tirsdag, juni 03, 2014

Mine helter

Før var det Michael Jackson og Leonardo DiCaprio. Eller Jesus. M-hm. En venn av meg og jeg - som begge hadde veggene dekorert av Michael Jackson og øvde fælt på moonwalk - hadde samtaler som gikk så her:
Hva ville du gjort hvis du møtte Michael Jackson?
Jeg hadde sikkert begynt å grine.
Du hadde I ALLE FALL begynt å grine! Du hadde grint til du døde.
Og besvimt.
Jeg og.
Sukk.
Sukk.

Men andre helter nå. En av mine facebookvenner publiserte en status i går om skyss til Lysefjorden Inn. Shit, og jeg trodde sånne ultramaraton var for superhelter man aldri møtte; at det kanskje bare var et evig rykte at folk kunne løpe hele Lysefjorden på en dag, for ikke å snakke om noen timer. (!)

Her ser vi en brøkdel av løpet.
Så derfor: Her kommer mine topp 5-helter i stigende rekkefølge.

5. Helt nummer fem er alle som går Lysefjorden Inn neste lørdag. Det må være av egeninteresse dette, for det er et prikkelite løp (21 deltakere i fjor) uten premier av noe slag. De har ikke påmeldingsavgift engang, for man går, nei, løper på eget ansvar. My heroes.

Sjekk det ut.
4. Jeg har også en facebookvenn som skal løpe hele min planlagte sommerferie på en dag. Respekt til ham og alle som er med. Heroes! Også dette løpet startet først i fjor, der bare 17 av 44 deltakere fullførte det 123 kilometer lange løpet, men fåkk yeah, så kult å prøve! Så kult å utfordre seg selv helt ute i ødemarka, med bare mygg som tilskuere og jeg vet ikke jeg; et par sko i premie ser det ut som.

(Men som ferie blir dette bra, med Gaustatoppen helt til slutt der.)
3. Helt nummer tre er alle andre som trener mye og målrettet uten å få oppmerksomhet for det. (Ikke engang med fleksebilde på instagram!) På PT-studiet på NIH møtte jeg en hel haug med spennende mennesker som hadde masse spennende erfaringer på feltet. Jeg må anonymisere miss Secret Hero, men hun er et godt eksempel. Hun driver med friidrett som dere ser.

Psykt.

2. Så kommer far. Snille far. Han går og går, og går aldri tom for batteri. Han drar hver dag fra jobb for å bruke hele dagen på å hjelpe meg eller bror eller søster eller fremmede mennesker, virker det som, med å bytte lyspærer og pusse opp leiligheter. Og fortsatt er han like blid og raus og ja, full av batteri. Drit i trening hvis man kan bare jobbe og hjelpe og gjøre andre glad. Alle som sprer godt humør er forresten helter.

Og aldri ble han oppgitt over at søster gikk truseløs i hele sin barndom.


1. Ta da! Den eneste helten over far er Roald Amundsen, så klart. Jeg kjenner ham ikke selv, men jeg har lest boken og føler at jeg kjenner ham. Han var ikke bare den tøffeste, men også den som lærte fra disse mongoinuittene som ingen respekterte. Han liksom bare skjønte at de kunne sine saker, og så tilpasset han seg omgivelsene ved å spise hundene sine. Han ledet gjengen til Sydpolen på det jeg innbiller meg var aller beste vis.

Numero uno.

Det var heltene her. Jeg har vært så veldig nasjonalromantisk i det siste, det er kanskje derfor. Norge, Norge, naturen og alt det der. Jeg spiller Herborg Kråkevik på mp3-en og hello, en dag gikk jeg på kafé i bunad.

Er det lov?

Oppfølgingsspørsmålet blir selvfølgelig, og nå lurer jeg virkelig: Har dere noen helter?

51 kommentarer:

 1. Heidi/Filmfrue03 juni, 2014 10:11

  Å, å, pick me! Jeg har en helt. Av samme kaliber som din far, tør jeg påstå.

