lørdag, september 29, 2012

Kom og få brus!

Det skjer så mye at jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Jeg har spist frokoster og middager og trent og studert og nå vil jeg fortelle om absolutt alt and all that jazz. En dag spiste jeg grøt, og så gjorde jeg det enda en dag, og det er derfor jeg har denne bloggen, for å fortelle om sånne ting og vise det med bilder.

"Is" er jo helt sykt godt for eksempel.

(Frosne plommer, frossen banan, kakao, søtning, salt, kokosmel og proteinpulver.. Plis prøv!)

Og pusene (vi kaller dem Todd begge to) er så fine at jeg tar bilde av dem hele tiden.

Malin var så søt at hun ba om historien til pus, og den skal jeg fortelle så snart jeg har laget en video av den katten som er så veldig pratsom. Det er en siameser nemlig, og siamesere kan være veldig pratsomme. Sånn som dette.

Og MAT er så moro at det må på bilde det også.

A propos bildet over så skulle liksom østlendingen lage 10 weber-middager i løpet av september, men hvis hun virkelig vil holde løftet sitt så bør hun helst løpe til butikken og gjøre INGENTING annet enn å lage mat hele helgen. Vi har klart yoghurt-forbudet da, vi spiser heller is, men vi mangler noen webers. Bildet over er av weber-kreasjonen "fluff til to".

Men den ble spist av én.
Jeg fikk ikke smake fluffen (det må ha betydd at den var veldig god) men fordi jeg ba pent om at ingen eggeplommer skulle gå til spille i prosessen så fikk jeg eggeplommene til tunfisken neste dag. Det E.R. S.Å. K.J.E.K.T. å bruke opp alt.

Jeg har til og med brukt opp cheeriosen jeg fikk i studentpakken.

Og her har jeg et lite tips:
Hvis dere ikke har testet treningsprogram fra bodybuilding.com så gjør det. Det fins sinnsykt mye kult der. Den siste artikkelen jeg fant var fra en veldig pen dame som hadde vært både bikinimodell og fitnessmodell, og avhengig av hvem jeg ville være (oh, the choices!) så kunne velge et av treningsprogrammene hun hadde brukt. Jeg kan ikke finne linken nå, så jeg legger ut en link til alle programmene.

Og her er en nydelig kostholdsartikkel der tre ekstra spreke mennesker ble spurt om how many days you eat clean to stay lean, og om hva de syns om lavkaloridietter og så videre. Lavkarbo er så uaktuelt at det aldri kom på tapetet, men de syns ingenting om lavkaloridietter heller.

Kim hadde aldri vært så tjukk som da hun spiste små og uregelmessige måltider.


Og nå skal jeg bli Kim.

Jeg testet beindagen. Det var tungt! Bortsett fra den gangen jeg selv hadde pt, er dette den tyngste beintreningen noensinne.

Jeg var helt i stykker allerede etter første øvelse.

Her er beindagen:
3x1 minutt med spensthopp til benk
Step ups til benk med 10-kilos manualer 20x3
Leg extension 15x3
Hoppende utfall 20x3
Etbeins liggende beinpress 20x3
Leg curl 15x3
Strak mark 15x3

Det ligner mest på et bikiniprogram i og med at det er så mange jentete øvelser, men det er det ikke, så jeg kan tenke meg at det er mye vanskeligere å bli bikinimodell enn fitnessmodell. Eller..

Hva er tyngst av knebøy og spensthopp?

Jeg var så sliten at jeg måtte bli hentet på jobben etterpå.

Så nei, det har ikke skjedd noe nytt. Ingenting alls. Men nå kom østlendingen hjem med brus. Hun har handlet! Brus betyr farris og fun light, og det betyr helg. Kom og få brus! God helg!

21 kommentarer:

 1. slike plyo øvelser er da bomb! bodybuilding.com har mye bra ja. takk for linkene :* god helg

  SvarSlett
 2. Plyo ftw! God helg til deg også! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Selv om jeg ikke vet hva plyo betyr engang.

