tirsdag, august 04, 2009

Kult å trene med MarenTreningen har vært umotivert og tilfeldig i det siste, så det er gull å få en så ivrig treningspartner. Maren går for sprettrumpe, så vi gjør mye knebøy og styrke i apparatene. Bodypumpen har hatt lang sommerferie, men jeg skal begynne med timer igjen etter 16. august. Det er også datoen for ny timeplan på Elixia, og ryktene går om mange kule timer. Det skal arrangeres felles jogging blant annet. Alle treningsveilederne skal få egne timer. Corebar lanseres i en partyversjon (?). Gleder meg veldig!

I dag blir det corebar, og styrke hvis vi gidder, før Maren går på byen mens jeg sykler hjem og spiser proteiner. Jogging er fremdeles det kjedeligste jeg vet. Nå skylder jeg på hovne sykkelbein og en forkalning i akilles, men det ser dårlig ut for maraton altså..

5 kommentarer:

 1. Nå gir du meg dårlig samvittighet! Skulle trent jeg også...... Jeg får løpe meg en tur... I morgen...

  Kos deg med trening og proteiner!

  Klems

  SvarSlett
 2. Proteiner?? - har jeg aldri hørt om.

  SvarSlett
 3. Hold opp, Bjørn! Du trener jo hele tiden! Respekt for dem som gidder å løpe. (ditto til Ingalill!)

  Proteiner er knask. I går ble det kylling, og i morges hadde jeg pulver oppi havregrøten. Fordi Maren skulle ut og drikke tvang jeg på henne en proteinshake, ellers er jo treningen forgjeves.

  SvarSlett
 4. Hadde vært utrolig kjekt å fått deg til Arena. Body Combat er jo dritkult, Body Pump finnes hele sommeren og det er 90 kroner måneden ut året dersom du melder deg inn :)

  Ha en super helg Charlie! Klem :)

  SvarSlett
 5. 90 kroner bare?! Det blir mitt tredje treningssenter, men det er absolutt verdt å få med seg timene dine og bodyattack og bodycombat. Takk for bra tips!

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...