  Det er tante! Hun er oppvokst på én gård og inngiftet på en annen. Tante som har rødt, kort hår fordi det er mest praktisk når man skal male og klippe og bære ved og pusle i fjøset. (Jeg klarer ikke å nevne alle arbeidsoppgavene engang, for det er så usannsynlig mye rart som må gjøres på gård.) I tillegg jobber hun fulltid, og hun har fortsatt tid til alt hun vil. Og jeg kan komme på besøk når som helst, få et karbonadesmørbrød og Bris, og dra igjen. Elsker uhøytidelige besøk. Når jeg er sliten og lat og utsetter ting, prøver jeg å tenke "hva hadde tante gjort?", og svaret er alltid: "Hun hadde vært ferdig med det fordi hun gjorde det med én gang."

  Ellers ser langturen din veldig spennende ut. Du er så inspirerende! Jeg har så lyst til å gå på tur at jeg snart sprekker, så i sommer skal turlagrene fylles helt opp til randen! Når jeg bare får tid (etter masterinnlevering om én uke, iik) skal jeg også planlegge turer. Helt aleine, eller kanskje med selskap. Å, det blir fint!

  SvarSlett
  Svar
  1. Kule tante! Bra svar! Ha ha til at hun hadde vært ferdig for hun hadde gjort det med en gang. Typisk supertante. :)

   Masse lykke til med masterinnleveringen. Jeg er glad det ikke er meg. Hvor KAN turen gå da?

   Slett
 2. Den lille Østlendingen03 juni, 2014 11:32

  Chassi: Så spennende! Lurer på hvor du tar alt fra - men dette var kult. Selvsagt har du bare turfolk som helter.
  BLAH.

  Og jeg må få angripe helt nummer 3 og. Det er mulig fordi du angriper meg med fleksebilde på Instagram og det er helt greit. Men ærlig taat. Stille helt? Som ikke skryter? Med sånne bilder på fæjsbook-kontoen sin? Fåkk dat.

  Jeg har et mer nyansert heltbilde enn du. Det er helt sikkert. Massevis av helter. Ingen nevnt. Ingen glemt - er det ikke det det heter?

  SvarSlett
  Svar
  1. Slutt å tulle, jeg flekser jo både her og der og hver eneste dag omtrent! Den var ikke til deg. Men jeg har (og du!) flust av spreke bekjente som bare går og går fordi de syns det er gøy, og ikke for å se flotte ut i det hele tatt.

   Hvem er heltene dine da? Sikkert noen smartinger på jobben. Blah. ;)

   Slett
  2. Miss snevert hero er et eksempel på en som trener som en toppidrettsutøver uten å kunne gjøre det profesjonelt. (Kan ikke sammenlignes med 50-år gamle toppsjefer som nitrener til Birken, for det virker bare manisk.)

   Slett
  3. Miss SECRET hero. Stavekontroll opp i rumpa.

   Slett
 3. Den lille Østlendingen03 juni, 2014 11:57

  Chassi: Snevert - det er SANT. Det er stavekontrollen som prøver å si deg noe. Dette var nettopp et snevert heletebilde.

  Miss (not so secret) hero - kan ikke sammenliknes med havfornoe? Er det bedre å trene som en toppidrettsutøver som ung og pen? Jeg forstår virkelig ikke logikken i det hele tatt. VIRKELIG IKKE. You need to explain it to me in CAPITAL LETTERS. Faktisk.

  Jeg har mange helter. Ikke nødvendigvis noen på jobben. Faktisk ikke - selv om det er utrolig mange bra folk her altså - men de er liksom ikke HELTER for det om. Corporate Heros liksom? Nei. De jobber nok ikke nok! ;)

  Jeg har ikke flust av bekjente som ser spreke ut uten grunn. For å se sprek ut så krever det en innsats. Jeg tror alle som ser spreke ut har et bevisst forhold til matinntaket sitt. Sånn er det med den saken.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hvorfor er de snevert og hvorfor er du så streng? JEG JOBBER MED EN SOM ER NUMMER 61 PÅ VERDENSRANKINGEN I SQUASH OG SATSER ALT AV TID OG PENGER PÅ Å BLI BEDRE. DET SYNS JEG DET STÅR RESPEKT AV, OG DET ER IKKE DET SAMME SOM Å KONKURRERE MED NABOEN OM HVEM SOM GÅR FORTEST PÅ SKI, FOR DA KAN MAN LIKE GJERNE KONKURRERE OM HVEM SOM HAR DYREST BIL.