   Slett
 3. Den lille østlendingen29 september, 2012 23:24

  Da vil jeg ha notert FEM Weber-middager. Fluffen regnes med altså!! Og jeg har laget MASSEVIS av ANNEN mat! Balsamico-marinert kylling som smaker KAKE feks! Og køfte-inspirert karbonadedeig ett par ganger... Og INGEN yoghurt naturell! Jeg føler meg flink i alle fall...

  Jeg kan jo lage noen middager i morgen? Du skal i allefall få ovnsbakt laks om har lyst på. Og mer scampi? Og hva med en egenkomponert rislapp? Med egg og kanel og stevia? Som til og med tilfredsstiller de strengeste diettkrav?

  Så det har ikke skjedd noe spennende siden sist altså? Vi planlegger juleferie fordi vi har fått ferie begge to. Det er ganske kult. Du har opplevd nye Savanger konserthus som var så fint at du nesten falt ned av balkongen! Du ble så glad da du fant den nye Ken Follet boken at du nesten gav damen i bokhandelen en klem. Vi har lagt nye ti kilo plommer i fryseren for å lage is. Du har begynt i enny jobb. Du har fått praksisplass. Vi har "funnet opp" is med espresso (som er fåkkings fabolous!) Jeg ELSKER deg. Men det ar jo egentlig ingenting nytt. Men noe gammellt er bra det og...

  Kan jeg være med i livet ditt neste uke og?

  <3


  SvarSlett
  Svar
  1. Rørt!!! <3

   Og jess til alt.. Ny jobb, ny praksisplass, nytt konserthus og ny bok. Livet er helt perfekt. Men aller mest for at du er der.

   Slett
 4. Ååå, dere er så søte *smelt*

  Jeg gleder meg i hel til kattevideo :D Jeg har også en veldig pratsom pusejente. Hun snakker veldig når det er tomt for mat f.eks. Eller når hun vil ut/ inn, vil ha kos osv osv.

  SvarSlett
  Svar
  1. Gjett om jeg skal lage kattevideo! Selv om ingen andre gleder seg så gleder jeg meg også. :D

   Slett
 5. Den lille Østlendingen30 september, 2012 16:48

  Malin: Hva har DU gjort i dag? Vi har gjort Mosvatnet og drukket Le Sur Nil på Ostehuset på Storhaug.

  Todd 1 (Lux) prater ofte. Og mye. Om alt og ingenting. Særlig dersom Todd 2 (Dolce) har blitt lukket inne på badet eller kottet. Da er det Todd 1 sin oppgave å få Todd 2 løs/ut. Dette skjer flere ganger i uken. Todd 1 vil sjeldent ut her på Vestlandet da hun er mest glad i sol og fint østlandsvær. Todd 1 snakker MYE med måkene og skjærene og alle andre fugler hun ser. Også prater hun en del tomprat. Om kos. Og pelsstell. Og dårlig plass på fanget(!) Todd 2 prater utelukkende om mat. Særlig MANGEL på sådan. Og så prater de altfor mye når de er i buret sitt. De er ikke glade i å kjøre bil. Og da mener jeg ikke i det hele tatt glade.

  Puss och kram fra meg og mjau og MURR fra Toddis

  SvarSlett
  Svar
  1. Den lille østlendingen: Jo, takk som spør :D Jeg har hatt besøk av to fine jenter i helgen, fåttt hjem samboeren som har vært i Tyskland og spist søndagsmiddag på mamma sin nyåpnet kafè over fjorden! Deilig søndag!

   Jeg kaller de heller Lux og Dolce jeg. De er jo det de heter? Og to jentepuser kan ikke hete Todd. Får de lov å være ute? Kira snakker nemlig også MYE med fuglene. Av og til går hun på besøk til de oppi trærne men det er ikke alltid like poppis.

