tirsdag, juli 09, 2013

Ekstra sterke bobler i magen

Hei, hvordan går det! Her går det bra. Sommertider er virkelig rolige tider. Jeg jobber to dager i uken (jeg burde nok skjemmes), og går litt på tur og leser mange bøker. Og så leser jeg mange blogger. Jeg leser omtrent alle blogger som ikke er babyblogger. Babybloggene ville sikkert vært det ultimate fjaset for en som elsker fjas men mangler tv, men jeg klarer ikke å relatere meg til oppkast på samme måte som jeg kan relatere meg til  proteinsparende modifisert faste. Det blir for fjasete.

Er du ikke enig, Malin?

Jeg kan vise et eksempel (Fra siste innlegg på første google-treff på "babyblogg"): 
08.45: De nye klærne er igjen spydd ut.

Så heldigvis skal ikke fotballfruebloggen bli en babyblogg. HELDIGVIS skal hun forsette å skrive om Coverbrands og majones med ekstra fett, for det passer meg helt perfekt. Så i dag, da jeg tenkte å fylle på fjasekvoten min ble jeg glad over å se noe som så ut som en ny majonesvariant.

En frokostmajones?

Men nei. Når du får Angelkicks til frokost så betyr det ikke majones med klumper, men at man kjenner "ekstra sterke bobler treffe magen", og at det er en liten baby som sparker.

Åh, så provosert.

Og hva med alle bloggene som har tatt ferie? Det er nesten like ille.

Ikke sant, pus? Kjipt.

Det er tirsdag og jeg leter etter sommerunderholdning. I dag fant jeg et glutenfritt tips på denne bloggen, om en brødmiks som var både grov og glutenfri (for det fins nesten ikke) og som kostet ti kroner fordi den hadde kort holdbarhetsdato. Jeg kjøpte fem pakker uten å kikke på ingredienslisten engang - jippi! For vanligvis er disse melblandingene bare potetmel og sukker.

Så nå kan jeg bake masse glutenfritt til fjellturer framover.
Bøker lest den siste måneden:
Bølle på døra - Jennifer Egan
Ildvitnet - Lars Kepler
Politi - Jo Nesbø
Flink pike - Gillian Flynn
Du forsvinner - Christian Jungersen
Hypnotisøren - Lars Kepler
Paganinikontrakten - Lars Kepler
Blå breddegrader - Tony Horwitz

De var alle sammen bra bøker, men det er tydelig at bortsett fra bloggene så går det bare i krim. Jeg tror det er fordi jeg har fått sommerbobler i hodet. Det kjennes litt som om hodet er fullt av bomull, men det betyr ikke at jeg er gravid.

(Håper noen trodde det var snakk om ekstra store magemuskler eller en ny type farris.)

26 kommentarer:

 1. Hahaha, ååh. Babyblogger og fotballfrue, altså. Jeg må innrømme at jeg gleder meg til å se hvor perfekt den lille tusseladden blir.

  SvarSlett
  Svar
  1. I know! Jeg grugleder meg! :S

   Slett
 2. Hahah...denne latteren trengte jeg nå!

  SvarSlett
 3. Nå måtte jeg bare inn for å se om det var du som var gravid altså, det kunne nok bli en heidundrandes babyblogg, ingen er flinkere på grøt, ironbaby. Ellers var boklista imponerende, dvs, sånn rent bortsett fra at du nok har sluntret unna innleggene på favorittbloggene din, hadde du tilbrakt alle de kjedelige feriedagene med å lese favorittarkivene dine, ville du funnet ut at VI, ja jeg sa VI.
  VI VI VI.
  Boikotter Lars Kepler.
  Chassi da....

  SvarSlett
  Svar
  1. Den lille Østlendingen09 juli, 2013 21:30

   Hvorfor bokiotter "vi" Lars Kepler? Jeg boikotter bare ftballfrue - og det kjennes så godt. Kanskje jeg burde boikotte mer?

   Slett
  2. Inga! :D

   Så ekstra sterke bobler i magen, det betyr at man er gravid? Er det noe alle vet? :S

   Jeg må lese favorittarkivene på favorittbloggen min en gang til. Men du, nå la jeg til en som jeg hadde glemt. Har du lest Du forsvinner? Veldig bra bok om en som får hjerneslag og mister personligheten sin. DEN kan jeg anbefale. :)

   Så kjekt å høre fra deg!

   Slett
  3. Tør ikke å lese Du Forsvinner da det alltid er en sjanse for at jeg blir smittet av boksykdommer - men har hørt mye bra om den. Bobler i magen er selve kjernen i gravideten, det vet ALLE. Veldig moro, helt til bobla sprekker og ungen må ut -)

   Kepler, jeg skulle legge ut en link og lengre utgreinga om hvorfor boikott er innlysende, men ser nå at du har funnet fram selv. Good. Da kan jeg ta ned pekefingeren.

   (Skålatårnet tør jeg ikke tenke på hva er en gang)

   Slett
  4. Jeg lånte den til min mor nå. Jeg vil ikke gi henne hjernesvulst, men det er bare ukelån og på bare en uke er det helt umulig å pådra seg svulster.

   Tusen takk for at du minner meg på gammel moro i favorittbloggen min - jeg leste MASSE i dag! :)

   Slett
 4. Den lille Østlendingen09 juli, 2013 21:29

  Chassi: Jg har inngått en avtale med meg selv og Malin at jeg skal slutte med fotballfrue.no. Så det har jeg. Har vært en hel uke uten nå. Jeg føler meg så mye mindre provosert at det er en fryd. Det anbefales. Men takk alikevel for oppdateringen. Nå har jeg fått med meg news uten å gi henne flere lesere og mer penger. TAKK!