   Slett
  2. Ikke menigen å rope. :-|

   Slett
  3. Og kanskje ser de ikke spreke ut i det hele tatt. Utseendet var ment å være irrelevant.

   Åh, at jeg ikke kan la være å forsvare meg, men hvis du leter etter tull og flåseri i denne bloggen så finner du nok å ta av.

   Slett
  4. "Jeg tror alle som ser spreke ut har et bevisst forhold til matinntaket sitt. Sånn er det med den saken"

   Du har sagt flere ganger "Fy filler, S ser sprek ut" og har hyllet bilder av han på insta. Han er IKKE bevisst på matinntaket sitt. Eller, han er bevisst på at han skal spise og det er det. Jeg måtte bare si det :)

   That`s why he is my hero <3

   Slett
  5. Svein er helt i både 1, 2 og 3-kategorien. :)

   Slett
  6. Den lille Østlendingen03 juni, 2014 15:04

   Chassi: Mener du 5-4-3 eller mener du faktisk 1, 2 og 3?

   Malin: I rest my case. (Men ikke tro det er fordi jeg ikke mener det jeg sa!) ;)

   Slett
  7. Haha, I believe you ;) Gleder meg til TRENING med fokus på PRESTASJON :D

   Slett
  8. 5, 4 og 3. Jeg blandet dem fordi det var dem jeg skrev først. Men Svein kunne sikkert blitt en god far og polfarer også.

   Slett
 4. Den lille Østlendingen03 juni, 2014 12:26

  Men hva i all verden gjør at Miss not so secret Heroine er du heltinne? Fordi hun ser bra ut? Det er henne du må forklare altså. Fordi hun trener massevis? Og du tror faktisk ikke hun bryr seg om utseende? AMAGAD.

  Helt enig med deg at det står respekt av det Lotte gjør feks. Eller Sindre - angående squash-greiene. Uten tvil.

  SvarSlett
  Svar
  1. Djises, du er streng i dag. Jeg ser opp til dem som følger drømmen sin selv når veien er helt sykt lang å gå. Jeg så opp til henne - eksempelet her altså - før jeg så det bildet her. Jeg har skrevet om henne på bloggen tidligere fordi hun er så sterk og trener så disiplinert og bra. Det var hun som eksploderte skoene sine på knebøyen. Et eksempel jeg trekker fram til kundene mine hele tiden som fun fact på hva som skjer når man tar knebøy med joggesko.

   Nå må jeg på jobb. Snx!

   Slett
 5. DU er helten min :) fordi du er så inspirerande, artig og ikkje minst SPREK!
  Funfact for the day; eg er naboen til Herborg Kråkevik (der ho voks opp sjølvsagt)!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ida! Du må jo være verdens søteste!!! C kommer nok til å løpe i sirkler nå!!! Hvor gammel er du? Og hva gjør du? Og hvor kommer kråkevik fra? Jeg elsker Herborg. Hun er virkelig helt vidunderlig!!

   Puss och kram

   Slett
  2. Hei Ida! Du ER verdens søteste! Juhu!

   Hvor bodde du og Herborg Kråkevik? Dødskult i alle fall. :D

   Slett
  3. Eg og Herborg (på fornavn sjølvsagt) kjem frå ei lita bygd i Hardanger, nærmare bestemt Jondal (ca 1,5 t frå Bergen). Verdens navle med fine fjell overalt :) Eg er 21 år og har enda ikkje klart å flytte frå denne naturperla! Isbreen Folgefonna har me òg, så eg syns de bør ta turen og gå breen på langs. Heilt nydelig!

   Slett
  4. Ida! Får eg og komme på besøk? :) :)

   Slett
  5. Eg og! Jeg har vært en tur på Folgefonna, men da lå vi værfast så jeg burde så absolutt ta turen igjen. Bruker du breen selv altså?(Og snakker du like kult som Herborg?)

