tirsdag, februar 25, 2014

Mengdetrening og hei!

Hei fininger! Det er tirsdag og solen skinner og jeg håper dere har det bra. JEG har det bra. Det har gått en uke siden jeg hoppet av praksisen som fransklærer, og det føles som jeg har fått livet i gave. I løpet av en uke har jeg endelig fått tid til å gjøre ting igjen. Gått på tur, gått på trening, gått på kafé, gått i barnedåp.. Jeg har ikke gått på ski dessverre, men jeg har gått på date og i foreninger. Vi kaller det forening her på vestlandet, når jenter forenes on a regular basis. T.o.p.p.

Kan jeg få dele dette mengdetreningsprogrammet? Det er så bra! Styrketrening som faktisk gir puls og svette, og det uten at noen må hoppe opp og ned eller ta tiden på seg selv i crossfitstil.

Nå skal jeg bare putte på 15 kilo ekstra. 

Grr. For jeg har blitt så sterk.

Jeg har det ultimate programmet her. Det vil fortelle deg nøyaktig hva du skal gjøre og hvor mange kilo du skal løfte i åtte uker framover. Det hadde sikkert kostet titusen millioner hvis det kom fra webcoaching.no, men her er det gratis.

Hvis bildet under virker komplisert og uoversiktlig så gi det bare ett minutt. Venstre side er omtrent irrelevant, men man må oppgi egen maks på knebøy, benkpress og markløft. Det er det eneste. (Her kan du beregne maksløftet ditt hvis du ikke vil teste.) Jeg har tegnet en rød linje som illustrerer at øvelsene for hver dag går hm, hva heter det.. horisontalt? Nedover. I rekken der. Tre dager trening i uken.

Følg den røde ringen.
 
Vær så snill å gi det en sjanse. Løping er nemlig IKKE rumpetrening.

Martin da.

Oh yes, det er deilig å ha tid til å trene og surfe igjen. Særlig surfe. Høydepunktet i går var Suzanne som dro til LA for å lage treningsvideo trodde hun, uten å googlet regissøren først. Regissøren som er kjent for (ikke at jeg vet altså) Extreme Asses, Big Tits og Naughty School Girls 1-52.

Hello Greg.


Men nå er hun jo megakjendis.

Ellers skjer det beste på facebook. Hos Else nordfra som forteller alle hvor skapet skal stå, og får 400 likes. Jeg må bare legge det ut her også.

Hva skjer forresten med at alle skal være så jævlig spiseforstyrret og fed up med fitness for tida? Ortoroksi, og forstyrret både hitten og ditten og hytten og styrten. De fleste skjønner at man må være ekstrem for å være med i fitnessgamet, man må være ekstrem uansett hva en driver med hvis en vil bli best. Jeg er så jævla lei av å lese om alle som er så lei av fitness og blogging og presset og whatnot. Javel. I do not giva a fuck, slett bloggen din og instagrammen din eller hvor du nå driver å eksponerer deg til hele verden hvis det er så jævla hardt. Jeg lover deg, not a single shit will be given. Det presset du klager så jævlig over, det er et press du har laget selv. Hvis jeg ikke klarer mitt mål, da er det sannsynligvis ingen andre enn meg selv som bryr seg. Hvis du ikke vil veie maten din eller spise masse kesam, neivel da er det ikke verre enn at du kjøper deg noe annet på butikken. Slutt å gå inn på fitnessblogger og les om hva de gjør på veien mot scenen. STAHP IT. Gå å strikk, eller hekle ei OL-lue i stedet for. DO YOU GET IT OR DO YOU NEED SOME CHEESE WITH THAT WHINE?!?! 

Ha ha! Ikke at jeg er noen fan av fitness i det hele tatt, men yay, hva hun sa. Nå ble jeg inspirert til å være streng mot alle kundene mine. Neste gang jeg hører om hastemiddager på McDonalds og foreninger med frityrstekte oreos, skal jeg bare rope Do you need some cheese with that wine!!Jeg vet ikke hva som skjer hos Fotballfruen for tiden, så vær så snill å oppdatere meg hvis du vet noe. Jeg tror det handler om denne babyen. Baby shcmaby, and all that jazz, you know.

God vinterferie, hvis dere er så heldige, og stor klem fra meg!

