lørdag, september 08, 2012

Pizza snart

Hei! Det står "deilig vær" på facebook. Hvorfor gjør det det når det har regnet i en uke? Bor vi i feil by? Det er lørdag i Stavanger og det pøsregner som det alltid gjør, jajamenn, men nå vi fått besøk av Mor Østlandet, og da er det ekstra dumt å bevise det hun nok mistenkte allerede, at det alltid regner her. Lørdagen blir brukt til trening på Toppis og lunsj på Ostehuset, og i dag skal østlendingen lage pizza á la Kriweb.

Og så har jeg jo blitt student!

Studentlivet er et deilig liv. Ikke bare har jeg fredagsfri, men nå har jeg fått mandagsfri også. Jeg tusler gjennom skogen til forelesning og kollokviegruppe (jepp!) og drikker kaffe i en termokopp, fordi da koster den 10 kroner i stedet for 17.

Jeg spiser snart pizza og snart kjøper jeg sikkert hvite converse, og da er jeg student altså.
 
Jeg planlegger å lese pensum hele tiden, men jeg gjør det jo ikke. (Tegnehanne beskriver studentlivet utrolig bra.)

Jeg utnytter heller muligheten til å gjøre ingenting. (Bildet er fra Østlandet.)

Og en ting til. Jeg skulle teste raw-food, eller nevnte i alle fall at jeg skulle, og selv om det ikke er mye så har jeg i alle fall testet denne grønne saken.

Som er "organisk supermat fra 36 næringsrike vekster, og proppfull av klorofyll, fiber, essensielle fettsyrer og andre nyttige næringsstoffer."

Jeg ødela en hel smoothie på dette, for det smakte ikke så godt. Men hello, vent litt, nei, det er SUPERMAT dette her, ikke raw food! Unnskyld, da har jeg fortsatt raw food til gode. Supermat er, etter min mening, vitaminer som koster altfor mange penger og som har reist alt for langt med flytransport. Vitaminer og fiber kan dekkes med sunn og vanlig mat, kan det ikke?

Pizza snart, det skal bli fest i alle fall. Ha en nydelig lørdagskveld! Klem fra meg.

8 kommentarer:

 1. Solen skinner deilig i øst, men jeg skulle myyye heller vært i Stavanger tinghus, i øs pøs!! :)

  Hehe, JEG gikk til innkjøp av hvite converse for en snau uke siden! Jeg spiser ikke pizza, men jeg spiser taco - kanskje jeg og burde bli student igjen?!:)

  Ha en super helg, supre!! :)) <3 <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg ga nettopp mine til lillesøster - for da visste jeg ikke at jeg var i ferd med å bli student, men veien er uansett kort fra treningstøy til universitetstøy.

   Slett
 2. Solen skinneer stykkevis og delt, og det er kaldt, høsten er på vei. Håper det er en trøst :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er en trøst! Når den er her er det fullt og helt og ikke stykkevis og delt. Pft, neida, det er mer som et lys i tunnelen, og bare hvert skuddår. Ha en super helg! Klem fra Charlotte.

   Slett
 3. Det gjør meg av en eller annen grunn veldig glad at dere skal spise pizza! Hvis jeg måtte spise bare en matrett resten av livet ville det blitt pizza. Så godt, og så kan den lages i tusen varianter! :-)

  Her er det sol og 31 grader. Sender litt sunshine over Atlanteren omgående!

  xx

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har ikke spist pizza på aldri den tid, det var jo magisk! Nå drikker Østlendingen eksotisk USA-te btw. Takk for sol! Hva fikk du til lørdagsmiddag?

   Slett
 4. Håper du har hatt en kjempefin Lørdag :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Det har jeg. Takk det samme! :D

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...