onsdag, april 17, 2013

Så kunstig som mulig

Hei! Fordi jeg skal på reunion med barneskolen på lørdag (juhu!) så har jeg både bleket tennene og tatt masse solarium siden sist. Så alle kommer til å skjønne at enten jeg eller min rike mann (!) har et hus i Spania, og at jeg drikker grønne alger i stedet for litervis med te og kaffe. Jeg har tatt min aller første ansiktsbehandling, og hvis noen spør så skal jeg si at puppene mine er ekte, selv om alle skjønner at de ikke er det.
He he.

Nei, det heter sikkert ikke ansiktsbehandling en gang. Jeg burde stusse håret med kjøkkensaksen, det burde jeg, så ingen skjønner at jeg vasker håret mitt med håndsåpe, men festen kommer til å bli K.U.L uansfåkkingsett, for jeg skal drikke meg full, og det gjør jeg omtrent en gang i året.

Se så store pupper jeg har fått.
Og se hvem som har fått kjempelange negler!

Og frisk fin frisyre.
Kjempefin frisyre.

Men kunstig er bra! Vi snakket om kunstig søtning da foreningsjentene var samlet sist (jeg pushet jo proteingrøt på dem), og der og da var det ingen som kunne svare på om kunstig søtning påvirker eller ikke påvirker insulinet. Det fins jo så mange forskjellige forklaringer. Så..

Påvirker kunstig søtning insulinet? Jeg har skjønt fra debattene til Lars Kristian at aspartam og pepsi max er greit - for nesten ingen forsøksmus har dødd av aspartamkreft - men det hjelper ikke meg som er mest redd for å bli tjukk.

Google google.. Jeg fant en løsning. Se her!

Vg har svaret.
I en gammel artikkel fra VG står hele oversikten over hvilken kunstig søtning som er bra og hvilken som er like ille som sukker.(!) Det fins kjempemange varianter, og alle slår ut ulikt! Den som er i O'boy uten sukker, for eksempel, er like ille som sukker. Helt sant.

Hjelp hjelp, nesten som sukker likevel!

Alt fins i artikkelen. Dette ble en veldig rask og lite vitenskapelig oppsummering (det er ikke alle som har grunnfag i medisin), men bortsett fra at den aller kunstigste søtningen er best så konkluderer jeg med at vips, der fikk jeg enda en ting å kontrollere på matvarerene. Nå vil jeg aldri lese flere artikler om kunstig søtning, det virket fornuftig nok dette her.

Vi har vært på hytten til morfar på Eigerøy. Hva har dere gjort siden sist?

Puss puss puss fra sukkermus!

15 kommentarer:

 1. Kunstig søtning in my heart!! Funsaft til folket!
  Jeg har blitt miljøskada og venter nå på en pakke fra Gymgrossisten med pistasjpulver :-O
  Så fine dere er - Marius1 og 2 :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Malin! Har du kjøpt pistasjpulver!? Så kult! Hva skal du bruke det til? Grøt, baking, ettertreningsmat? Love it. <3

   Tusen takk som sier fine ting. Jeg syns dere to er fine. :)

   Slett
  2. Jeg kjøpte pistasjpulver og ett sykt dyrt bringebærpulver + 4 poser med noe proteinsjokoladekulesnacks som var på tilbud.
   Pulveret blir nok mest til ettertreningsmat og/eller ekstra protein/smak i CC og grøt. Jeg er ikke så veldig på proteinbakst - men spiser mer enn gjerne det andre lager ;)

   Kult at du skal drikke deg full på lørdag forresten - hva drikker Chassi på fest? :-)

   Slett
  3. Kult! Jeg drikker ka som helst. Men denne gangen blir det rødvin fra taxfree. :P

   Slett
 2. Den lille Østlendingen17 april, 2013 22:59

  Enig! Takk for fiin fin kommentar. <3

  SvarSlett
 3. Den lille Østlendingen17 april, 2013 23:02

  If you don't make it - fake it. Fake it ALL. Stevis, FunLight, Sukrin, sminke, tannbleking, kompressjons/hold-in-treningstights, farge håret - do it all - men PLS no fake boobs. Ish. Det er bare ikkje bra.

