lørdag, september 26, 2009

Stavanger Open 2009


Bodybuilding kan kanskje sammenlignes med cricket (alle gjør vel det?). Det er mye venting, det varer veldig lenge og det er litt vanskelig å forstå reglene. Men underholdningsverdien er mye større! Jeg vet ikke hvor lenge Stavanger Open varte, for jeg snek meg ut før de største gutta kom på scenen (gidd å spare dem til slutt..), men jeg heiet og koste meg fra fire til ni. Fem timer muskelshow, det var min lørdag.

Forsynt med prottisbarer og smaksprøver koste jeg meg i lobbyen på Sandnes Kulturhus med Elixia-kjente, Toppform-kjente og synet av meget store, flotte, brune menn og damer.

Oo, så kjekt å se Kristine Weber, som er en blogghelt og var kjempeflott på scenen! Hun vant sin klasse i bodyfitness. Men gudameg så tynne de var! Ettersom jeg har sett utviklingen på Kristines blogg i løpet av de siste ukene følte jeg at jeg hadde et sammenligningsgrunnlag. Shit, som de har deffa alle disse, i flere måneder. Elixia-gutta kunne fortelle at det er der dopingpotensialet ligger; ikke i muskelbygging, men i ekstrem forbrenning før konkurransene.

Speakerkommentaren til alt som ikke gikk helt på skinner var typisk defferelatert:
"De er så deffa, vet dere, de forstår ingenting"
"De er så deffa, de hører ikke hva jeg sier engang"
"Han er så deffa, han har sikkert svimt av bak scenen"
"Hvor ble han av? han er så deffa, fant sikkert ikke veien"Bodybuilding; litt mer muskler her. Den lokale vinneren fra City Gym som hadde en stor heiagjeng i salen.

Og så gutta. De sorteres i klasser på under 80 kilo, under 90 kilo og 90 pluss. Oh boy, muskler! Bildet er hentet fra iform fordi jeg har dratt hjem allerede. Gleder meg til å trene nå!

4 kommentarer:

 1. Åh herregud....

  SvarSlett
 2. O-ho, du er bare misunnelig!

  SvarSlett
 3. Ser ut som de har deltatt i NM i Hudkreft pga. skoskrem, brunkrem eller spist litt for mye B-vitammin eller hva det nå er de gjør.....


  Når får vi se Flåtte Charlotte i Stavanger Open?

  SvarSlett
 4. Tanx, Påli, vi kan gjøre det sammen! Elixia-gjengen mente jeg har potensiale, og da har du også det. Vi tar med Marcus og kaller det teambuilding og lar Bouvet betale påmeldingen.

  God plan! Skal bli kjekt å se deg igjen!

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...