lørdag, mars 05, 2016

Hverdagseventyr

Hei igjen! God søndag. Jeg er her ennå, men jeg har vært på hverdagseventyr. Vi skulle egentlig gjøre det på onsdag, for det hadde jo vært enda kulere å kunne skryte av en telttur midt i uken, men da snødde det sånn og jeg er ikke egentlig en ekspedisjonsfarer. Er du det, lille østlending? Nei, ikke hun heller. Men på fredag! På fredag pakket vi telt, ved, primus og pølser; Alt liksom, for å gjøre lavterskeleventyr og telte på Dalsnuten.

Her.
Vi rakk akkurat å gå inn i skumringen.

Det var akkurat passe snø til at det så litt barskt ut.
- Gleder du deg eller gruer du deg, lille østlendingen?
- Jeg er sånn fifty/fifty. Og du da?
- Jeg er tretti prosent grue seg, tretti prosent glede seg og tretti prosent instagram-hore. Tenk så kult det blir å legge ut den utsikten på instagram!
Turen ble #dokumentert allerede før solen var gått ned.


Allerede før pannekakene var ferdigstekt på bålet.
Og det ble en magisk tur. Å sitte der under stjernene, med bålet bak seg og hele byen foran seg ble den fineste opplevelsen på lenge. Takk, lille østlending. Du er den verdens beste å dele det med.

Men NÅ er langtursekken pakket og kjøleskapet tømt (Jeg har laget limesmoothie og gin tonic. Jeg la virkelig sjela mi i det.) så dette er bye-bye.

Dette er ruten.


Og dette er rehab med en hjemmelaget strassburgsokk.
God påske! Kylling-emojis og appelsiner! Puss och kram.

2 kommentarer:

 1. Tusen tusen takk for en helt nydelig tur.
  Jeg skal love å lære meg å slå opp teltet. How hard can it be liksom. 10 år med høyere utdanning - men Helsport vant liksom. 1-0 til teltprodusenten. Det er for galt.

  Jeg vil ha mer fri. Mer ferie. Mer telt. Mer turer. Mer termos. Mer bål. Mer te. Mer pannekake på primus. Mer C. Er det så mye å be om i 2016?

  Puss

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk og takk. Hva tid skal du sette opp teltet da?

   Jeg vil også ha mer av alt. Med deg.

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...