mandag, april 18, 2011

Det ble en slankekur

God morgen! Åh, så godt å våkne i sin egen seng i dag, jeg har oppdaget verden på nytt! Jeg satte gryten på komfyren og tok fram havregrynene og tenkte Shit, nå kan jeg endelig igjen lage grøt av hva som helst! Skuffen er full av mel og gryn og skapet er fullt av smaker! Det ble den gode gamle kakaogrøten med peanøttsmør og kanel og nutreen og bittelitt melk med havregryn og semulegryn som basis. Og litt chiafrøgelé etter tips fra Nina Furseth.

Det er geléen som er smørøyet og det er beina mine som ligger på bordet.

Og så sto jeg liksom der og tenkte Det er noe som mangler, og så meg rundt på kjøkkenet som er fullt av korn og gryn og proteiner...

Åh! Sjokomintpulver så klart!!!

Og så rørte jeg rundt i en perfekt gryte med grøt og var glad for å være hjemme! Men så tenkte jeg igjen, det er noe mer altså! Og jeg speidet rundt på kjøkkenet, hva kan det være...

Åh, jeg har radio!!!

På med radioen!

Deretter ble det kaffe med melk og kanel, og så ble det svart te med melk, og til slutt ble det en grønn te, og så kunne dagen begynne.

Plan for dagen er lunsj med bestemor på Kultkafeen der de har verdens beste tunfisksalat, og så skal jeg få vårfikset sykkelen på verkstedet (det er snakk om å pumpe luft i dekkene og sprute olje på kjettingen men jeg tror på en arbeidsdeling i samfunnet så det velger jeg å ikke klare selv) og så skal jeg fylle kjøleskapet med ferske grønnsaker og vaske klærne (selv om de burde brennes), og så skal jeg betale alle regningene som har kommet de siste ukene.

Og så må jeg oppdatere meg på nettet.


Marit har laget video der jeg faktisk fantastisk er sterkere enn henne!

Men ja. Det ble en slankekur å gå så lenge på ski. Jeg fant fram vekten fra langt inni kottet for å sjekke, og resultatet var minus to kilo. Nå veier jeg 56. Det var vel noe sånt jeg hadde forventet, men tenk hvordan tallet hadde blitt om jeg ikke hadde spist en liter yoghurt og havregrøt og to appelsiner og en banan til kvelds i går! Det var omtrent det jeg hadde fått levert i leiligheten før mor og far dro på påskeferie.


Jeg ble en skimaskin etter bare én tur.

Så litt slankekur og litt solarium, og det har vært fåkkings fabolous. :)

13 kommentarer:

 1. Ahh, borte bra, men hjemme best? Ha en fin dag:-D

  SvarSlett
 2. Det er jo ikke noe igjen av deg med den vekten der. Nå får du komme deg på Toppform og styrke deg litt opp i vekt. Og heng litt vekter rundt livet på pull-upsen, for når du veier så lite er det ikke rart det er easy-peasy :)

  Godt å ha deg tilbake :)

  SvarSlett
 3. Hehe. :)

  Jeg skal låse meg inn på Toppform i påsken når senteret er stengt og så skal jeg prøve med en ekstravekt når absolutt ingen kan se meg.

  Takk!

  SvarSlett
 4. nydelig innlegg:) hva skal du resten av dagen da? eller skal du spise lunch helt til du legger deg?;)
  hvordan er en chassi-dag?
  ps: kan du gi en lyd når du skal lede en tur i bergens området?:)

  hilsen janne

  SvarSlett
 5. Hei Janne! Neste tur i Bergen er 7-fjellsturen, er du med på den? :)

  Og en chassidag.. hehe... jeg kommer i alle fall IKKE til å betale regningene eller levere sykkelen på verksted, for slikt kan alltids utsettes. Men lunsjen var fin og kjøleskapet er fylt med brokkoli og tunfisk, og så tror jeg det blir en date i kveld. :P

  SvarSlett
 6. Det er ikke sunt å være for tynn!
  Har du framdeles mensen på en så lav vekt?
  Spis jente! Litt fett i maten er sunt!

  SvarSlett
 7. Hallo! Det er feigt å være anonym på sånne kommentarer... Jeg spiser fett og jeg spiser myyye mat men nå hadde jeg også forbrent veeeldig mye mat. Det er dårlig med mensen så jeg ser poenget, men det var ikke det denne gangen. ;)

  Ha en nydelig dag! :)

  SvarSlett
 8. SV: Hehe :P Er desverre ikke hekta på grøt (enda), men er veldig hekta på sunn mat da ;-) Chia er genialt næringsrikt, så bra valg!

  SvarSlett
 9. Fjellturer er BEST!!! Vi gikk topptur til Skålatårnet i går. Norges lengste motbakke- med toppen på 1845 meter over havet. KNALL!!! Ja, jeg gleder meg til å gå Josten på langs. Det har vært en drøm i MANGE år nå

  SvarSlett
 10. Semulegryn oppi havregrøtblandinga:0 ?? hmmm.. aldri prøvd.. aldri tenkt på.. Lengre koketid da eller?

  SvarSlett
 11. haha, da jeg leste tittelen på innlegget tenkte jeg bare "WOOT?!", men jeg fikk roligere puls lengre ned i innlegget.. du slanka deg ikke med vilje:p
  nå kjenner jeg forresten at jeg fikk litt hjemlengsel; det er så digg å stå der med sin egen kaserolle og tenke "hva skal jeg putte i grøten i dag da?"
  Nå har jeg akkurat laga meg koppgrøt med havregryn og gresskarfrø :S (altså det som var tilgjengelig) og skal gå og denge folk!
  ha en fortsatt nyydelig påske ditt flotte menneske! :D

  SvarSlett
 12. Christine: Nå vil jeg også gå Skålatårnet!!! Og Josten. :)

  Nathalie: Heisann! Semulegryn er kjempegodt! Det er en av mange tusen løsninger som smooothere grøt og det tar ikke lenger koketid.

  SvarSlett
 13. Inga: Hei gode, fine Inga! Jeg mente ikke å slanke meg og nå har jeg lagt på meg igjen så sånn var dén historien. ;) Og så koppgrøten da.. Vi har liksom litt av hvert til felles, det er så gøy! :D

  (Men jeg denger ikke folk.) Nydelig påske tilbake!

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...