mandag, september 14, 2009

Oslobesøk

Hei bloggen! Fjell er fint når det er høst altså! OsloBjørn har vært i Stavanger og fått skikkelig Stavangersightseeing. Han har fjellbukså i bagasjen for vi skal til Viglesdalen så snart chassi er fri fra Statoils slaveri.

Okei, selv på en fredag må jeg visst slave til etter leggetid, så som en reserveløsning tar vi kveldsbåten til Prekestolhytta hvor vi camper med turistene.


Lørdag morgen får jeg vist frem Prekestolen i tåkehavet og glemmer nesten høydeskrekken da tåka var så tjukk at det så mer som en fortauskant enn en prekestol på 600 meter. Man må minne seg selv om å ikke balansere på kanten. Men se her, Bjørn gjør det likevel..

Å, så fint! Fin sightseeing. :S

Jeg vil så gjerne brenne noen kalorier etter evigheter i forkjølelseskoma så vi starter tidlig fra Prekestolhytta for å fortsette inn fjorden. Men fordi tåken var så tjukk og fordi jeg har rotet meg bort her opptil flere ganger tidligere ble det helomvending og tilbake til Stavanger.

Å, så søt liten varde!

Kafélivet er en viktig del av Stavangerlivet. Jeg introduserer Bjørn for chai og soya latte på Food Story (i fjellklærne) før vi ombestemmer oss IGJEN og hopper på båten enda en gang. Nå kjører vi til Songesand og middag på hyttå mens vi venter på finværet som er lovet og ventet til søndags.


Søndag! Sol! Jippi! Første gang opp Flørlitrappene!

Flørlitrappen er verdens lengste tretrapp og føles også ganske lang, men utsikten på toppen var magisk. Her går 4444 trappetrinn som min bestefar har vært med å bygge til Lyses gamle kraftanlegg.

Nå er Flørli en spøkelsesbygd med tomme hus, en trapp og en geit.



Å, så søt liten geit!

I love helg. Og denne ble som en hel liten sommerferie! Håper alle andre har kost seg i finværet. Det var utrolig dumt at jeg ikke fikk treffe deg, Odd Arne..

2 kommentarer:

  1. Det går fint :) Skjønte mindre og mindre av sms'ene utover lørdagen. Måtte en blogg til før jeg klarte å henge med :)

    SvarSlett
  2. Hehe. Uff da.

    Men med sashimi på lørdag og sushi på fredag høres det ut som dere koste dere minst like mye som meg. Kan jeg få treffe deg igjen snart, eller var dette årets sjanse?

    SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...