tirsdag, april 20, 2010

Utfordringer

Våren kom så plutselig, og vips kom alle løp og konkurranser jeg har for vane å melde meg på uten at jeg er så forberedt.

I år er det virkelig verre enn noen gang for jeg ligger an til å få én eneste sykkeltur før første ritt. Shit man. Sykkelen har bokstavelig talt vært ute av garasjen én gang siden i fjor høst, og for å gjøre vondt verre har jeg tatt vårpussen helt selv. Det foregikk sånn at jeg oljet "alle" hjul og ledd for så å vaske med tannkost og vannslange, og så tenkte jeg ikke på før leeeenge etterpå at, nei, nå har jeg jo vasket av oljen igjen, men da kostet det litt for mye til at jeg ville gå gjennom prosessen en gang til.

Landsbyrittet er på lørdag, og fordi jeg er forkjølet kan jeg ikke regne med å kunne trene mer før startskuddet går. Ai. Ai. Ai. Dagen etter er det Siddisløpet, som er 8,2 kilometer joggings rundt Stokkavannet, og det blir like ille for jeg har også hatt én eneste joggetur i år.

Flere utfordringer på gang er Garborgriket rundt (6 mil terrengsykkel), Nordsjørittet (9 mil terrengsykling) og hipptjohei-7-Fjellsturen med Ingvil i Bergen.


Men verst av alt med denne sykdommen er at jeg måtte stå over dagens ekspedisjon i fjellet. Jeg er i ferd med å ta turlederstigen i Turistforeningen, og da samles vi ved bålet to kvelder i uken til pølser og triks med kompasset. I dag var beskjeden "Møt opp på Dalsnuten med hodelykt og alt nødvendig turutstyr." Det kunne jo vært hur bra som helst! Den dagen jeg skal ha utdrikningslag håper jeg noen sender en mail som sier "Møt opp med hodelykt og alt nødvendig turutstyr", eller eventuelt en bootcampbeskjed som sier: "Før du får gifte deg skal du trene til du dør". Aaaiiight!

Enn så lenge sitter jeg i sofaen.

Nå har jeg sett alle episodene av Paradise Hotell (det blir bedre og bedre!), og i dag har jeg kokt både havregrøt, semulegrynsgrøt og maisgrøt fra Egypt. Slå den, lavkarbofreaks!

Typisk turleder å være forberedt på alt: I tilfelle sykkeluhell har jeg en dertil egnet hjelm på bagasjebrettet. Jeg roper "Hjelm o'hoi!" og så kaster man hjelmen til meg så jeg kan ta den på hodet før jeg treffer bakken.

8 kommentarer:

 1. Får angst bare av tanken på hvor mange løp og ritt du skal delta på ..puh.
  Men, du er jo helsprek, så det går nok mer enn bra :)

  Kunne ønske noen kunne fikse sykkelen min også.. har en billig bygreie som har stått ute hele vinteren.. og det må nok desverre fikses mer enn kjede og smuss.. To pannekakeflate dekk ..æsj.
  Har heldigvis bysykkelkort.

  :)

  SvarSlett
 2. Så bra at jeg leste dette innlegget akkurat nå - 10min før årets første sykkeltur, hvis du kan klare ritt rundt vann uten trening - må vel jeg klare å rulle til naprapaten.
  (velger da glatt å overse at du er lett-som-ei-fjær-trent og jeg er michelin-sumo-bambi-på-asfalt-trent).

  - dessuten smeltet alle sykkelpumpene under bilbrannen i feb og den eneste sykkelhjelmen jeg har er en frosk.
  - vondt i halsen har jeg og - bare for å lire av meg den siste negative krampa)

  God tirsdag ihvertfall :-)), nå skal jeg sykle.

  SvarSlett
 3. Hahaha! En frosk? Kan du legge ut bilde? :P

  Siden du er så grei, Kanela, kan jeg gi sykkelen en overhaling nå når jeg snart er i traktene. Tannkosten hadde jeg tenkt å ta med uansett, så bare sett sykkelen utforbi med en blå ballong på så jeg kjenner den igjen. Null stress!

  SvarSlett
 4. hahahaha.. herved skal jeg ut på blåballongjakt ;)
  Jeg kastet den gamle tannbørsten min idag morres, så det er godt du tar med din ;)

  Forresten.. Maisgrøt fra Egypt ? frysetørret da eller?

  SvarSlett
 5. Vet ikke hvorfor jeg tenkte blå ballong, fordi du har så fin blå kjole kanskje?

  Grøten var pulver i en pose, den siste resten av rett-i-koppen sahlab, som er maismel iblandet peanøttbiter og kokos og knask. Yummi.

  SvarSlett
 6. Hahahaha du skriver så utrolig bra! :lol: God bedring forresten.

  SvarSlett
 7. Åh, så søt du er! Tusen takk!

  Trenes neste helg? :P

  SvarSlett
 8. Oooo neste helg kan jeg sannsynligvis ikke, tror det blir Tjøme på oss! Men det er ikke helt sikkert, og jeg tar gjerne en økt sammen hvis det passer. Hadde vært veldig koselig å treffe deg! :)

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...