onsdag, desember 04, 2013

Den eneste kalenderen du trenger

Hei og god fjerde desember! Jeg tenner et lys for meg som er tilstede, og nissen på sin slede og alle som trenger glede. Jeg har laget en julekalender med premie til alle. (Du kan vinne god samvittighet når du kaster deg over ribba. Ho ho ho.) Bli med, bli med!


Ho ho ho, heng meg på veggen.

Hva da, 100 pushups? Jo, det går fint! De første på knærne, de neste på tærne og de siste stående mot veggen. Sett kryss etter hvert som du fullfører og det nærmer seg jul. Den lille østlendingen fikk abs of steel etter bare tre dager med julekalender. Helvetesuker, julekalendre.. Livet er for lett! La oss gjøre det tøft og barskt. :-)

Grr. Barsk.
Og her sitter jeg. Adventspyntet og apatisk.

God fjerde desember! Håper dere har det helt perfekt! Puss och kram.

23 kommentarer:

 1. Haha, for en kul kalender :)
  Og FOR EN MAGE lille Ø. Jises!! Jeg skal aldri være magenaken med deg noen gang.

  Puss puss

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant! Hun er helt rå. Det beste er at - som så mange andre -så har hun liksom tenkt så lenge at hun skulle begynne å trene, men aldri kommet i gang. Og se nå! Alt som skulle til var en motiverende julekalender.

   Du har vært savnet, Malin! Gleder meg til å se deg igjen!

   Slett
  2. Den lille Østlendingen05 desember, 2013 07:34

   Malin: Tusen takk snilleste Malin. MAGENAKEN! *Ler høyt*. Det var et kult ord. Er du helt sikker? Bildet ble tatt etter en rekke situps - så jeg har litt "pump". Den ser ikke sånn ut konstant. ;) Hjelper det? Jeg vil være magenaken med deg nemlig.

   Puss och kram

   Slett
  3. Det hjelper ikke i det hele tatt. Gi meg til sommeren så kanskje vi kan være litt magenakne da ;) Puss puss

   Slett
 2. Å så kjekk kalender! :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Cool! Hyggelig å hilse på! Håper du prøver. ;-)

   Slett
  2. Ja, eg skal prøve meg på denne du! ;)

   Tusen takk for besøk på min blogg! Dietten går ut på å spise det coachen har skreve på planen min, som er kjempemasse protein, litt fett og litt karbohydrat. Eg skal trene slik han seier også. Eg kan ikkje røpe altfor masse av det;) Den varer så lenge eg ønsker det, og kan betale for det;) Har betalt og får oppfølging 1 måned no, og treng nok hjelp utover det også. Du skriver at det sikkert ikkje er letteste tiden å vere på diett, og det er akkurat derfor eg valgte å begynne på dietten no! ;) Eg VIL ikkje spise altfor masse av det som ikkje er bra for meg, og eg kjem heller ikkje til å savne det eg IKKJE spiste i desember. Så akkurat derfor valgte eg å begynne no;)

   Slett
  3. Skulle gjerne hatt alle de skitne detaljene, for sånt er dødsspennende. Spennende å se hvordan andre legger opp duetter og treningsplaner. :P Kan jeg få spørre hvilken coach du bruker? Hvem han er tilknyttet liksom, hvis han ikke er en megakjendis som jeg vet hvem er.

   Masse lykke til i alle fall!

   Slett
 3. For en fin kalender! Den skal jeg prøve å henge på veggen. Håper magen min ser sånn ut rett før grøtspisinga på julaften:D

  Har forøvrig nettopp skaffa meg LinkedIn, der de foreslår at jeg skal connecte med deg fordi jeg sendte deg gmail for lenge siden. Artig, men jeg gjemmer meg fortsatt i stalke-skapet.

  Nå må jeg lese masse til eksamen så jeg ikke blir evig student. (Har fotballhuepause i desember, er meganysgjerrig på hva som foregår der.)

  SvarSlett
  Svar
  1. Slutt å tull, hook me up!! :D

   Fotballfruen laget rømmegrøt i dag, og den var så feit at hun spiste et fingerbøl. Og så har hun fått 50 000 nye lesere etter "halvnaken skinny mum"-bildet, men går ikke glipp av noe. Grøten vår er mye bedre.