   Slett
  2. Todd er liksom litt anonymisert på internett. Østlendingen har også et helt annet navn egentlig. Men du heter Malin? jeg heter Chassi. :P

   Slett
  3. Nei dette er helt UHØRT. Heter hun ikke Østlendingen? Galnaste :p
   Jeg heter faktisk noe så kjedelig som Malin. Kanskje jeg også burde fått meg ett sånt kult anonymisert internettnavn..

   Slett
 6. Den lille Østlendingen01 oktober, 2012 21:28

  Malin: Jeg kaller de Lux og Dolce. De heter egentlig Tammees Young Diamond og Mac-Razels Candy. (No kidding!!)

  SvarSlett
  Svar
  1. Åhåhåhå, fantastiske navn :D Det er noe å rope ut døra: "pus pus pus pus, kom da TammeesYoungogDianmondMac-RazelsCandy" phuh.
   Men de er kanskje innekatter? Hvordan gikk på utstillingen egentlig? Ble de utstillt eller var dere bare sånn som meg - beundrende crazy catlady !

   Slett
 7. Den lille østlendingen02 oktober, 2012 12:30

  Malin: De får være ute - men da må jeg passe på! Når de er hjemme på den østlandske paradisøyen kan de være ute i massevis! Særlig lille Lux ELSKER the outdoors. Dolce liker seg best på fanget når hun er ute!

  Jeg var bare kattecrazy og TITTET på utstillingen. Disse to har aldri blitt stilt ut - selv om de har stamtavlene i orden. Moren til Dolce ble årets breeder katt i Sverige det året Dolce var født! Jada. Riktige premiekatter :p! Jeg har to katter til - som eksen har omsorgen for. De har blitt stilt ut - og gjorde det BRA. Men bare en gang. Tror ikke pus synes det var kult...

  Hvordan går treningen? Hva trener du? Jeg er på slankeren og trener litt nytt nå. Keen på felles cardio (les tur) en dag?

  Puss och kram

  SvarSlett
  Svar
  1. Den lille østlendingen: Ååå, jeg kunne snakket om katter i timesvis <3
   Jeg hadde en Maine Coon jente (omplassering), verdens fiiiineste og sniiiilleste pusekatt som dessverre måtte avlives i fjor :( Hun var på utstilling en gang, men da hun flyttet til meg så fikk hun bli utekatt og ble en helt ny, blid og fornøyd katt :)

   Treningen går det så som så med. Jeg har en rygg/skulder som ikke spiller så godt på lag så jeg venter på treningsprogram fra en fysioterapeut. Så når jeg trener er det helst bein. Og litt mage.

   Jeg vil gjerne være med på tur. Typ rundt Stokkavannet? Eller tenker du i høyden? :)

   Knip og klem

   Slett
 8. Den lille østlendingen02 oktober, 2012 14:48

  Malin: Stokkavannet virker som en fornuftig start! Jobber du dagtid? Og hvordan ser uken din ut? Vi kunne LETT snakket om katter i en og en halv time rundt Stokka?? Puss och kram

  SvarSlett
  Svar
  1. Den lille østlendingen: Jeg jobber kun på dagtid, 8-16 :) Jeg har ingenting på agendaen frem til fredag. Ut på tur, aldri sur :)

   Slett
 9. Den lille østlendingen02 oktober, 2012 17:24

  Malin: Jeg har verdens travleste to uker fremfor meg ... Men har tenkt meg ut en tur i SørMarka nå klokken 6. Blir det helt teit? Om ikke er jeg SUPERKLAR når disse to ukene er passert!! Puss puss puss puss

  SvarSlett
 10. Den lille østlendingen: Det blir ikke teit, men jeg er uten bil i 2 dager og det er ganske teit når jeg bruker litt lang tid på å gå til sørmarka. Så vi kan heller snakkes om 2 uker :D :D :D

  SvarSlett
 11. Den lille østlendingen02 oktober, 2012 17:41

  Hurra! We got a "date"! Jeg vedder på at ett stk. supernysgjerrig og ultrasosial Chassi og vil være med oss!! YAY! Dersom det skulle dukke opp ledig tid (all of a sudden) så gir jeg lyd fra meg! Puss

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...