onsdag, juli 15, 2009

Ferie i Finnmark

Det blir en lynkjapp rapport dette, uten bilder eller noenting. Av en eller annen grunn går hele dagene bort i sykling og før man vet ordet av det må man legge seg og sovner uten å tenke en tanke på verdensveven.

Ferie i Finnmark betyr samer og snø, votter og lue. Hvis man legger til stressfaktoren det har blitt å skryte på seg en Norgepålangs-ekspedisjon så får man også mange lange mil med såre rumper. Og dette sier jeg på dag tre. (!)

Vi ligger etter skjema, fåkk heller. For å nå 270 mil på 19 dager (to hviledager) må vi sykle 14,2 mil til dagen. Etter tre dager har vi noen mil å ta igjen:

  • Dag 1 - opp til Nordkapp og ned til Honningsvåg - ble 7 mil.
  • Dag 2 - fra Honningsvåg til Skaidi - 13 mil (personlig rekord!)
  • Dag 3 - Skaidi til Alta - 9 mil og verdens såreste rumpe

Vi bor standsmessig på hotell fordi såre rumper fortjener gode senger, - gjerne også badstu og boblebad. Til i morgen satser vi på en god posisjon til Kvænangsfjellet, det skal nemlig være den verste etappen. Jeg har funnet meg et gel-sete som skal prøves ut, hvis det ikke virker blir det sykemelding snart.

Herrligt med ferie! Togga hilser!

3 kommentarer:

  1. Imponerende sykling. Legg merke til at jeg sjekker innom til stadighet på jakt etter oppdateringer - tour de france får seile sin egen sjø :-).

    SvarSlett
  2. Flust med samer! I går drakk vi øl med en som kalte seg rockesamen. Vi har drukket kaffi med Per Saara som har 90 søskenbarn og mener at fjellsaman er nokken kåtinga. Alle samene er veldig gjestfrie og hyggelige.

    SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...