torsdag, februar 12, 2015

Hvor var du da Jonas hadde en affär?

Madde sin Jonas altså. Hvor var du da det ble slutt mellom Madde og mister Preppie-Jonas med det bølgete håret? Satt du satt askefast, eller gikk du i demonstrasjonstog mot monstermastene i Hardanger? Jeg sluttet i jobben og begynte på den nye engleskolen til Märtha. Nei, ikke helt. (Men det hadde vel vært noe!) Jeg sluttet i jobben og begynte på Idrettshøgskolen, sånn var det. Det er ti år siden jeg startet bloggen, og jeg feirer fortsatt med kavalkade. 2010!

Akta dig för askan, lilla sau.

Akta dig för vargen, lilla Madde.
Åh, i 2010 skjedde det MYE. Eller kanskje ser det ekstra mye ut fordi jeg blogget så mye da. Jeg hadde fått sponsoravtaler med Norwegian Fitness og Bergans, så jeg blogget veldig mye. Med matbilder, formbilder, antrekksbilder (ett) og alle mine dypeste hemmeligheter.

Jeg hadde allerede blitt bodypumpinstruktør, og som en del av livet på Toppform sugde jeg til meg dietter og treningsprogram og den litt intense stemningen man typisk finner blant ansatte på et treningssenter. De var litt forstyrrede alle sammen, og vips, der ble jeg litt forstyrret selv også.

You know, med startpakken fra Gymgrossisten.
Og måltid av agurk og kaviar.

Og sånne formbilder.
Men det var så travelt å jobbe først på Statoil, hvis det ikke var da jeg var på Gas de France, for så å pile ut og holde bodypump-timer (ikke minst fordi jeg gikk og syklet hvor enn jeg skulle - som alltid ble noen mil til dagen) at jeg sluttet i jobben. Jeg ville jobbe med trening, eller i det minste bevege meg enda mer - helst hele tiden faktisk - så jeg begynte å jobbe deltid i en friluftsbarnehage og studere på NIH.

Og så tok jeg turlederutdanningen til DNT.
Og hadde min første teltur i snøen.
Barnehagen var kanonslitsom. Jeg måtte dessuten leve av tunfisk og kjærlighet, for jeg tjente omtrent ingenting, men jeg var utrolig fornøyd med det nye livet. NIH for eksempel, var en fest. Det var fantastisk bare å få kunnskap nok til å sile ut alle diettene jeg leste om og hørte om. Dessuten styrte jeg dagene mine selv, og dét er vel verdt noe. På denne tiden var det sånn at alle bloggejentene kjente hverandre. Vi møttes til trening og kaffe, jeg fikk bo hos Silje Mariela da jeg var i Oslo på studiehelger, og ja, good times altså.

Good times!
Så i 2010, kort oppsummert, gikk så her:


Det siste var drit.

Her er jeg på date.
Her er jeg på fotoshoot!
Og det var 2010. Hva gjorde dere? Pliiiis fortell, for det er det kjekkeste jeg vet. :D

30 kommentarer:

 1. Den lille Østlendingen12 februar, 2015 18:01

  Det skjedde ganske mye i 2010.

  Jeg fikk brudekjolen alt i januar det året. Og det var jo i seg selv stas.
  Jeg tror altså at jeg feiret påsken på Trysil med Linn. Linn satt nemlig askefast rett etterpå - i New York av alle steder.
  Jeg feiret 17. mai på Hvaler i strålende solskinn (jeg tror alltid det har vært det... jeg har glemt det året det snødde).
  Jeg dro til Sardinia på det som skulle være en romatisk før-bryllupet-tur alt i juni - men som endte opp i at vi ikke kunne reise på ferie sammen alene(!).
  Jeg giftet med i august. Nydelig vær og nydelig kjole og flott mann.
  Bare ikke den rette.
  Tydeligvis.
  For noen måneder etter bryllupet flyttet jeg ut - og alt i november var jeg ute av felles bolig.
  Vi feiret riktignok en slags rett så trist, men samtidig intens jul sammen. Bare vi to.
  Uffda.
  Jeg ble nesten litt lei meg.
  Gleder meg til vi nærmer oss nåtiden. Denne historien har jo egentlig en ganske så glad slutt :)

  Og bryllupet var nydelig og Sardinia magisk. Jeg tror ikke jeg hadde mensen en eneste gang det året. Jeg hadde fire skjønne katter i et lite nydelig hus.