   Slett
  6. De er velkomne begge to! Eg kan stilla med havregraut av mange slag ;) Eg har vore på brevandring og klatra i isen og står litt på nedover ski, men dessverre altfor lite i forhold til kor nærme eg bur... (Ja Chassi, eg snakkar like jondalsk som Herborg. Viktig å ta vare på dialekta!)

   Slett
 6. 123km! Får vondt overalt bare av å tenke på det. Sprekinger!

  Faren din høres ut som en fin fyr. Et godt forbilde! Ikke rart han har fått ei flott datter.

  Min helt er Jesus - ingen over. To ved siden. Mange under.

  SvarSlett
  Svar
  1. Pia! Jesus?? På skikkelig? Og hvilke to er på siden? Gud? Hm. NÅ fikk jeg kanskje ikke 5 små brød og 2 små fisk - men helt sykt mange spørsmål. På hvilken side står du i homofilispørsmålet for eksmpel? Og retten til selvbestemt abort?

   Mvh

   En veldig overrasket og lettere forvirret liten Østlending

   Slett
  2. Nei nei, ikke være kritisk til Pia, bittelille. Vi liker Pia, og jeg sa også Jesus. ;)

   Hvem er de to ved siden, Pia?

   Slett
  3. Jeg er jo ikke kritisk. Jeg stiller bare spørsmål. DET må være lov.

   Slett
  4. Okei. Det bare lignet litt på de spørsmålene vi ikke setter pris på i forbindelse med homofile forhold for eksempel. Det er vel en privatsak. Har du jentekjæreste?? What? Sånn. Sry.

   Slett
  5. Hei!
   De to ved siden er vel Faderen og Den hellige ånd? :P

   Jeg skjønner at du er forvirret, lille. Og overrasket. Vi er i mindretall - men det får vi tåle. Religion er et følsomt tema å diskutere, og det er lett å forholde seg til det som vises på utsiden - jeg tillater meg å fokusere på troslivet nå, og håper det er greit for deg.

   Når det gjelder hvilken side jeg står på, er jeg på den svakes side. Jeg er ingen moralist, og kaster ikke stein på noen (nei, det er ikke sant. Jeg kaster ofte stein på meg selv). Jeg setter pris på alle menneskene rundt meg, uansett om de tror, deler mine meninger eller forsøker å leve opp til hva jeg tror er Guds vilje eller ikke. Det er vanskelig nok når man tror, hvorfor skal jeg vente det av noen som ikke tror (eller tror det samme som meg)? Kjernen i Jesu budskap er at man skal elske sin neste som seg selv, og i praksis inngår det etter min mening at man er inkluderende, ser verdien i andre og unngår å sette seg til doms over dem, og er rask til å tilgi.

   Slett
  6. Ha ha! Gladkristne er jo vanskelig å mislike. Er bare bittelitt engstelig for de som vil helbrede meg med bønn eller helbrede meg generelt. Men om man er "åpent homofil", "åpent FrPer" eller "personlig kristin" så er det vel typisk at folk stiller spørsmål. Grunnen til at jeg stiller spørsmål er jo at man har blitt litt forutintatt. Særlig når du snakker om hva du tror er guds vilje. For det er jo spørsmålet egentlig. Du tror ikke det er guds vilje at jeg skal leve litvet mitt med Chassi? :/ (Jeg bare spør - for jeg vet så lite om dette...).

   Jeg er bitteliten og kaster sikkert både stein og glasshus(!) Men jeg holder meg til kardemommeloven tror jeg. Forsøker å være grei og snill. Og det er ganske lett når jeg har det så fint som meg. Jeg er utrolig heldig.

   Håper du får en fin fin dag - jeg gleder meg til Dovre. Du virker eksotisk - spennende!

   Slett
  7. Må vi ta dette her? Plis ikke. Pia var den første til å beklage da du faktisk flyttet ut, bittelille. Nå legger vi denne ballen død og koser oss med pinse og helg heller.

