mandag, desember 09, 2013

Hvordan vi bondet på bursdagen min

Her skjer det ting altså! Jeg satt her på bursdagen min. Gjestene hadde gått og gavene var spist opp, og det var på tide å legge seg, da plutselig.. vent, holy moly, se på det! Jeg har fått en hilsen fra Lars Kristian! For en bursdagspresang! Han må ha googlet meg (eller bursdagen min, mest sannsynlig), for han svarte på noe karboforsvar jeg skrev for veldig lenge siden, og hello, han er vel ikke typen til å bry seg om karbohydrater. (!)

Så vi bondet på bursdagen min.

Og siden den dagen har vi skrevet mange lange mail og blitt verdens beste venner.

"I love you too."

Tøysekoppen.

Og nå kan jeg dø lykkelig.

Ellers har det ikke skjedd så mye. Det er mandag her, og mandag er studiedag, men jeg sparer studiene så lenge som mulig. Jeg har gått på tur og trent styrke og spist taco, og så har jeg funnet litt desember-grøt-inspo. Vi kan kalle det oatspo.

Nummer 1: Jeg har fått appelsincocosa. Fy filler, for fest på flaske!

Eller gøy på glass.

Nummer to: Jeg fikk et lite fingerbøl med rømmegrøt av Lars Kristian.

Oatspo i et fingerbøl.

Nummer tre: Sjekk ut det søte pærejuletreet på grøten til Ida Frosk.

Kos.

Oatspo nummer fire for fjerde søndag i advent: Putt proteinpulver i risgrøten.

Som i alle andre grøter.

Og det skal gå deg godt, og du får leve lenge i landet.

Hva har dere gjort? Jeg håper dere har det fint og får alt dere ønsker dere i pakkekalenderen. Questbars i alle varianter! God mandag!

27 kommentarer:

 1. Hihihi. Noe av det topp-fem morsomste med denne bloggen: Lese historier som handler om ett stykk fotballhue og mannen hennes. (Men de andre fire tingene gjør det aller mest verdt å lese.)

  Beste bursdagsgaven ever, da. Skulle ønske jeg hadde en sånn bestevenn. Snilt av han å gi deg restene av grøten sin. Nei, vent, dette var jo alt han fikk i skåla si. Stakkars.

  Finnes det ikke en (stalke-)funksjon der man kan se profilen hans på FitBlo og kommentarene han sprer ut i verden? DEN skulle jeg likt å vite.

  Appelsinkokosgrøt høres veldig spennende ut. Hvor får man klørne i et sånt glass?

  Har bestemt meg for å dra på tur snart så jeg har en reell grunn til å bake turmuffinsene dine. Jeg tør ikke å ha klumpemelk i da, redd for å...ja,enough said.

  Shit, denne bloggen er SÅ moro. Du skulle fått statlige tilskudd for å oppdatere oftere.

  Tudelu!

  SvarSlett
  Svar
  1. Har du skrevet på duken, forresten? Er det lov hos dere? For en frihet :D

   Slett
  2. Oh shit. Nå ble jeg så sjarmert at jeg fikk nesten lyst til å dumpe Lars-Kristian! Ting nummer en til fire, hva er det da? Grøt? :O

   Jeg må svare i punkter.

   - Det er 1100 kalorier i én porsjon fotballfruerømmegrøt, hvis vi ser bort fra spekematen, så den BØR kunne deles. Men veldig snilt ja.

   - I wish! Men om du søker på LK i søkefeltet på FitBlo så kanskje finner du ham.

   - Her finner du flere typer cocosa: http://shop.soma.no/Produkter/Kosttilskudd/Fettsyrer.aspx. Ellers kan du få rabatt på Toppform om du kjøper den der. ;)

   - Cool til turmuffins! Klumpemelk er ikke et must.

   - Takk, takk, takk. <3

   Tudelu!

   Slett
  3. Jeg har både skrevet og sølt litt kokosfett på duken. Det er lov! :D

   Slett
  4. Gjør det! Søk ham opp i søkefeltet på fitblo. Ho ho!

   Slett
 2. Hahaha, jeg ler og ler og ler OG ler hver gang du legger ut nytt innlegg :D Du er liksom så småslem på en så koselig måte :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Yay! Takk, snille du! :)

   Slett
  2. Jeg er helt enig! Det er så fantastisk! Jeg elsker, elsker, elsker det :D (Fruen vil visst forresten ikke godkjenne de to kommentarene jeg har lagt på bloggen hennes. Haha.)

   Slett
  3. Hei Vilde!

