mandag, juli 06, 2009

Helgen


Helgen var finfin, men dette bildet er bløff. Jeg har vært på sommerfest i Mandal (kanonkult!) men seilte aldri hjem til Stavanger som planen var. Grunnen var vind. Jeg ble anbefalt å ikke bli med og hadde heldigvis vett til å ombestemme meg. Rapportene som tikket inn på mobilen i løpet av natten kan tyde på at turen hjem gikk meget bedre i bil:
 • "Nå kjemper vi oss vestover mot Lindesnes, runder kl 14, 22 knop i mot."
 • "Er utenfor Lista nå. Mannskapet mitt er sjøsykt. Vi går inn til Egersund for natten."
 • "Siste rapport. Utenfor Tananger, går for motor."
Den siste der kom klokken 04:12, da hadde jeg allerede sovet siden ettermiddags for å hente meg inn etter heisafest og nattbading og campingplass.

Ellers går treningen sjeldent dårlig. Jeg har sluppet opp for unnskyldninger, men ser at både styrkeprogram og maratonprogram har sprukket totalt. Nå begynner det i tillegg å nærme seg de lange sykkeløktene jeg ikke er forberedt på. Vi reiser om én uke.

7 kommentarer:

 1. SV: Det var da så lite :D
  Det er VELDIG koselig å høre at bloggen settes pris på også :D

  klem tilbake! :D

  Høres ut som en koselig helg, selv om den ikke ble som planlagt. Treningen er det ikke annet å gjøre med enn å kaste seg ut i det igjen!
  Bare tenk på hvor deeeeilig det blir å være i gang igjen :)

  SvarSlett
 2. Hei!

  Ønsker dere lykke til på syklingen. Jeg håper du blogger litt om turen. Husk at jeg ønsker å vite alt om turen, både ups and downs, hvor dere syklet, vannblemmer og erfaringer osv...

  Lykke til.

  SvarSlett
 3. Hei Bjørn og Nems!

  Jeg forsøker meg med gruppetimer for å gidde å trene. Det føles helt umulig å pumpe/jogge helt mutters alene, men timer er gøy!

  Angående syklingen skal den dokumenteres så grundig at dere kommer til å trygle meg om å stoppe. Det vil være min unnskyldning til ekstra pauser underveis: "Vent, vent, må blogge nå!"

  SvarSlett
 4. Så bra du blogger underveis! Blir det 15 mil om dagen eller 15 blogger om dagen?

  Uansett! Jeg gleder meg til å følge dere.

  SvarSlett
 5. Hehe. Det blir to mil og en kopp te, så to mil og en regnbyge, så pause. Teltet kommer aldri til å friste, det blir sikkert en spinndyr ferie med norske kjipe bygdehoteller.

  Vi må sykle 12-15 mil daglig for å nå fram før ferien er slutt. Men går det ikke så går det ikke..

  SvarSlett
 6. SV: Yah, jeg vant, helt sykt for jeg vinner aldri en dritt :D spørsmålet mitt var :

  "1. Synes du shrugs er en god øvelse, og bør jeg kjøre den på skulder eller rygg dager?

  2. Synes du det blir for mye å trene styrke 7 dager i uka? Triceps+bryst en dag, Rygg+mage neste, Skulder+biceps neste så ben siste dag. Med litt varierende intensitet og hvile- dager (evt. kardio)når jeg kjenner kroppen trenger det.

  3. Hva er din favoritt-øvelse? Altså hva synes du er morsomst, ikke best for ditt og datt, bare; hva synes du er morsomst? :)"

  *klemmeklem!* Ha en fltt torsdag :D
  gleder med også til å lese om turen :)

  SvarSlett
 7. Det var en velfortjent seier, du kuppa jo hele spørsmålsrunden! ;)

  Ha en super torsdag selv!

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...