  Du leser for mye! Du burde drikke mer saft heller.

  GLUTENFRITT BRØD TIL MEG???? ÅÅÅÅÅÅE. Jeg har brukt en time av mitt liv på å finne ut hvordan vi skal komme oss til Skålatårn. Er det noen som har noen forslag? Vi mp ta den hytta i forbindelse med neste sommertur som skal være på Dovre tror jeg - men seriøst - jeg har sykt lyst på den Skålatårn-turen.

  Puss och kram

  SvarSlett
  Svar
  1. Hi hi! Jeg drakk saft i dag.

   Skålatårnet hadde vært kanonbra! Det vil jeg ha som neste to-do. Jeg ønsker meg skålatårntur til bursdagen.

   Vær så god for fotballfrueoppdateringen, jeg tenkte at du kanskje ville sette pris på det. ;)

   Du er best. Puss puss puss!

   Slett
  2. Skålatårn?!? Når skal dere dit?? Ikke Skåla Opp vel?!? Åååååå, for det hadde jeg egentlig tenkt, men så har det kommet noe i veien! Men hvis DERE skal, da skal jeg sterkt revurdere dette!!!

   :****

   Slett
  3. Skal du gå Skåla Opp, din galning! Er du galen i halen? Vi vurderer alt som du vurderer så dette kan bli spennende.

   :*

   Slett
 5. Neimen for nåken flotte bilder!
  Eg e HEILT enig :-)

  Skal ikke bli babyblogg, my ass!

  SvarSlett
  Svar
  1. Den lille Østlendingen11 juli, 2013 12:10

   Malin: SOO agree. Babyblogg my ass. Jeg er for gammel, smart og kul til å følge med på fotballfrue. (Prøver å oevrbevise meg selv). Du er for ung, pen og smart til å følge med. Hjelper det? Jeg skal vurdere å starte en blogg for å få andre til å slutte å følge med på fotballfrue. Ikke at det er noe galt med henne altså. Hun er pen, fin og dyktig - men hun står bare for alt jeg misliker med den vestlige verden lissom.

   Peace out. Nå tar jeg meg en nervepille og en dobbel espresso.

   Slett
  2. Bra! Kan jeg få sitere deg på det, Malin? Jeg skal grille med Caroline i helgen, og hun blir alltid glad for konstruktiv tilbakemelding.

   Jeg noterer "babyblogg opp i rumpa". Takk!

   Slett
 6. hahahah! Ååååg hvor du klarer å lyse opp dette trynet altså :D Hva blir neste bok da??

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei på deg! Neste bok er Den fryktelige ferden, takk som spør! Jeg har hatt lyst å lese den lenge, og vips, så fant jeg den plutselig på biblioteket i dag.

   Slett
  2. Hei på deg! Neste bok er Den fryktelige ferden, takk som spør! Jeg har hatt lyst å lese den lenge, og vips, så fant jeg den plutselig på biblioteket i dag.

   Slett
 7. Den lille Østlendingen10 juli, 2013 11:01

  Kesia: Du er så pen og flott at jeg nesten blir helt svimmel. Kan du ikke fortelle meg AKKURAT hva jeg må gjøre for å være DØDSRÅ i en hel uke sånn som du var?

  Kan jeg få trene med deg neste gang jeg er i Oslo?

  SvarSlett
 8. ENIG i at det er kjedelig med blogger som ferierer! Jeg savner Jeanette Byes blogg jeg. Bollefest og Health & Fitness om hverandre! ;-P Håper hun har det bra. Kanskje det har boblet i magen hennes og siden sist? Det bobler ofte i magen min og, men det er nok mer gulrot- og sukkerfri lakris-bobler. Den lille boblen i fotballfrues mage kan ikke være særlig stor, jeg ser mer gravid ut enn henne uten bobler i magen!

  Jeje.. ;-) Noe helt annet;i helgen skal jeg gå Romsdalseggen! Verdens fineste fjellprinsesser er med meg i tankene! <3

  Ha en fin dag, fininger! <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Den lille Østlendingen11 juli, 2013 12:19

   Tina: Skålatårnet er som en våt drøm. Det er jo så sykt langt unna STV. Men jeg hadde håpet på å få til Skålatårn i forbindelse med en tur til DOvre eller någe. Skåla først - deretter en liten miniuke på Dovre. Men det kan jo nesten ikke bli før neste år!

   Men - vi sier i fra om vi PLTSELIG er på Skåla.

   Kos deg på EGGEN. Ta bilder. Vurder å fyre opp bloggen så vi kan følge litt med på hverdagslivet ditt!

   XO

   Slett
  2. Jeg savner også jeby, MEN nå har jeg planlagt bollefest med deg om bare to uker - not to worry! Jeg har pakket boller, bananer og atkinsbarer og gleder meg til å gå tur en en ikkeglutenallergiker. :P

   (Fyr opp bloggen din, Tina. Det hadde vært topp.)

   Slett
 9. Holder på med Ildvitnet nå, syns den er superbra så langt! Hvem av de tre første bøkene syns du er best så langt??
  Og jeg får vel nesten beklage for at jeg har tatt en liten ferie, derfor får du nå er overdose av kommentarer på innleggene dine :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig koselig! :)

   Jeg likte best Hypnotisøren, så hvis du ikke har lest den ennå så kan du glede deg. Myye bedre enn Ildvitnet. :D

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...