onsdag, mai 01, 2013

Vi har det for godt

Hurra for 1 mai! Jeg håper alle har kost seg og feiret arbeidernes internasjonale kampdag, og ikke heksesabbat, som det jo pleide å være. (Det er helt sant. Alle røde kalenderdager har et hedensk opphav.) Vi feiret her med en tur til Toppis, og apropos Toppis, så fant jeg mange morsomme bilder da jeg skulle finne et tre år gammelt bilde til fotballfruens 30-dagers challenge.

Den lille gutten der til venstre er meg!

Ho ho. Ellers går dagene til russeknute-fitness-challenge. Det er travelt. Jeg har fått en knute i lua, men 100 trapper var tungt nok til at jeg ikke vil gjøre det igjen. Det føltes som et anorektisk eksperiment;  litt som i boken til Linnea, der hun rydder klesvasken opp og ned i trappene med en truse om gangen.

Men plis prøv.

Hvorfor gidde 100 trapper hvis man ikke er litt spiseforstyrret? Jo, fordi det gjør jo bra, og at det er en treningsøkt kan ingen komme fra. Jeg gikk med pulsklokke, og trappetrimmen slo ut som en intervalløkt med 92 prosent av makspuls. Og kanskje man kan få eller gi seg selv noen premier for utførte utfordringer. Se her hva jeg fikk etter vellykket trappetrim:

Kan det være et trappetroll?

Eller Coverbrands' kosmetikkolleksjon?

Nei se, hurra, vi har fått kokosstevia!

Det er første mai og jeg har gått hundre trapper. Check. Men det er ikke det eneste jeg har gjort. Jeg har gått to dager uten kakao, men det føles så kjipt at jeg vet ikke hvor mye lenger jeg gidder å holde meg. Man har det for godt når man skal gi seg selv sånne utfordringer. Livet er for lett liksom. Lag det vanskelig. Jeg tenker alltid på Bislett 24 Hour Indoor Challenge når jeg gjør meningsløse ting jeg ikke liker.

For der løper de 24 timer rundt i ring.

Og nå savner jeg kakao. Jeg kan godt tenke meg at man blir like avhengig av kakao som av sjokolade, så jeg er nok avhengig. Jeg skjønner ikke engang vitsen med å ikke spise kakao, for det var ikke min idé dette, og kakao er jo sunt og supert; men jeg selv om jeg har lyst til å bryte så er det akkurat som om jeg ikke klarer det heller. Må ikke bryte, kan ikke gi opp. Flink pike.

Og man kan få premie for det også.

Men ellers er alt bra. Nå spiser jeg is uten kakao, og det ble kjempegodt, og snart drar jeg til Bergen og det blir kjempegøy. Den lille østlendingen drar til Svalbard i helgen, heldiggrisen, og snart kommer vårkolleksjonen fra Bergans, det blir i alle fall gøy.

Og grøt uten kakao ble godt med pistasjpulver

Og samme ble sjokoladeprottisgrøt med peanøttsmør.
 Men ikke like godt. Bla bla bla. God natt!

19 kommentarer:

 1. Svar
  1. Fap fap! (Shit, jeg skulle ønske jeg visste hva det betydde.) Puss puss!

   Slett
  2. Den lille Østlendingen02 mai, 2013 17:22

   Fap Fap Fap er en vanlig Internett-betegnelse på å runke! Men Lillier kan vel umulig ha ment at hun ble opphisset av pistasjepulver?!

   Slett
  3. Hahahahahaha, HVORFOR vet du det lille Ø? Herregud jeg dør av latter!!

   Slett
  4. Det lurte jeg også på. :S

   Slett
 2. Den lille Østlendingen02 mai, 2013 11:56

  God formiddag!

  Vet du - det er spennende å se hvordan du reagerer på en utfordring altså. Selv om den er helt meningsløs, fordi vi har jo bøttevis med kakao og du savner det helt eksepsjonelt mye, så holder du deg fremdeles unna. Dag 2. KUDOS.


  Vet du - tror det er karakterbyggende jeg. Litt sånn "fitness ramadan". Sånn som periodisk faste. Er jo ikke noe nytt med å ha spise-vinduer for muslimene. Vet du - du har vært flink og gitt det et forsøk. Og du har i allefall kjent på følelsen av å ikke ha tilgjengelig noe du virkelig vil ha.

