lørdag, september 05, 2009

A-team på avdelingstur i Stockholm

Det beste av alt var det lille sommerblaffet som plutselig traff oss. Jeg vet ikke om Stockholm har så fint vær hele tiden eller om vi var heldige, men nå var det så fint at jeg tok meg i å kikke etter ledige leiligheter. Bouvet har faktisk kontor her så det hadde ikke kostet meg mange kalorier å bytte by. Tenke, tenke. Først vil jeg sjekke mulighetene for en litt lenger reise, tror jeg.

Uansett. Vi er 20 datanerder som har hatt langhelg i nordens Venezia. God mat og drikke (angre!) og masse shopping. Alt var lagt til rette for en god helg; Koselige fortauskaféer og guiding i Gamla Stan... Fin middag på en skjærgårdsbåt.. Flott hotell midt i Stureplan. Skulle gjerne blitt kvitt forkjølelsen, men jeg klarte fint å spasere rundt selv om jeg blir andpusten av fem trappetrinn.

Hihi, vi er så kule! Det er helt tilfeldig at vi alle går i like klær. Slik ser liksom festantrekket ut, mens en mandag morgen vil vi se like ut i store t-skjorter med nerdebudskap og høyvannsbrett på buksene. Jess, dat's databisniss.


3 kommentarer:

 1. Såg herlig ut! Flytt på flekken, så kommer jeg på juleshopping i desember.
  Kan forresten bekrefte nerdetrenden med høyvannsbrett. Dog svært nødvendig siden Bergen snart må flomme over av alt det våte som detter ned.

  SvarSlett
 2. Hola bola! Det må være mye lettere å besøke meg i Stockholm, ettersom Bergen-Stavanger synes å være en helt uoverkommelig distanse.

  Regner det også nå?! Nei, da er det bare å sette seg på flyet.

  I miss youuuu.

  SvarSlett
 3. Dette så utrolig deilig ut, tur i Nordens Venezia i sol og kanskje siste rest av sommer. Digg! Fine bilder! ;)

  Er IKKE misunnelig... Neida!!!

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...