fredag, januar 22, 2010

Havregrøten når ENDA nye høyder

Ok, jeg blogger, men det skjer ingenting i livet mitt så jeg har ingenting nytt å fortelle. Likevel. Jeg var 1 stort smil til frokosten i dag. Havregrøten ville ikke smakt bedre om den het sjokolademousse, fordi den, inspirert av denne bloggen: http://dedication.blogg.no, fikk rørt inn en spiseskje peanøttsmør. Det ligner kanskje ikke vanlig havregrøt lenger, men det blir fåkkings bedre og bedre for hver dag som går.

Her er den nye ynglingsoppskriften
:
40-50 g havregryn
Litt kruskakli
1 ss kakao
1 ss mokka proteinpulver
1 ss peanøttsmør
2 dl skummet melk
Eventuelt litt pulverespresso for å kickstarte dagen

Det ble snickersgrøt! Grunnen til at det ikke skjer noe i livet er at så veldig mye tid går med til traskingen fram og tilbake til jobb og til trening. Etterhvert som isen blir enda glattere tar det enda lenger tid, så nå bruker jeg mellom to og tre timer hver eneste dag. Treningen tar også tid fordi jeg har tre ukentlige instruktørtimer i tillegg til x-fit og lørdagsspinningen som passer så perfekt til lørdagskafélønsjen.

Snart er det helg, med trening, konsert og en date. Jeg hadde null hull hos tannlegen og er lykkelig! God fredags!!

4 kommentarer:

 1. Lykke til på date :)
  Det går nok strålende. husk bare i ikke fortell om hvor kjedelig/traskende ;) livet ditt er.hehehe.
  Hvis det er noe trøst, så er mitt liv intet mer snasent enn ditt. de aller aller fleste har gjentagende hverdager uten store kromspring,det bare virker som om alle andre har det så morsomt hele tiden.

  PS: et lite sunnhetstips.
  Bytt ut det peanøttsmøret med et laget kun på peanøtter og evnt salt. så slipper du det herdete fettet( transfettet), sukker etc som er i det på bildet ditt:
  Finnes på både helsekost og dagligvare( kanskje ikke alle)

  SvarSlett
 2. ahh date - det blir fine bloggposter det, kanskje ikke like spennende som havregrøt, men sikkert verd en liten anektdote :-)

  - et aldri så lite reality gløtt inni datinglivet ditt er akkurat hva frompetanter som jeg trenger!!!!

  SvarSlett
 3. det er kun på underkroppen jeg sliter litt med at fettet skal slippe. Disse bena ;)

  Jeg har ikke noe spesiell strategi, bortsett fra å ha proteiner, fett og karbohydrater til alle måltider. Det er Børge som hjelper meg litt med kostholdet. Nå skal jeg også begynne med oppkarbing en gang i uken :)


  Så moro at du fant prøvde peanøttsmør. Ikke sant det er herlig? :) Jeg synes rett og slett det er kanll godt med penaøttsmør i grøten. Peanøttsmør kan egentlig gå til alt ;)

  SvarSlett
 4. Hallo! Dere er så kjekke! Takk for hyggelige hilsener. :D

  Heidi: Helt sikkert at du ikke har det mer snasent? Det hjelper litt. Jeg vet om det med peanøttsmøret, men noen ganger er jeg mer gnien enn sunn. Skjerpings.

  Ingalill: Skulle gjerne fortalt om daten, men jeg er redd daten kunne syns det var ukult å finne seg oppsummert på nettet. Vi kan gjøre en avtale her, du har jo fremdeles til gode å legge ut bilder. ;)

  Kristine: Jess, alt! Morsomt å lese om helgen din, jeg fikk også en sånn mage etter søndagsorgie i går. High five.

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...