tirsdag, september 15, 2015

Barnebesøk

Hei! Fortsatt syk på sofaen, men med klare stunder til å surfe og sånt. Kan jeg få fortelle om helgen? Jeg var på Heng igjen. Slikt å gjøre, slikt å føre, og plommer å plukke. Men denne gangen med et barn i bagasjen. Oh yes. Jeg var veldig spent. Jeg syklet fra Toppis som en racersyklist, og møtte både barn og voksen med tvangsnevroser og ticks, så spent var jeg. Og vel inne på Heng var jeg fortsatt så stressa at jeg støvsugde tak og vegger, og kostet hele hytten og naustet UTENPÅ. Og stekte pølser og kokte kakao!


Kult besøk, det må jeg bare si. Det er luevær og kuling, men besøket vil bade.


Mens jeg liksom holder i et tau og tilrettelegger.

Veldig barskt besøk som fanget krabber og badet i massevis.
Mens jeg plukket plommer som barnet ikke likte.

(Det går fint, for da blir det syltetøy.)

(Ganske kult?)

Men et sted må det ha gått galt. Hva er riktig approach mot en treåring? Tilrettelegging var liksom ikke nok, for alt jeg fikk av tilbakemelding var "Du er rar" og "Du får ikke bli med oss hjem." Den siste fikk jeg til og med høre mange ganger - med utestemme! Så utrolig provoserende. Særlig når jeg hadde lest eventyret om Grøten som aldri ville stoppe og koket, med barnet på fanget, og særlig når jeg vet at Fotballfruen kan ha kaffeselskap for både hunder og barn på én gang. (!)

Gidd.


Til selvransakelse:
1. Jeg kan stresse litt mindre med ketchupsøl
2. Og annet søl
3. Og roting

Men hva mer? Hva er trikset? Jeg skal øve meg på barnepassen, det skal jeg.

Snipp snapp snute. God tirsdagskveld.

4 kommentarer:

 1. Disse lave menneskene kan lissom si hva de vil, de. Med utestemme og mye kroppspråk! Jeg har ingen triks, annet enn tålmodighet. De må ventes ut, da de må bli vant til rare mennesker som oss. Det må de nemlig tåle senere i livet, så vi gjør dem en tjeneste!

  SvarSlett
  Svar
  1. Du er så klok, Hilde. Helt sant og helt sikkert. Jeg ønsker meg en bøtte med tålmodighet, for det hadde jeg uansett hatt godt av.

   Puss på deg.

   Slett
 2. Selv med 3 tantebarn har jeg ingen triks dessverre, man begynner liksom på nytt hver gang med sånne små vesen for de er like forskjellige de som deg og meg. :p Dessuten er man superpopulær og verdens kuleste tante ene øyeblikket og skikkelig dum i det neste og det passer de på å fortelle deg også.

  Jeg synes Hilde sa det fint jeg, man gjør dem en tjeneste ved å gjøre dem vant med sære mennesker helt fra de er små.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha! Men hello, Maije, det eneste sære med meg er jo at jeg er litt mongo rundt barn. Ingenting sær sånn ellers. :)

   Takk for tips! It makes sense. :*

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...