søndag, juli 19, 2009

Jepsi-pepsi, vi sykler ennå

Bildene får komme senere. Hotell Amalie i Tromsø har internett, men ikke kortleser. Kanskje finner vi en internettkafé i dag før vi freser videre.

Tromsø altså. Fylkesgrensen føltes som en seier. Ferdig med Finnmark, ferdig med hagl og snø? Nei, ikke helt. Høsten har kommet til nord, det fyres i peiser og vi går (eh, sykler) med luer og ull. I går møtte vi søskenbarn Birgitte som studerer her, kjempekos! Vi tok en lørdagspils med henne og en kar som kalte seg rockesamen.

Etter forrige oppdatering har vi syklet slik:
 • Dag 4 - Alta til Badder - 12,5 mil
 • Dag 5 - over Kvænangen fra Badder til Lyngseidet - 11 mil med motvind, tårer (buhu, det gjør så vondt i rompå) og mye stigning
 • Dag 6 - behagelig etappe fra Lyngseidet til Tromsø - 7 mil

Det gjør veeldig vondt i baken. Jeg har fått et gel-sete, pleiende og forebyggende salver og en fancy sykkelbukse som gjør at jeg ser ut som en superhelt på ferja. Men vondt likevel altså.

Håper alle har en fin ferie! Takk for motiverende meldinger!!

3 kommentarer:

 1. Flott! Tromsø er jo nesten, nesten halveis. Og at dere møtte Birgitte!Det var koselig! Martin Andre med fam.er her. Åshild på Brusand. Hadet riktig bra! God tur videre!! Nerlivegen følger med!!

  SvarSlett
 2. Jeg gleder meg til du legger ut bilder, og plis gjør det når du kommer til Helgelandskysten. Det er fantastisk flott der oppe!

  Håper dere har mindre regn enn her.

  Forøvrig veldig hyggelig hvis du blir med til Folgefonna.

  SvarSlett
 3. Hei hopp! Takk, Nerlivegen!

  Har du vært her selv, Cruella? Ser på facebook at du cruiser fjellene selv. Aurlandsdalen er megaflott! Folgefonna hørtes kjekt ut. :D

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...