  Puss pch kram snø

  SvarSlett
 2. Den lille Østlendingen12 februar, 2015 18:02

  Men GUD hele poenget var at Jonas hadde en äffer på Trysil! og det var jeg!

  SvarSlett
  Svar
  1. DER var du? Eller var det deg? :O

   Slett
 3. 2010:
  -Jeg byttet studie. Det hadde jeg godt av, selv om det var ganske tungt og rart og jeg følte meg mildt mislykket og det tok lang tid (minst ett år) før jeg egentlig ble kjent med folk jeg trivdes med.
  -Jeg var askefast. Tok bussen gjennom halve norge for å komme hjem.
  -Jeg hadde naboer som hadde fest ofte, og lenge, og var bitter og sur.
  -Men jeg tror egentlig jeg hadde det ganske ok. Mye, mye bedre enn 2009 i hvert fall.

  Jeg lurer på en ting. For sånn jeg har forstått det så gikk du fra IT til verdens sprekeste kvinne. Hva i deg gjorde at du fant ut at IT ikke passet deg?
  Jeg er midt i mitt nye 2009, og må forandre livet litt, og vet ikke helt hvordan jeg skal komme tilbake på plass.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei lille T. For en koselig kommentar! Hva slags studie hoppet du over til, og hva hadde du gått lei av? Og tenk at du faktisk var askefast. Et barn av tiden.

   Jeg skulle gjerne vært verdens sprekeste kvinne. Takk som sier sånt! Men det er altfor lett å være sprek på sin egen blogg, (Det hender jeg er full av tull.) så du må ikke tro alt du leser. Jeg jobbet som prosjektleder med mastergrad i informasjonsvitenskap, men etter å allerede ha fått onsdagsfri for å være klatreinstruktør, og tre måneders permisjon for å reise jorden rundt, så fikk jeg ikke mer perm da jeg spurte om å få ta et studieår. Og vips så hadde jeg sagt opp i stedet. Men jobben var topp altså. Jeg har kona til ekssjefen som PT-kunde nå. Oh, the irony. :)

   Spennende at DU vil forandre livet ditt! Hva er mulighetene?

   Slett
 4. 2010 var det året det var så mye snø? Jeg husker hvertfall at jeg var mektig lei av snø...
  I tillegg kjøpte jeg ny bil (den jeg har nå) brukte sommerferien på å pusse opp kjøkkenet. Svein fikk ett innfall og kjøpte den blå camperen og vips var det bestemt at vi skulle på campingtur i 2011. Jeg var i ett utdrikningslag og ett bryllup, fikk se Whitney Houston i Sørmarka Arena og Biffy Clyro på Folken.
  Gikk mye på loppemarked og eksperimenterte med proteinbakst. Var på mitt "tynneste" og trente mye mer enn i 2009. Begynnte i ny jobb (der jeg er nå) i desember og avsluttet året med influensa! Woop woop!

  SvarSlett
  Svar
  1. Kan du huske hvor mye snø det var i 2010, eller har du en egen blogg eller någe?

   Jeg var også på den Whitney Houston-konserten! Jeg sto i baren da, fersk fattiglus som jeg var, men tenk at det kan være så lenge siden! Hun døde vel rett etterpå, og det var en forferdelig pinlig konsert. Stakkars Whitney.

   Slett
  2. Eg har visst min egen blogg eller någe! Men var det ikke da vi hadde snø sammenhengene i 100 dager? Sensasjon!

   Så kult at du også var på Whitney! Det var litt pinlig, men jeg hadde ingen forventninger og betalte ingenting for billetten så jeg var egentlig fornøyd.

