søndag, desember 07, 2008

The big Durian

Som en referanse til det store eplet i junaiten kalles Jakarta The big Durian. Det kan bety saa mangt; en stor frukt som lukter vondt og har et tykt skall med skarpe pigger, eller for eksempel en eksotisk utfordring som man kan bli veldig glad i. Jeg er for lengst hekta paa durian. Hver frukt veier 10 kilo, saa jeg deler gjerne med meg naar jeg kjoeper et beist, men likevel. Jeg faar durian i juice, i sprit, i is, og snuser ekstra godt naar jeg kjenner den sterke lukten hos fortausselgeren.


Det som fremdeles er inntrykket av Indonesia er mangelen paa turister og de utrolige menneskene her som gaar bananas naar de ser en (meg). Jeg overdriver ikke naar jeg sier at det er fest i nabolaget der jeg gaar forbi. Jeg sullet rundt i et litt fattig stroek i dag (paa jakt etter severdighetene men som vanlig paa villspor). Ungene hoppet av glede og loep etter meg. Det er som om jeg er et lenge savnet familiemedlem, en hjemkommen soenn liksom. Nei, kan ikke forklares, helt vilt.



2 kommentarer:

  1. Ser heilt sykt ud Charlotte. Fikk litt Sigurd & Silje reiseprogram feeling. "Charlotte & havregrynene på eventyr". ;) Meget imponerende!

    SvarSlett
  2. Hallais!

    Jeg foeler meg litt som Onkel Reisende Mac ja, aa kikke ut av bussen er som aa se discovery channel. Vel, helt til jeg kom til Bali i alle fall. :)

    Kan uansett anbefales.

    SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...