   Jeg har også lagt ut to kommentarer som ikke har blitt publisert! Jeg har til og med lagt inn nye kommentarer som etterlyser de første, og da får jeg sånne svar som "åh, den må ha forsvunnet i spam". Hun har et eget spamfilter for de bittelitt kritiske! :o

   Slett
 3. Stemmer at du skal være fadder til lille Nelia Chassi? Siden du og LK er like this *krysser fingrene* nå? Det synes jeg. Så kan du lære henne alt om karbohydrater :) Puss puss

  SvarSlett
  Svar
  1. Det stemmer! Jeg lurer på hva jeg skal ha på meg. Det står mellom en jumpsuit (for en jumpsuit er vel også en "suit"?) eller den lille rosa kjolen med den store hatten. Ka du trur? Kanskje låne noe av Carro.

   Slett
  2. Oh, rosa kjole og stor hatt! Og kanskje en liten vifte om det blir litt varmt, sånn at sminken ikke renner :)

   Slett
  3. Ha ha! Jeg kommer til å se ut som Marit Bjørgen på galla. I love it!!

   Slett
 4. Hello darling!

  Hvor mye må jeg ut med for å få deg til Oslo en tur, frøken fabulous PT? Alle PTene på Elixia ser ut som fjortiser. Det gidder jeg ikke!

  Jeg har ikke noen pakkekalender, men i går fikk jeg 200 gram melkesjokolade av min "secret santa" på jobben. Proteinpulver med melkesjokoladesmak hadde passet meg bedre! Jeg omringes av julegodt! Help! ;)

  xx

  SvarSlett
  Svar
  1. Hello sweetiecutiepie! :D

   Hvis du betaler flybilletten så er jeg bare din så lenge du måtte ønske. Jeg kan også ta tog - da blir det billig! Stakkars fine Sunny som får melkesjokolade av secret santa. Dårlig gave. Hva ga du selv?

   Har du fått gratis-PTen i det minste? Gitt dem noen hårete mål å bryne seg på?

   xxx

   Slett
  2. Heisann og hoppsann og fallerallera!

   Jeg ga også sjokolade i secret santa gave.. hehe.. Dog ikke samme mengde.

   Jeg har en og en halv PT time som jeg kan bruke, men det har jeg ikke gjort ennå. Jeg har egentlig mest jobbet og sovet i det siste. Kan ikke akkurat hevde å ha kommet inn i noen god stim helt ennå hva trening angår. Kanskje jeg må sende deg en flybillett så du kan vise meg hvordan jeg blir smekker og lekker!

   Slett
  3. Secret santa, shame on you. ;)

   Jatakk. Ikke at jeg tror jeg har oppskriften. (Det er ikke min mage på bildet), men det hadde vært kongerino å få trene med deg.

   :P

   Slett
 5. Hahaha, proteinpulver i risgrøten! Den var ny, gitt. Genious! Men appelsincocosa kan vel ikke være annet enn kvalmende.... Uusj

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke kvalmende!

   High five for at vi heter det samme, men i motsetning til deg så insisterer jeg på å like ALL mat. :D

   God torsdagskveld!

   Slett
  2. Og der fant jeg bildene av deg og så hvor pen du var. Wee! Blir jeg like pen hvis jeg slutter å spise appelsincocosa? :P

   Slett
  3. Den lille østlendingen17 desember, 2013 20:26

   Ja. Enig. Seriøst. DriiitPen.

   Slett
 6. Uffameg, jeg leste "appelsinkorsfest", kom som påska på kjerringa, si!

  Løpingen tar form her, 3 km, hurra hurra!
  Han LK; he doctor? he know thingortwo about them carbs that you dont? Hva _er_ disse antikarbo-greiene? Jeg liker karbo, jeg. Spiser masse karbo, jeg. Du også. Vi er venner på den.

  Ja, så takk for meg, jg er i en mild oppgave-psykose, og tar meg en neve non stop (her er vi ikke venner, vet jeg) for å holde motet oppe :)

  klemzi

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei nei. Ingen appelsiner kom til skade under innlegget.

   Gratulerer med 3 kilometer. Han LK er en smarting. Han tar et brevkurs i medisin og får bare A-er. Han vet nok mer om karbo enn meg i alle fall.

   Lykke til med oppgaven din. Har du mye igjen?

   Klemz!

   Slett
 7. Hahah! Du er utrolig morsom! Er vel en god venn i LK <3

  SvarSlett
 8. Den lille østlendingen17 desember, 2013 20:24

  Hei! Min beste julegave - som var det første som falt meg inn i allefall - var en tur til New York! Det var 8 måneder med forventningsfylt glede og en heidundrenes uke i NY. Toppen var morgenjogging i Central Park. Fy filler så bra.

  Den værste var det hjertet jeg aldri fikk som 8-åring når søsteren fikk to. Jeg fikk såper. Uffamei.

  SvarSlett
  Svar
  1. Er det sant? Det var kjekt å høre. Og uendelig hyggelig å se at du såvidt er innom. :)

   Jeg sender et hjerte. God jul.

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...