   Slett
  3. Var det da vi gikk på ski på Stokkavannet? Det var tider!

   Whitney 4eva.

   Slett
 5. Hmmm, 2010 var det året jeg fikk hjertet mitt ikke bare knust i tusen biter, men nærmest pulverisert tror jeg man kan si. Det har aldri blitt helt helt igjen, og jeg har blitt tusen ganger mer kynisk i ettertid.

  Hjertet mitt ble knust kvelden før jeg skulle reise til USA faktisk, jeg hadde gledet meg til tidenes ferietur, og i stedet ble turen en berg-og-dalbane der jeg enten var nesten manisk lykkelig eller dønn ulykkelig. Ikke lenge etter at jeg kom hjem fra USA døde farmoren min, min siste gjenlevende besteforelder, og det eneste familiemedlemmet jeg har følt noen familielikhet med. Jeg er nemlig outsideren i familien, og har alltid blitt fortalt av alle at jeg egentlig ikke passer inn. :p

  Hmm, ettersom det året var så ufattelig dritt, og jeg begynte å få lettere angst for å fylle 30 så klippet jeg håret til 3mm på sidene og hanekam på toppen, og farget det mørk rødlig. Min kjære mor var mildt sagt ikke blid, ettersom hun knapt tåler at jeg farger håret. Også kjøpte jeg billett til Australia slik at jeg kunne rømme fra hele 30-årsdagen min i mars 2011.

  Haha, 2010 var definitivt IKKE mitt år ... :p

  SvarSlett
  Svar
  1. Maije, Maije, jeg vet ikke hva jeg skal si engang. Det hørtes ikke bra ut. Stakkars deg som fikk hjertet knust og mistet bestemor i tillegg. Sånt er tøft! Jeg er også for evig mer kynisk etter å ha blitt rundlurt av en kjæreste, men ellers kommer vi som oftest rundt det. Håper det går bra med deg nå.

   Klem på deg.

   Slett
  2. Vel, jeg bestemte meg for at med et sånt drittår kunne det bare gå oppover. Jeg hadde nesten glemt at alt skjedde det året, vel, fortrengt eller glemt eller just moved on. :p Good riddance!

   2015 har ikke begynt så fantastisk, men noen oppturer har det vært, og flere blir det forhåpentligvis. Det er jo tidlig på året, og alt kan skje. :) Satser på at det bare blir bedre!

   Slett
  3. Eg og. Både på dine og egne vegne. :D

   Slett
 6. Grøss, 2010 var et drittår. Det positive var mye snø, ski, hund, mens det negative var tretthetsbrudd, mye smerter fysisk og psykisk, og en kjip mann. Så glad jeg er ferdig med det året!


  Løpejenta.

  SvarSlett
  Svar
  1. Oh shit påmmfritt. Var det da du hadde tretthetsbrudd? Jeg kan tenke meg at det var en ordentlig nedtur. Og kjip mann? Du burde blogge, løpejenta. Går det bedre nå?

   Slett
  2. Ja, høsten 2010 hadde jeg tretthetsbrudd, var på mitt aller sterkeste ellers i kroppen (krykker gjør alle til atleter, med de armmusklene), og sett i ettertid krevde det året mer enn jeg egentlig kunne gi. Huff&huff.

   Nå går det ikke så bra, men det skyldes heldigvis ikke tretthetsbrudd eller kjip mann. Det gjälds att jamnföra;)


   Løpejenta.

   Slett
  3. Enig med deg, 2010 var et drittår, får håpe 2015 blir bedre selv om du ikke har det så bra nå.

   Slett
  4. Takk, Maije<3 Jeg returnerer ønsket, og håper du får et strålende 2015!


   Løpejenta.

   Slett
  5. Hei vakre!

   Takk som spør, vi kan heller ta det på en annen arena<3

   Puss&kram.

   Slett
  6. Oida. Håper det går bra med deg, Løpejenta.

