mandag, mars 16, 2009

Årsmøte i Oppdal

DNT Fjellsport har årsmøte i Oppdal hvor fire hele dager er satt av til fjellsport og seminar. Først på programmet står topptur til Okla, fysstemann opp!

To lovende kandidater spenner plankene og plastskoene: Kandidat 1 skryter av å trene alt unntatt toppturer og er tjue år yngre enn Kandidat 2 som presenterer seg selv som tidligere forsvarsminister og "foretrekker stormen på fjelltoppene framfor stormen på politikertoppen." Kandidat 1 hater stormer, men elsker konkurranser.

Heia Norge og Trollheimen.

Ettersom det er kandidat 1 som tar bildene kan man anta at plasseringen i gruppen er ganske dårlig. 30 fjellsportere er godt oppe i bakken.

Det begynner å bli bratt og kandidat 1 kommer til å huske på at telemarkskiene har ligget i kottet siden fjorårets årsmøte. Kandidat 2 finner fram en turkis hjelm som matcher antrekket (!) og tar seg tid til en styrkende brødblings. Rutinert.

Det er langt opp, og den unge lovende er plutselig forkjølet. Joda, helt sant, hun skal måtte stå over hele festmiddagen med te i sengen og vondt i halsen.

Kandidat 2 kommer opp til toppen, hvor det faktisk stormer litt, river fellene av og kaster seg utfor fjellet med sikker stil. Vi har en vinner.

En liten trøkk for selvtilliten altså, de gamle er eldst. Vi nyter after-ski og forbrente kalorier på Oppdal Alpintun før jeg kapitulerer og sykemelder meg.

2 kommentarer:

  1. Skitrasking er ikke det eneste de to kandidatene har til felles.

    Dårlig nabolag det der.

    SvarSlett
  2. Hahahah! I love you, Stanley!

    Åh, så bra. Nå glemte jeg helt å være syk et øyeblikk. Du e fine!

    SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...