onsdag, desember 03, 2008

Sumatra

Det er meg mot verden naa, det finnes ingen andre turister her. Jeg snakket med en mann i dag som sa han hadde ikke sett turister paa flere uker, saa her er det jeg som er attraksjonen. Alle snur seg etter meg, alle hilser, bilene tuter og bremser, Where you going? Where you come from?, og kidsa tar bilde med mobilene.

Dagens eventyr var trekking til vulkanen Gunung Sibayak (2094m) og en dipp i de varme kildene der. Jeg er utstyrt med riskaker pakket i palmeblad og et hjemmelaget kart som sier It's better not to climb alone. Som om jeg hadde noe valg..

Toppen! Dette var en ordentlig vulkan jo! Det velter svoveldamp ut saa jeg ikke kan se mer enn en meter foran meg. Litt skummelt alene, som vanlig er paa fjellet, saa jeg safet med samme rute ned igjen da jeg merket i disen at jeg var paa vei til aa klatre ned i krateret.





Jeg begynner aa bli klar for storbyliv igjen, saa neste stopp er Medan, et eksoshelvete konstruert etter Nederlendernes tobakkplantasjer. Kyllingbussen (den kalles det paa grunn av kyllingene om bord) drar ved soloppgang, tjo-hei her kommer jeg!

2 kommentarer:

  1. Hei Mowgli, det henger ETTERLYST plakater av deg på Elixia siden de ikke har sett deg på en stund. Et halvt afrikaopplegg er i boks. Håper du ikke har noe i mot hoteller med badebasseng og fitnessenter.

    SvarSlett
  2. Haha, du e saa kule!

    Jeg gleeeeder meg til svoemmebasseng og fitnessenter!! Og til ditt hyggelige selkap. :)

    SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...