   Kjempeklem til dere begge! <3

   Slett
  8. Takk i lige måde, lille! Jeg gleder meg til september.

   Håper dere får ei hyggelig helg. Ble du matforgiftet av is, lille?

   Klem til dere begge fra meg, som ikke har kommet for å helbrede noen <3

   Slett
 7. Mine helter er de som står opp hver dag og gjør det de skal, samme hvor slitne de er, hvor lite de har sovet, hvilke traumer de har, hvilke diagnoser de har.

  Hva i alle dager har utseende med heltestatus å gjøre? Hvem som helst kan få et ok utseende med god innsats.


  Løpejenta, kritisk.

  SvarSlett
  Svar
  1. Den lille Østlendingen04 juni, 2014 07:52

   Løpejenta. Nå er jeg usikker - hva er du kritisk til? Någe eg har sagt? For heltestatus og utseende har INGENTING med någenting å gjøre. Men jeg må innrømme at jeg er litt imponert over søsteren som ser like nydelig og superfresh ut - selv med tre små barn og stort hus og jobb og mann og familieselskaper, konferansetimer og en million barnebursdager, 342 gaver å kjøpe inn til jul, en som spiller håndball, en som går i teate og daner og en som bare vil henge i puppen og som har atopisk eksem visst og må kjøpe 4 par sko hver gang hun skal ha sko - for det er alltid noen andre som og trenger sko, og det er alltid noen andre som er litt mer sultne når hun er sulten. Da er det litt kult å se nymsinket og nyklippet ut til enhver tid. Hun er bra altså. Søsteren. Og innmellom har hun et stort barn i meg og. :!

   Slett
  2. Hei løpejenta!

   Jeg får jo aldri kritikk her, så det var sikkert på tide at det kom. Men til mitt forsvar så var dette bildet ment som en illustrasjon bare. Jeg KUNNE godt hatt helter som bare hadde flotte kropper og jobbet for dét, men det var ikke saken her. Ja, jeg valgte et bilde som jeg syns ser flott ut, men det blir som når Dagbladet illustrerer brystkreft med et par pupper. :P

   Slett
  3. Good point med søster, bittelille. Hverdagshelt mer enn noen! :)

   Slett
  4. Jeg er kritisk til tendenser i samfunnet, Lille Ø og Chassi! Hvis vi tenker noen år bakover i tid, ville ingen sett behovet for å legge ut bilder av magen sin, uavhengig av fødsel, buttselfies eller vanlige selfies. Hvordan fikk vi et samfunn hvor det viktigste ikke er å gjøre noe godt, men å se godt ut? Jeg synes dette er en trist utvikling.


   Løpejenta, kanskje mer desillusjonert enn kritisk.

   Slett
  5. Den lille Østlendingen04 juni, 2014 11:46

   Løpejenta,

   Kritisk til tendenser?

   Om vi tenker noen år tilbake i tid - så hadde ikk ekvinner stemmerett. Verken selvbestemt abort eller barnetrygd. Homofil var forbudt og jøder hadde ikke tilgang til riket. Jeg håper du ikke er en av de som hevder alt var så fåkkings mye bedre før - helt ukritisk. Fordi det var det ikke.

   Det beste med fæjs og instagram er at Janteloven blir rokket litt ved synes jeg. Skryt og vær glad!

   Jeg skal legge ut #belfies hver dag i en uke nå. Bare på trass. Jeg er sikker på at moren min hadde ønsket hun kunne gjort det samme da hun var på min alder.

   Slett
  6. Kritisk til nettopp det jeg skrev, at mange synes utseendet er viktigere enn alt annet og at samfunnet dreier i en retning jeg ikke liker. Selvsagt var ikke alt bedre før, men det blir lite relevant å anføre stemmerett, som kvinner vitterlig fikk i 1913, når jeg skriver om selfies, som var uaktuelt for ti år siden.

   Bare post selfies, Lille Ø (og jeg trykker sikkert "liker" om jeg ser de!). Jeg forbeholder meg retten til å synes at gjerninger er viktigere enn magen min, og å gjøre mitt for at hysteriet rundt kropp og utseende ikke blir enda verre.