  Jeg tror det har vært enkelere for meg - særlig når jeg er forkjølet og. Det smaker jo ikke sånn kjempemye av noe uansett. Jeg er snart gjennom dag 3. Helt greit. Kanskje jeg skal tøffe meg opp å si at jeg ikke skal ha kakao før 17. mai - eller kanskje ikke før 4-fjells. !

  Håper du får en nydelig dag.

  <3

  SvarSlett
  Svar
  1. God formiddag!

   Dag 3, er det ikke det? Jeg har dokumentert tre stk havregrøt uten kakao, så da har det vel gått tre dager? Tøysekopp. Det er sånn jeg gjør med PT-kundene; teller og teller uten å komme til ti. Lurt. ;)

   You crazy om du fortsetter dette i alle fall. Jeg gleder meg til søndag.

   Håper DU får en nydelig dag!

   Slett
 3. Jeg tror ikke jeg klarer 100 trapper, men jeg vil veldig gjerne klare 200 push-ups. Hvis jeg legger til 200 knebøy kan det telle som trapper? Versåsnill?!

  Pistasjgrøt er namnam :-)
  God fredag! Klem klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, la oss prøve! Vi har jo hele dagen! Pistasjgrøt er namnam og du er en pushup-superhelt, det er jeg sikker på. :D Klem klem!

   Slett
 4. Tenkte jeg kunne spørre deg, siden jeg er sikker på at du vet dette.
  Men hvor mange kcal bør en person som trener 5 ganger i uka spise?
  Og med tanke på at man gjerne vil ned et par-tre kg.
  Jeg går søren aldri ned.
  Bør jeg begynne på lavkarbo? Iiiik!
  Da dør jeg litt, karbs i mitt hjerte.

  Takk for verdens beste blogg.
  Jeg ler og koser meg maks.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Jeg må vite hvor høy du er og hvor mye du veier og hvor mye du beveger deg ellers i hverdagen. Sitter du stille når du IKKE trener? Kanskje du spiser for lite? :P Karbo i mitt <3 også.

   Slett
 5. Jeg er 167 høy/lav/akkurat passe. 62 kg.
  Jeg trener 5 ganger i uken. Mest kardio.
  Men også styrke såklart.

  Jeg har fått tre barn, så blir ikke mye tid til sofasliting.
  Bortsett fra kveldene. Da er jeg som et slakt.

  Jeg spiser 1500 kcal når jeg ikke trener, 1800-2000 når jeg trener.
  Vil bare bli kvitt den tjukkasmagen, det er mitt problemområdet.

  SvarSlett
  Svar
  1. Da er du allerede i kaloriunderskudd i alle fall. Du kan loggføre 3 dager med absolutt alt du spiser, og sende det til meg på mail, hvis du vil, så ser vi om det går an å ommøblere litt eller endre på noe. :)

   Slett
  2. Nå har jeg skrevet jeg trener fem ganger i uka to ganger.
   Jeg må lære meg å lese hva du spør om, haha, sorry.
   Spiser relativt sunt føler jeg. Men craver atkinsbarer litt for ofte.
   Spiser 500-1000 gram grønnsaker hver dag. Spiser ikke brød, men mye knekkis.
   Og speltlomper. Spiser mye lett-produkter, da jeg i motsetning til fotballfrue er redd fett i kosten. Spiser ikke ris, pasta, poteter.
   Drikker en del melk (ekstra lett melk, sikkert to glass daglig).
   Ellers fisk, mager kesam, kylling..
   Dessverre ingen grøt..

   Slett
  3. Ingen grøt ingen kraftstøt.

   Nei.. Send meg listen og noter ned hver minste kaffekopp!

   Slett
  4. Jeg vet ikke, men hvis det ligger atkinsbarer i dietten så kanskje den ikke funker like bra i praksis som i teorien. (?)

   Slett
  5. atkins er som godteri for meg.
   Må ikke ta de bort. Ber på mine knær.
   Men kan fint begrense meg til typ 2 i uka.

   Slett
 6. Prøvde å sende deg Mail nå, men får beskjed om at det er ugyldig adresse?
  Stemmer den som står der?

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...