fredag, august 14, 2009

Kjerag på en onsdag

Oo, hvilken dag! Marcus oppfordrer til frisk luft og pc-pause så vi pigger til Kjerag. Spontanskulk og sol i fjellet er doping og kan bare anbefales.

Klassisk basecampeple. Jeg spiser alltid eple på bilder (eller gulrøtter!?!), men jeg spiste fire feite skiver før bildet ble tatt. Som oftest spiser jeg så rasende fort at det er vanskelig å dokumentere. Du kan se hvor stressa jeg blir over den lille klistrelappen, det er like før jeg spiser den også.

Søte Helene fra Elixia gjør dette hvert år, så kalenderen er booket til neste gang. Fine!


Fjell, fjell, tudeli-du.Tudeli-duuuuu!!

Chassi kom til å huske at hun ofte blir skjelven i beina og reddet seg fint i land etter photoshooten, men dette var vel ingenting skummelt.

Nanana, ingenting skummelt. God helg, folkens!

Obs: Det er ikke meg som er sprengt i hodet. Jeg kom over den fine kommentaren i et avisinnlegg fra Per-Inge Torkelsen der han forteller om når kona plutselig foreslår at de skal gjemme seg i skapet før besøket kommer. Hehe, helt genialt.

3 kommentarer:

 1. WOW - Ser ut som en super fin tur!

  SvarSlett
 2. Jeg skjelver i knærne bare av å se bildene - burde ha lagt inn advarsel i tittlen - not for the weak of heart. (hadde ALDRI ALDRI tort det der :-)

  SvarSlett
 3. Er det for sent å kommentere tilbake nå? Jeg tar gjerne på meg ryktet som tøffest i gata, men dette er ikke egentlig så skummelt som det ser ut som. Langt, langt derifra faktisk. :)

  Takk likevel!

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...