   Løpejenta.

   Slett
  7. Løpejenta,

   Mitt poeng er - at det alltid vil være noen som vil være kritisk til at verden beveger seg. Bort fra kjent og kjært. Det var nok noen i 1923 som tenkte nettopp det samme angående kvinners stemmerett - så jeg mener fortsatt at det er en relavant paralell å kunne trekke.

   Slett
  8. Selfies er neppe en likestillingssak eller en menneskerett, og jeg synes sammenligningen halter.

   Mitt poeng er, blant annet, at jeg ville verdsatt den gode jobben som jeg vet du gjør mer enn at du har noen abs.

   Jeg bruker dagene på å diskutere, og siden jeg ikke har betalt overtid avslutter jeg min helte-debatt nå. "Og jeg merker at jeg får et svett smil", en sang fra en annen tidsalder *svett smilefjes*

   Løpejenta.

   Slett
 8. rakk ikkje nattoget det har visst slutta å gå samtidig som midnattsola begynte å ttitte fram så då kan eg jo skrive her i staden.
  du hadde ei bra liste flotte heltar. Eg skjønner godt den 3, det er utruleg beundringsverdig dei som lar seg drive av ei indre drivkraft i staden for eksponeringsbehovet, men berre pushar seg vidare fordi dei elsker det dei driv med og ønskjer å pushe seg sjølv til det ytterste.
  far din hørtest spuper ut, håper han får lada batteria på hytta med brød og sylteøty i blant. Appropo det kajakk padlinga di såg legendarisk kjekt ut, blei det bra? er du proff? unngikk du senebetendelsen?
  123 km er ganske så langt, kor lang tid skal du bruke på turen? eigentlig så er det jo like tøft å være på alnge turar som ultraløp, eg tykkjer ialefall teltsoving og tissing i lynge karakteriserer som tøffe aktiviteter. når ein gjer alt på ein dag så minimerer ein jo dei gledane :-P event sorger.
  Når det gjeld bunad på kafe så vil eg seie at det berre er lov på 17.mai og om du jobber på folkemuset. Men bunaden din og deg var jo ei fryd for auget.
  når det gjeld helter så er det vanskeleg, det er så mange helter i verda, kverdagshelter, sportshelter, små helter, store helter, tullete helter, kjednis helter, skeive heleter, politiske helter, mamma helter.
  Men først og fremst synest eg det er så fint det utsagnet "be Your own hero" for det er jo så sant, ein er jo ein helt sjølv også. Helt ikkje stykkevis og delt (haha) :-P #teittørrhumoretterklokkatolv.
  Men eg prøver å være min eigen helt, og det funke faktisk overaskande bra. synest den lille søte østlendingen var litt vel streng med deg her i dag, er kanskje anturlig at det er tur/treningsfolk som er heltene dine siden det er din store intresse? være litt enspora er jo bare sunt.
  Min største helt forbilde er nok Alexander Dale Oen, han var en idrettsmann utan sidestykke i norsk svømmehistorie og hadde en fantastisk treningsvilje og livsmotivansjn #GS( god stemning) å æ glede mæ til å symje i den nye arenaen ADO arena etter vert det blir episk. Og når man først begynne med idrettshelta så kan æ ikkje glemme Michael Phelps og Liv Tone LIind. og det er o amnge andre flotte svømmera men dem er noen av mne størstre symje helter.
  Marit Bjørgen er på lista både fordi ho er heit, sterk og bestemt. Synest godt ho kunne vært skeiv og bodd i tromsø men det er først og fremst instillinga og pågangsmotet som føre ho på lista.
  Så eer det lillebror han er en flott helt som er blitt brannmann enda han ble født med hjertefeil og har kraftig astma. Han bare bestemte seg og trente 10 ganga hardere enn alle andre for å greie kravan. #viljestyrke
  og alle dem fantastiske heltan som smile til en fremmed spandere kaffe på en uteligger eller hjelpe gamle damer over vegen.
  alle som jobber i helsevesenet og dem som sloss for homofile sine rettigheter verden over. Dem som er fosterhjem og dem som jobbe med utsatt ungdom.
  Alle soldatane som sloss for frihet og rettferdighet, alle de frivillige som jobber for fred og rettferdighet.
  eg trur egentlig vi alle er heltar på ein eller annen måte. For eksempel du Chassi er ein blogghelt, du gjer kvardagen meir fargerik og kjem med inelgg som engasjerer, inspirerer og underholder. Eg er kjempe takksam for at eg har bloggen og kommentarfelte å vende til i tide og utide det er magisk.

