det var ingen tvil om at jeg hadde lagt flid i denne lappen. Men det den lille østlendingen tror jeg lurer på, er av alle ting..

Om hun har PROMPET!

God morgen, har du prompet? Veldig hyggelig lapp.

Og så prøver jeg å fortelle på lappen at P.S., i dag skal det ikke regne. Det var for at vi endelig kunne sykle uten regnbukse. Men også det ble misforstått, for er det ikke håndskriften som ødelegger, så er det stavekontrollen på mobilen. Drit i joggetur, i dag kan du sykle uten..

Regnbilde.

Juba, juba, for en dag. Jeg fant en paracet i alle fall, ("vanlig grunn") men vær så snill, si at dere skjønte lappen og at dere ikke har vondt i magen. God onsdag og stor klem fra meg.

17 kommentarer:

 1. haha..Jeg synes jeg ser dere :) Men godt du fikk paracet da:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Og da må du se for deg at dette er en person som heller ville dødd enn å faktisk prompe. ;-)

   Takk takk.

   Slett
 2. Haha! Jeg skjønte alt på din lapp, så jeg mistenker frøken V for å være veldig trøtt om morgenen!

  Jeg har vondt i magen, og det morsomme er at jeg nå skjønner hvor dårlig de smertestillende tablettene jeg skal ta mot armbrudd-smertene virker. De fjerner ikke engang magesmerter av den månedlige sorten. I tillegg har jeg besvimt i dag. Huhei.

  Løpejenta i smertehelsike.

  SvarSlett
  Svar
  1. Yay, da er vi på lag! Håndskriftlaget og det "vanlige" laget. Men du skriver sikkert finere enn meg.

   Hvorfor har du besvimt?? Smerte eller overdose? Dette går ikke an. Kom ut av smertehelsike, vær så snill.

   Slett
  2. Løpejenten:

   Lite trøtt om morgenen. Så virkelig ikke paracet der i det hele tatt... og vi har hatt en uke nå vært HELT sjokkerte over hvor vondt det lukter av brokkoli som er i nistepakken!

   Slett
  3. Chassi: Kontroll på sykehuset hvor bandasje ble byttet og hvor armen skulle beveges i pendel. Jeg besvimte av smerte, og nå som armen stadig skal pendles, kjemper jeg mot besvimelse og oppkast hele tiden. Pendeløvelser = bevege armen 1 cm. frem og tilbake. Vil jeg noen gang ta pushups igjen?

   Den Lille: Å, kom an! Ingen er vel så perfekte at de ikke er bittelitt morgentrøtte?! Brokkoli i matpakke lukter grusomt, helt enig!

   Løpejenta, fortsatt i smertehelsike.

   Slett
  4. Den lille Østlendingen27 februar, 2014 08:30

   God morgen LøpejentA,

   Ingenting perfekt her i gården. Men sjeldent trøtt om morgenen. Jeg legger meg veldig tidlig. Og er VELDIG trøtt på kvelden. Er ultra-A-menneske og skravla går fra jeg står opp. Jeg våkner ofte helt av meg selv før klokken 6. De gangene kattene vekker meg før 5 kan jeg derimot være litt trøtt og grinete... :)

   Hva er du? A eller B?

   Slett
  5. Løperjenten er alltid A. Det er de som løper en mil før vi andre har stått opp, selv om vi står opp før seks.

   Løpejenta, you will do pushups again! Heia heia!!!

   Slett
  6. Kan du ikke ta et bilde, og legge ut på DIN blogg? Heia heia.

   Slett
  7. Den Lille: Jeg er verken A eller B. Legger meg sent og spretter opp før kl. 6. I helgene drøyer jeg det, siden jeg har en B-hund, som ikke vil verken opp eller ut før kl. 10. I likhet med deg er jeg glad om morgenen, men også rundt midnatt. Huhei!

   Chassi: Hurra, i dag har jeg beveget armen 4-5 cm fremover i pendel, og hevelsen er i ferd med å reduseres! Hvis du vil ha bilder- kom deg på Insta! Anonymiteten må dessverre fortsatt ivaretas, så her blogges ingenting.

   Løpejenta, med én arm i smertehelsike.

   Slett
  8. Grattis! Og takk for insta-invite!

   Slett
 3. God onsdag! Jeg har vært på fjellet og var nesten tørr hele tiden.:)

  Ein fis er alltid morosamt.;)

  SvarSlett
  Svar
  1. God onsdag! Jeg har så lyst å dra på fjelltur at det kribler i hele kroppen. Folk driver å døper seg og feirer seg hver eneste helg her, så det er ikke lett. Hvor har du vært?

   Slett
  2. Typisk at folk skal drive å døpe seg hele tiden! Jeg holder meg i nærområdet Ulriken-Landåsfjellet og Nattlandsfjellet. 1. mars var det shuttletrafikk opp Ulriken, da holdt jeg meg unna. Endelig er vinterferien over og jeg kan få ha fjellet for meg selv igjen.:)

   Slett
  3. Bergensfjellene altså. <3

   Slett
 4. Ingen er så trøtt som meg, for jeg måtte lese dette innlegget 3 ganger for jeg tok hele "paracet-prompet" poenget... :S

  Hvordan skal det gå i Køben lille Ø? Når står du opp på ferie? :///

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha ha!
   Stakkars deg, Malin. Dere burde hatt to rom. :D

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...