søndag, november 15, 2009

Veskehistorien

Det er fredag kveld på et utested i Manchester. Etter en overdådig middag med hummer og champagne er Vårblomstene ute og svinger seg på dansegulvet da jeg plutselig oppdager at vesken min er borte.

Charlotte: Fåkk, fåkk! Så fåkkings typisk!

Jeg får hjelp til å sperre kortene, mobiltelefonen og hotellrommet og melde saken til politiet, og får lånt noen penger. Før vi tar kvelden har vi informert de ansatte i baren og på hotellet og i hele Manchester om det triste vesketyveriet.

Lørdag kveld i Turveien sitter et par foran peisen og ser på NRK. Telefonen ringer.

Mor: Hallo?

(...)

Mor: Øh.. Øh.. Just a minute.

(...)

Mor: Gunnar!! Det er på engelsk!?

Gunnar: Hallo? Ok. I see. Vi vil try to contact her. Tank you. Good night.

Oioi, vesken til Charlotte er funnet på en bar i Manchester og ingen vet ikke hvor hun er eller hvem hun reiser med! Far er best i engelsk men mor er best på data. Hun åpner facebook for å finne noen kjente navn.

  1. Først Kyrre. Det er jo et sjeldent navn og mor er sikker på at en av jentene er sammen med en Kyrre, men han er ikke å få tak i.
  2. Trine er det ei som heter, for det har mor lest i bloggen. Mor kontakter Trine Petterson via telefonkatalogen og vennelisten, men denne Trine har ikke snakket med Charlotte siden ungdomsskolen.
  3. Uff. Vanskelig. Hva med Hilde, hun er sikkert med? Mor sender en melding (litt forsiktigere nå) til ei søt jente som heter Hilde Louise. Nok et bomskudd. Hilde Louise er en bodypumper på Toppform og vet ikke hvor Charlotte befinner seg denne helgen.
  4. Siste utvei er eksen. Mor ser ned i bordet når hun forteller dette... Men pyttsann-schmyttsann! Rune er grei og sender telefonnummer og navn på antatt reisefølge så mor kan kontakte Hilde.

Melding fra Hilde tikker inn på mors mobil litt senere på kvelden:

Hei! Vi har funnet vesken og Charlotte ble kjempeglad. Hun har dratt til hotellet for å legge seg mens vi andre er på konsert. Vi håper hun får sove! Hilsen Hilde.

Søndag kveld er jentene tilbake på Sola flyplass. Jeg er fortsatt søvnløs og har symptomer på et engelsk svinevirus, men jeg har funnet vesken og har alle tingene i behold. Vesken må ha ligget på baren hele tiden. Det er veldig mystisk.

1 kommentar:

  1. utrolig merkelig at Gunnar er den som kunne engelsk ? hehe. trodde jeg kjente de litt;-) ........

    SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...