15 kommentarer:

 1. Gawd når fikk leg lyst å trene. har en uke planlagt treningsfri igjen. booooooring XD

  SvarSlett
  Svar
  1. Enda en, som i En av flere? Og ikke frivillig engang? Her har jeg gått glipp av noe. Gi meg et øyeblikk til å oppdatere meg bare. :P

   Slett
 2. Fotballfruen har kjørt i kø fra vinterfjellet, laget hamburger, kost seg med babyscmaby og flettet sommerfulger i håret. Oh what a hardknock life!

  Jeg har fått vært med på en mengdetreningsdag på Toppis (da du var i forening. Og bare så det er sagt - forening er ikke noe vestlandet sier, men Stavanger. Jeg går i klubb ;)) og det var tipptopp det! Jeg skal nå prøve meg på Rumpeprogrammet til Martin Norum :D Big bootey heeey heeeey HEY!

  SvarSlett
  Svar
  1. Konge Malin! I like big buts and I can not lie...

   !

   Er Norums bok kjekk?

   Klubb? Vil du ha klubb med meg? Kan vi ha bollongdæjt på søndag kveld?

   Puss och kram

   Slett
  2. Nei, vi må teste rumpeprogrammet på søndag!! Eller i morgen. Vil du ta det med deg til Toppis i morgen, Malin? :P

   Slett
  3. Boken er kjempe kjekk :D Og ikke bare de fine bildene av Inger, hehe
   Tror ikke det blir rumpeprogram før i neste uke, og da kan jeg selfølgelig ta det med til toppis!

   Jeg er ikke hjemme før i 8 tiden på søndagskveld lille Ø, så hva med neste søndag? Da kan vi ha ballongklubb! Puss puss

   Slett
  4. Så bra at boken er bra! Takk for fotballfrueoppdateringen også. Fikk du med deg fotballMANNENs siste blogginnlegg? Det beste er som vanlig kommentarfeltet, men morsomt i alle fall.

   Rumpetrening neste uke. Jeg gleder meg! Let's blog about it. :D

   Slett
 3. Chassi! Du er kul. Heia eks-fransklærerstudent. Seriøst, tar du pushups med 15kg på ryggen? Med strake bein? Hva har du i grøten?

  Mengdeprogrammet ditt ser snasent ut. Og styrkeløftere bruker jo være sterke, vanligvis. Står det i reglene at man må drikke masse helmelk?

  Puss fra Pia

  SvarSlett
  Svar
  1. DU er kul som sier så mye kult!

   Jeg tar pushups med 15 kilo ja, men ikke 20 stykk altså. Her var det 5x7. Jeg har spinat i grøten, for da blir jeg ekstra sterk, men helmelk gjør sikkert samme nytten. :D

   Kan du ikke teste ut mengdetreningsprogrammet? Det er ikke et program man skal bli så mye sterkere av, men heller et med supersett og streite øvelser i bittelitt nye varianter. Knebøy med stopp, for eksempel, det er så mye kulere å gjøre knebøy med et stopp nede i bunnen, for da blir det tyngre og eksplosivt og ser kult ut. (Jeg har lettere vekter på knebøy enn på pushups.)

   Puss tilbakers

   Slett
  2. Du er så sterk! Må prøve spinatgrøten. Jeg prøver gjerne programmet, når jeg har blitt lei av Starting Strength. Det gir resultater! Endelig er rutene på vei. Hoi hoi! :D
   Pia

   Slett
  3. Det var jo hyggelig å høre.

   Hva da starting strength som til og med gir ruter? :P

   Slett
 4. Pia! RUTENE? Kan vi ikke snart få se et bilde av deg? Eller bedre: kom på besøk! Så kan vi se deg i egen høye (eventuelt lave) person. KOM!

  Puss och kram

  SvarSlett
 5. Ø! Hvis du kan FB-passordet til C, finner du meg der. Med bilder. Men jaaa, kommer gjerne på besøk! Enda gjernere på tur! En gang.

  Pia-puss

  SvarSlett
  Svar
  1. Hun kunne nok ha gjettet seg til deg, for jeg er en ganske enkel sjel med et avslappet forhold til privatliv, men nei, vi deler ikke på sånt.

   Kommer på tur! Sporenstreks! :D

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...