  huff detteblei sykt langt håpe ingen sovna i lesinga. haha typisk meg å berre skrive 10000000 ord og gløyme poenget. håper ialefall dette ikkje blei heilt meningslaust.
  eg skal trene klokka 6 håper at kroppen kan løsne heilt og bygge seg klar til helga, reiser til Kristiansand på torsdag for å symje fredag,laurdag og sundag. Måndag skal eg berre henge i byen og nyte livet.
  :-)
  skal du gjere noko gøy? Tur med den lille østlendingen? Spise grøt? eine assitenten minlaga grøt av cc, havregryn og walden farms pannekake sirup, det såg intressant ut.
  eg spiste tyggis og drakk cola zero det er så godt, men kanskje litt farleg? kva tneker du om usntig søtning eigentleg?

  :-)
  haha God natt

  (Note to self prøv å begrense skrivinga ietter midnatt elles tar det av)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke slutt med lange kommentarer, for jeg likte alt! Du sier mye bra, og du ER en hverdagshelt! Som klarer ting ingen tror at du skal klare, og som sprer glede selv med masse egen motgang. Fy filler, du er min helt i alle fall. Og nå er lillebroren din det også. Imponerende! Sånne historier er flotte.

   Jeg syns også Alexander D.O er helt sykt imponerende, for ingen jobber hardere enn svømmere (men igjen, det forsterker også heltestatusen DIN.) Mye bra her altså.

   Takk for en superfin hilsen! Fikk du sove til slutt?

   Slett
 9. Jeg har en pappa som minner mye om pappaen din! (men det er ikke samme altså) Og han er virkelig en helt for han tenker bare på at alle andre må ha det godt! Det er helten sin det.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Kesia! Så kjekt å høre fra deg! Ikke minst når vi har like pappaer. High five! :)

   Slett
 10. Hei, Chassi :)

  Takk for nok et interessant innlegg! Siden oppfølgende spørsmål er –hvem er dine helter? Så må jeg nesten svare og legge til at du nok kanskje er litt helt på listen min:) Kom over bloggen din ved en tilfeldighet da jeg skulle bake og litt frustrert manglet fiberhusk forrige eksamensperiode. På et søk i google om fiberhusk kom et av dine innlegg opp som første match til søket.
  Har fulgt bloggen i ny og ned siden og nå er plutselig eksamen her igjen. Huttetu.. Men da er bloggen din med morsomme kommentarer, gode spørsmål og fine naturbilder fra flott Norge (bor i utlandet) en fin lese pause fra all den andre lesinga ;)

  Så mange tusen takk til deg for det! =)

  - Benedicte

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå ble jeg helt uendelig glad. For en fin kommentar å komme hjem til! :D

   Jeg smiler rundt! :D

   Hvor bor du da? Og hva slags eksamen? Lykke til i alle fall. Stor klem!

   Slett
  2. Bor i Polen, flott her, men gleder meg til å snart sette kursen hjem mot fjell og fjord! (spesielt om jeg kan ta med meg de par og 30 gradene og sola vi har her hjem ;D ) Blitt maks motivert til å gå enda mer i fjellet etter å ha sett bloggen din! ;) Lysefjorden rundt skal det iallfall bli i år!
   Studerer veterinærmedisin, så har eksamener i litt av hvert.

   - B

   Slett
 11. Hahaha.. Jeg var litt frekk og kommenterte: "Takk for at du var innom bloggen min, morsomt at du likte den". Endte opp med å få 4000 unike besøkere den dagen. :P

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...