   Lykke til med lesingen!

   Hook me up. Klem på deg!

   Slett
  2. Den lille østlendingen08 desember, 2013 07:59

   Heidi! Hva studerer du? :)

   Slett
  3. Jøss, enda feitere grøt enn før også? Trodde ikke det gikk an.

   Hei, Østlendingen! Jeg går femte året av sivilingeniør i marin teknikk med I(K)T. Design av offshore-konstruksjoner og evt programmering med andre ord. Tenk at jeg snart er ferdig, iik.

   Dere er så fine! Håper dere setter av tid til å ha det fint sammen i adventstida, det er enda koseligere enn ellers:))

   Slett
 4. Fin kalender, men _noen_ ligger nede med 39 i feber på sjette dagen. Jeg føder snart bihulene ut av nesen. Januar er også en måned, tenker jeg.

  The girl formerly known as Løpejenta, now Den Feberhete Jenta.

  SvarSlett
  Svar
  1. Å nei og nei, er det sant? På sjette dagen?! Jeg sender masse gode tanker til deg, stakkars liten.

   Bli frisk! Virtuelle appelsiner og tøyseblader og te kommer din vei.

   Slett
 5. Woow... for en mage!! Østis!! Have you been workin' out?! Please share your ab-solution! (Og bare for å ha sagt det så håper jeg at du har det BRA med den, og ikke legger deg sulten osv. ... Men hvis alt er bra og du er gla' så thumbs up girl!! B-) )

  Og Superbe C: KUL på håret!! Dere er så fine begge to altså! <3

  Jeg har vært en uke i Trondheim, og så litt i Oslo, og har vært flinkis på fagfronten, og flinkis på å-være-med-ut-å-spise-på-restaurant-hver-dag-fronten. Og det er jeg ganske fornøyd med.

  Løpejenta: Jeg HADDE planlagt å møte deg, ÆRESORD! Det ble bare så sinnsykt hektisk et program... Håper jeg får muligheten til å treffe deg en annen gang..!!

  Jeg tror at MIN adventskalender fra meg til meg kommer til å inneholde et par fjellski i luken på julaften. Jeg er derfor veldig klar for fjellturer i vinter!

  Klempeklem på alle! <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Tina fina!

   Send meg et magebilde så jeg kan publisere din også! :P Den er sikkert ikke langt unna østis sin. Flinkis i Trondheim, det var kjekt å høre. Jeg drømmer om fjellet hele tiden nå, for jeg har ikke vært på ski ennå. Men det er storm og fortsatt regnvær i fjellene her.

   Jeg har lagt inn søknad på jobben om å få fri 9.mars og utover. Håper du er keen på fjellski da. :D

   Kjempeklem tilbakers!

   Slett
  2. Haha, ikke noe magebilde herfra med det første altså! Flink restaurantmatspiser er ikke uten videre kompatibelt med abs-of-steel, I tell you that! :-P Jeg er alt for glad i mais og tacosaus til at magerutene vil komme frem, dessverre...

   Mars er fin, men sjefen er ikke så gira på fravær spredt utenom de nasjonale høytider... :-/ Det er likevel mulig at sjefen skal ha et lengre fraværsopphold selv fra midten av mars, så jeg skal se hva som er mulig å få til ;-)

   Slett
  3. Ha ha ha til mais og tacosaus. :D

   Jeg er tilgjengelig til skiturer nesten når som helst, men i mars tenker jeg utgangspunkt rundtom Odda, og det er kanskje nærmere deg. Krysser fingra!

   Slett
  4. Den lille østlendingen08 desember, 2013 07:58

   Tina: Du er så grei! Tusen takk for magekompliment! My AB-soluion innebærer ikke å legge seg sulten! Heldigvis.

   Jeg savner deg! Når sees vi?

   Puss och kram

   Slett
 6. Hallo!
  Kommer bare innom for å fortelle hvor vanvittig misunnelig jeg er på den magen din, lille østlending. At det går an!

  SvarSlett
  Svar
  1. Den lille Østlendingen08 desember, 2013 19:54

   Hei fineste Pia. Tusen tusen takk for kompliment! Du er grei! :)

   Puss och kram

   Slett
  2. At det går an! Helt enig.

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...