mandag, oktober 24, 2016

God Yngvar-uke

Aller først; det var Grøtens dag i går, gratulerer! Jeg visste det ikke før jeg fikk beskjed på facebook utpå ettermiddagen, men FLAKS: Jeg hadde spist grøt hele dagen allikevel.

Mhm. :)
Aller nest har det vært en fin helg. Har dere hatt en fin helg? GT, besøk og Nobel her. (Men altså Nobel var kjedelig i går. Plutselig ville kona bli sammen med ei klyse, mens Aksel Hennie fikk besøk av flyktningen på farens bondegård, og ministeren kom for å flørte med flyktningen og kjøre henne til flyplassen! Nei.)

Og aller sist: I dag er starten på resten av mitt liv ... og på Yngvar-uken! Jeg har vært på vekten, målt livvidden, og straks skal jeg teste løping, pushups og planke.

Grøtfest med sjokoladesaus i bunn.

Kan jeg få fortelle om Yngvar-uken? Den er beregnet på dem som ikke har trent så mye fra før av, det er derfor man oppfordres til å pusse tennene i hockey.

Sånn står jeg også nå.
Men den kan brukes av hvem som helst. Fire økter i uken.
Økt 1: Langkjøring/kondisjon, 60 minutter.
Økt 2: Styrketrening ute, hjemme eller på treningsstudio.
Økt 3: Intervaller.
Økt 4: Styrketrening.

Passer meg perfekt. Maten kan også brukes av hvem som helst. Det er vafler og kornblandinger, masse karbohydrater; og summa summarum mer usunt enn det jeg er vant til. Jeg har en app med oppskrifter og treningsprogram.
Men det kan jeg komme tilbake til.

I dag har jeg spist Yngvars grøt og Yngvars smoothie, og snart altså: økt 1 og noen tester.

11 kommentarer:

 1. Dette er vel det mest fornuftige hittil. Jeg gleder meg :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Mer fornuftig enn mitt vanlige optimale meg?? Okei, kanskje. Jeg gleder meg også. :)

   Slett
  2. Ånei, ikke mer fornuftig enn det optimale deg, bare mer fornuftig enn de andre diettene vil jeg påstå. Jeg er aller mest spent på hvor mange pushups du klarer nå. Jeg har blitt lei av benkpress og vil bli supergod på pushups, og du er min pushupshelt. Hvordan trener egentlig optimale Chassi pushups?

   Slett
  3. Coolio.

   Jeg klarte bare 30, men det kunne blitt flere om jeg ikke hadde makset på planken først. Tar du ikke like mange selv? Det gjetter jeg at du gjør. Minst.

   De kjekkeste pushupsene er de dype, med kettlebells for eksempel, for da er det tungt nok med 8. 30 er jo helt forferdelig. Jeg har en ferierutine på 20 * 5, men det er nokså forferdelig det også. Du da? Og hvor langt kom du på benkpress?

   Slett
  4. Jeg har aldri klart 30. Det skal være målet mitt! Tror jeg klarer max 25 på en veldig god dag. Jeg har ikke noe rutine foreløpig, men i går prøvde jeg med ekstra kilos på ryggen. Tror jeg må gjøre litt forskjellig for ikke å bli lei. Skal prøve dype på kettlebells også :)

   Jeg kom til 60kg på 1RM i benkpress. Hva med deg?

   Slett
  5. Kult med kilo på ryggen! Det blir litt sånn brannmanntrening - I like. Hvor mange kilo? Jeg har også gjort noen sånne, men det er så lenge siden at Takk for påminnelsen.

   Crap til 60! Jeg kom aldri lenger enn 51 eller 52.

   Slett
 2. Jeg bytter på å ta knebøy og tåhev mens jeg pusser tennene, men jeg er ikke særlig godt trent likevel :((

  SvarSlett
  Svar
  1. Pusser kanskje ikke tennene ofte nok :((

   Slett
  2. Gjør du? Oi oi! Inspirert av Yngvar eller andre? Kan du bekrefte godt eller dårlig trent med testene til Yngvar?

   (1 km, pushups og planke)

   :P

   Slett
 3. Jeg gleder meg til Yngvaruka! Whats in it for me? :)

  Jeg ser for meg store smile, squats foran kjøleskapet og grøtkoking i hockey. Kanskje en og annen armbøyning på kafe - mens du roper ut "eg berre gjer da" for hver tiende repitisjon.

  Jeg gleder meg til å se deg i kveld! :*

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! What's in it for you ... Du kan få vafler? Jeg når ikke opp til komfyren hvis jeg skal koke grøt i hockey, men pushups på kafé, det ser jeg lett for meg. Kan du telle og heie hvis jeg begynner med det? Eller du kan bli med på utetrening og bare det. :)

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...