  SvarSlett
  Svar
  1. Okei da. Men jeg MÅ klippe håret snart i alle fall. :S

   Slett
 4. LOOOOOOVE kunstig søtning <3 masse hver dag! ELSK :D

  SvarSlett
 5. oh oh oh.. I have questions!
  1. Hvordan var været?
  2. Hva spiste dere på hyttetur?
  3. Er de rosa blomstene ekte?
  4. Er den "lille" østlendingen egentlig fake?? eller står hun f.eks. på en krakk?

  Ser frem til svar! :D ;D

  SvarSlett
  Svar
  1. Sunnyyy! I love questions!

   1. Det blåste storm! Det var derfor vi dro til hytten ved Nordsjøen, for å oppleve virkelig Nordsjøstorm. Det blåste så mye at det var vanskelig å stå på beina.

   2. Vi spiste kyllingfilet, bacon, brokkoli og ris til middags, havregrøt til frokost, og mere bacon med speilegg til lunsj. Det fins masse mager bacon i butikkene endelig, så det var D.I.G.G. :)

   3. Har du sett verre blomster?! Absolutt ikke ekte. Det hadde ikke vært folk her på flere år, men det sto altså rosa "blomster" på bordet.

   4. Bra spørsmål! Hun har blitt hetende Den lille østlendingen fordi mine tidligere kjærester gjerne har vært 1,90 høye og veid 80 kg, om du skjønner. ;)
   Jeg er 1,70 og hun er 1,67, tror jeg.

   Hvordan var helgen din? Det ser nydelig ut i New York i alle fall!

   Slett
  2. Den lille Østlendingen18 april, 2013 08:58

   Sunny!

   Spørsmål! Så kjekt! Keep em coming - and I'll knock them out of the park with answers.

   1. Vestlandsvær. Sol, vindstille - og så plutselig STORM. Sånn at det var vanskelig å gå. Å stå.

   2. På vei TIL hyttetur spiste jeg min første Quest-bar. AMAGAD! dødsgodt. Vi dro nemlig RETT på hyttetur fra maratonspinning. Så på vei til hyttetur spiste jeg to bananer, en boks CC, et eple og SÅ denne Quest-baren or å være nøyaktig. Har du spist Quest-barer før? Ifnot - I insist.

   3. De falske rosa blomstene er like ekte som fotballfruen er "naturlig tynn" - if you know what I mean.

   4. Jeg veide bare 47 kg når hun traff Chassi - ogvar den minste Chassi någen gang hadde møtt (det er i allefall den historien jeg har hørt) - men nå har jeg blitt stor - og ikke så liten lenger.

   Puss och kram fra meg.

   Slett
  3. Ha ha, vi har svart samtidig og HELT ulikt! Vi har liksom ikke spist det samme engang! Men du var virkelig den minste minste, det kan skrive under på.

   Slett
 6. Har du hverken bleika tennene, bruna deg eller fått løspupper? Ikke bare litt engang? Siden jeg siden århundreskifte har hevdet as aspartam og venninnene hennes er djevelens sukkerpulver, får du kun en smekk på fingrene, for å ikke følge med i timen. Sendte ikke jeg deg en kilo proteinpulver engang fordi jeg ble livredd da jeg, (dårlig research), så det var kunstig. Men det er selvfølgelig fordi jeg er mer redd for å få kreft enn å bli tjukk -)

  Veldig fine gensere har dere også
  , og fine, men mistenkelige like, på håret!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Ingalill! Jeg snakket akkurat om deg, fordi den lille her skal kjøpe pulsklokke og det virker kult å kunne se med gps hvor man har løpt. Det kan man vel ikke med Polarklokkene, sånn helt uten videre.

   Jeg tenker å brune meg litt i dag, takk som spør. ;)

   Men aspartam, det blir akkurat som da folk boikottet mobiltelefoner fordi det er nytt og skremmende. It's all good! Jeg husker veldig godt det proteinpulveret. Jeg tror ikke du likte det på smaken heller, det tar litt tid å venne seg til, er jeg redd.

   Hva er løpekosthold nå for tiden?

   Takk for det! De pleier å tro at vi er søstre. For søstre er jo like på håret liksom. :)

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...