mandag, november 29, 2010

Bootybuilding-kosthold

Når Silje og Eirik slår seg sammen har de utrolig mye kunnskap og resultater å vise til, så Bootybuilding blir bra. Men nå, mens alle venter på at kostholdsplanene legges ut og konseptet blir lansert, kan jeg enn så lenge servere en teaser fra Siljes eget kosthold, for jeg har vært spion i Siljes leilighet. Hva er oppskriften?

Her er supre Silje:

Og her! ....er kjøleskapet hennes:

Kesam og gulrøtter og en ketchup uten sukker! Det er det som er trikset. Siljes kjøleskap består av tre ingredienser, jeg overdriver ikke i det hele tatt. Selv jeg har mer mat i kjøleskapet enn dette, jeg har kaviar og kål og gulrøtter og sennep og skinke.

Vi diskuterte såvidt hvem som var mest spiseforstyrret av oss, så jeg kunne spørre på Kaffebrenneriet for eksempel, Ville du spist denne, og peke på muslibrødet med brunost (namnam). Da ville Silje svare Neinei, og stillingen ble 1-0 til meg. Men så kunne Silje foreslå at vi skulle møte de andre jentene på Peppes, og jeg sier Haha, særlig.

...?

Og da ble stillingen 1-1, for hun mente det faktisk. Pizza?!

Videre peker Silje på sjokoladene i butikken og sier Namnam, mens jeg sier What?!

Og stillingen blir 2-1 til Silje.

Veldig gøy! Jeg vet ikke hvem som vant men jeg beit på Pizzavitsen flere ganger. Hver gang Silje foreslo Peppes var jeg sikker på at det var tøys, men hver gang var hun like seriøs. Det skulle til slutt vise seg at Peppes hadde en god cæsarsalat. Hah. Så vi ender opp med kesam og salat. Det er det som er trikset.

8 kommentarer:

 1. Hahahaha!!jeg dør!!! :PP
  Jeg får si til mitt forsvar at jeg holder meg stort sett hos coachens residens så der er det andre boller ;)Hoho..digger deg...Vi får se å gjenforene våre forstyrrede sjeler snart igjen !:)

  Eyy, ikke glem at et nanbrød på et kg ca, ble konsumert ene og alene av meg..(oki fikk litt hjel fra Heidi da..men dog ;)

  SvarSlett
 2. Jippi-yay! La oss samle de forstyrrede sjelene så snart som mulig. :D

  Til ditt forsvar kan jeg også legge til at jeg selv spiste musli og proteinpulver i fire hele dager. (Pluss en indisk minus nanbrød.) 3-1.

  Men så kunne jeg også fortalt om godtposen du kjøpte som var så lett at den ikke engang slo ut på kasseapparatet. 3-2. ;)

  SvarSlett
 3. Joda, dere er slanke og fine, men kjøleskapene dokkers skremmer meg og jeg må ærlig innrømme at jeg har det godt som småfeit! <3

  Flotte bilder, Silje Mariela, veldig sikleverdig! Men som sagt, kjøleskapet ødelegger litt, men så lenge dere føler at det er verdt det! Så nyt livet!

  Livet er herlig! <3 <3 <3

  SvarSlett
 4. Silje: Jess, I know. Skal slutte å erte nå. :P

  Benny: Hei, fine du! Du er så koselig!! Men du må jo vite at kjøleskapene våre hadde sett litt flottere ut hvis vi hadde vært litt flinkere å lage mat! Det er ikke sånn at vi kikker langt etter biff og paprika i butikken mens vi tenker Nei, bare gulrøtter og kesam i dag.

  (Be meg på barnevakt snart så kan jeg smugspise i kjøleskapet deres)

  Livet er herlig! Det er pokker så sant.

  Stor klem til deg!

  SvarSlett
 5. SV: Sier du det? Jeg satt jo lenge og sammenlignet priser, og fant ut at det var det billigste. Skulle jeg kjøpe Whey kostet det 149,- for 750g, da det var tilbud på Triplepro, 199,- for 1kg.

  Hvordan i alle dager greier du å bruke et kilo i uken?:O

  SvarSlett
 6. Haha! dere ass ;)(neste gang vil jeg være med! :( )

  SvarSlett
 7. Disarmed: Lett å bruke et kilo om man lever av shaker og havregrøt, men det anbefaler jeg jo ikke. Sjekk denne her: http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/whey-80-4-kg-bonus-products-5.

  4 kilo pluss CLA pluss vitaminer pluss t-skjorter pluss pluss for 549.

  Thale: Så dumt at vi ikke fikk tak i deg! :(

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...