mandag, november 22, 2010

Nå har mye skjedd

Jeg ble 30 år! Charlie er meg.

Det var ikke plass på kronen til SportySpice eller Lotteliten. :D

Jeg ser yngre ut enn min søster, og det var også nytt.

Hun er ganske ung.

Så. Jeg har allerede hatt familiefeiring, barnehagefeiring og får mer feiring til helgen, og det har vært alle tiders, men nå feiret jeg dagen med et nattog til Oslo.

Og så dro jeg til Toppidrettssenteret der det var snø og der jeg speidet jeg etter Petter Northug. Jo, jeg gjorde det. Jeg stakk innom styrkerommet i pausene og speidet etter ham og de andre heltene, men jeg fant ingen. Det er en sånn god stemning på Toppidrettssenteret! Folk går med skiklær, det finnes en skytebane i kjelleren og kantinen har peis. Jeg likte meg veldig godt.

Og her hadde jeg fire fine studiedager med Kosthold og trening.

Faget er fortsatt spennende selv om NIH anbefaler å skjære tjukkere brødskiver for å spare på det fete pålegget. Det ville ikke jeg anbefalt. Easy-life som vi er så fornøyd med på Toppform ble presentert som en av mange farlige trenddietter sammen med Fedon og Atkins og Grete Roede. Okei. Og man skal drikke energidrikker til alle treningsøkter som varer mer enn 90 minutter, og spise 4-7 ganger vekten sin i karbohydrater.

5 ganger vekten sin i karbohydrater er omtrent 60 kilo ganger 5, altså 300 gram...

Og havregryn (eksempelvis) inneholder 60 gram karbohydrater per 100 gram...

Så NIHs anbefalinger tilsvarer minst (!) et halvt kilo havregryn for min del.

Eller 8 store porsjoner.

Sånn så bursdagsgrøten ut: Musli (..av alle ting, I know, det er fordi jeg hadde kjøpt den til en Biolayoghurt på skolen), og bananprottis med kokende vann. Drysset oppå litt kanel. Det ble terningkast fire. - Bananpulveret fungerer fint og de små cornflakesene i muslien blir gode og myke selv om ikke grøten er kokt i gryten, men jeg savner kakao i alle grøter som mangler det.

Det ble mange slike rett-i-koppen-grøter på kjøkkenet til Silje. Tusen tusen takk for meg. Jeg må lage en rapport av bloggetreffene etterhvert, men for noen flotte mennesker! Rie, Silje, Kanela, Hilde.. Stas!


Her er SuperSilje aka Rocky.


Flere nyheter følger etterhvert: Jeg har vært i Berlin... jeg har fått ny Bergansavtale.. jeg har testet fem nye treningssenter, og mere til. Mye gøy.

Obs! Beste søkeord på bloggen i dag: 1 eple eller 1 sjokoladebit. Hahaha!

12 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen.
  Veldig fint rockybilde av deg!

  (jeg har også hørt av Grete Roede er farlig, ryktene skal også ha det til at hun spiste is på 4.stjerners middag, IS, WHAT GIVES???)

  SvarSlett
 2. LOL. Som vanlig! Savnet deg i helgen!

  Men må sjekke kildene sine her. Nå googlet jeg Grede Roede + is og fant denne: http://www.greteroede.no/oppskrifter/dessert/issorbetogfromasj/1077317.o2.html.

  "Kjør bananer i blenderen til de får en softikonsistens"...?

  Jeg tror Grete og jeg er på lag!

  SvarSlett
 3. Hahaha...du er så morsomt! Rambo!!!!!!Utrolig artig å ha deg i byen! Satser på at det ikke blir alt for lenge til neste gjensyn!

  Superflottbilder for Bergans btw!

  SvarSlett
 4. Takk, søte snupps! Jeg håper det samme!

  Må få se å lage en Story Behind Silje også. "It's complicated"

  ;D

  SvarSlett
 5. Men er jeg Rambo? (okei!) Jeg VIL være det men jeg kunne ikke la være å tenke på deg når jeg måtte be Baliba om å senke kravene på floorpress til utfordringen sin.. Pingle! Must do bootybuilding.

  SvarSlett
 6. Gleder meg til detaljert innlegg fra Berlin jeg ;)

  Du må virkelig flytte til Oslo, med denne kjendisjakten vil du virkelig bli tilfredstilt meget raskt.
  PS: Nortug bor i trondheim.. og jeg fikk masse snuskete detaljer om han en aften med noen venner for noen uker siden... Noen barndomsvenner av ham...hohohoho.. Der sku du ha vøri ;) !!

  SvarSlett
 7. Heei, nydelige du! Jeg traff jo deg! Du er kjendis i massevis for meg.

  Og så var det faktisk sånn at da jeg var hos Rie så tenkte jeg Ååå, der er den berømte chinsstanga! Den som henger i døren vet du. Hoho. Måtte nesten ta bilde av den.

  Så jeg skulle gjerne ha flyttet til Oslo, men jeg kommer I ALLE FALL snart tilbake.

  Berlin skal dokumenteres med siggen i munnen. ;D

  Kom med de snuskete detaljene da, o, sladderdronning!!

  SvarSlett
 8. Veldig trivelig å hilse på deg og Kanela! :D Og jeg stemmer også for rapport fra Berlin, beste byen i verden!

  SvarSlett
 9. Det var så kos!! Må gjentas så snart som mulig.

  Jeg syns å huske at jeg plukket opp en fremmed sigar fra askebegeret der til og med. Men det er vel sånt som skjer i Berlin. - At man gifter seg eller drikker seg kanon.

  SvarSlett
 10. Å, du verden! Jaja, alt kan skje i Berlin!

  SvarSlett
 11. .. Jeg er like kjendis som en chinsstang.. *me like*.

  Det snakket om skistjerner egner seg ikke på trykk.. ;) ( neida, det var ikke så ille altså. men kjendissladder er alltid gøt uansett.)

  SvarSlett
 12. Jeg stiller meg helt enig til den havregryndisposisjonen til NIH. Innrømmer at de 200 g jeg anbefalte var altfor lite. Synes godt du kan gi det et skikkelig forsøk, la oss si 1 måned, før du evt avfeier det. Garanterer at fremgangen din både på trening og ikke minst i livet ellers blir enorm dersom du spiser det som kreves.

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...