   <3

   Slett
 7. Haha, ja, det var tider, da alle bloggejentene kjente hverandre ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var stas! Jeg følte meg intet mindre enn privilegert som fikk henge med dere styrkeløftjentene. Du og Tone og Pinglo. Og Kanela, Baliba, Kjartan og Silje! Vi skulle hatt en reunion, Hilde. :)

   Slett
 8. https://pinglo.wordpress.com/2015/02/14/attende/

  Jeg fant en gøy Jonas/Madeleine-greie til deg!

  Hurra for reunion! :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Utrolig kult! Ho ho! Kan ikke skjønne hvor du fant den. (Gammelt Se&Hør-lager?)

   Hurra for reunion!

   Slett
 9. jeg elsker disse postene det er så gøy å mimre emd dere.
  I 2010 var jeg 21 nyforlovet med en mann som var homofil. begge ville være en del av menigheten så vi var hverandres skjegg. Jeg datet den lille nordlenningen samtidig og vi slo opp for første gang mai 2010. Jeg jobbet kjempe mye på campingplass, gikk dobble skift hele sommeren og sykklet hver dag. når jeg ikke sykklet sprang jeg på fjellet. så når det var dårlig vær svømte jeg. tok litt spesialpedagogikk itilegg til matten.
  flyttet inni en stor leilighet med en avholdsfanatiker og forloveden, mamma fikk ikke en gang lov å drikek vin i leiligheten når hun var på besøk.
  jeg spilte biljard og bowling og brettsspill 1 gang i uken med en gjeng fra studiet. ble sammen med den lille nordlendingen igjenn.
  laget vegansk mat hele tiden var vegan og så bestemte jeg meg for å teste 1 månde som rå veganer. følte det var så sunt gikk end i vekt og spiste masse rå grønnsaker. men lommeboka synest det var sørgelig så den la ned veto.
  så var jeg i Amsterdam, Azorene og Barcelona i løp av året. ikke egentlig et veldig ille år før i desember da kroppen kolapset igjenn og jeg ble innlagt på sykehus, var så utmattet at jeg nesten ikke kom meg hjem til mamma til jul.

  håper du har det bra.
  jeg har hatt æren av å ha den lille østlendingen i samme by i helgen,
  mn nok en gang ble tiden tullet så håper jeg får sett dere begge to en dag i fremtiden

  SvarSlett
  Svar
  1. Er det mulig? Du har gjort alt! Det er mer spennende å følge historien din enn historien min, så plis heng med videre. Forlovet og veganer, og på date med en nordlending på samme tid. Ho ho! Veganer høres dyrt ut. Plis blog about it, så vi får se hvordan det artet seg for kroppen din også - nå som vi vet hvordan det gikk med lommeboken.

   Den lille var lei for å ikke få truffet deg, og var det en av oss du burde treffe så var det henne. Jeg er mest pratsom på internett, mens den lille er et fyrverkeri hvor enn hun er. :)

   Håper DU har det bra! Takk for fin hilsen. <3

   Slett
  2. OMG Ingrid! Jeg håper du skriver bok om det spennende livet ditt :D

   Slett
 10. Den lille Østlendingen18 februar, 2015 09:51

  Ingrid,

  Som første og annenvoterende. Altså - jeg er helt enig med C og Malin. Du må fortelle MER. Jeg føler til tider at jeg har rukket hakket for mye i mitt relativt korte liv - men ingenting slår ditt. Veganer? Pro-forma-ekteskap med en homofil mann - strengt religiøs? Hoppe av studier? Veganer? Rå-veganer? Pls si at du banner som en nordlending og - da er du nemlig så eksotisk at vi nok dør her sørpå. Jeg satt på i taxi i Tromsø. Og de nordlenningene BANNER. HA HA HA. Jeg holdt på å gå bakken. SUPEREKSOTISK.

  Puss pus puss

  Og Chassi: Du er for grei. Ikke la Ingrid få for høye forhåpninger nå. Jeg er vel ikke akkurat et fyrverkeri. Jeg er litt mer som en sminket kinaputt kanskje?

  Puss puss

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...