tirsdag, oktober 07, 2008

Månedens topp 5

 • Shopping
Endelig shopping etter mange helger til sjøs og til fjells og på festival og ferie. Og så høstklær da. Og kaféer og en hårklipp.Turveien fikk en ny tivoli til å underholde meg når jeg rocker på badet.

 • Te
Palais des Thés har fått en filial på Grunerløkka, og jeg var den første til å banke på døren. Oktoberfavoritten er chai med melk, perfekt for tidlige morgener og for å holde blodsukkeret oppe til lønsj. Ellers er ennå Detox fra Kusmi en vinner, og så sånne koffeinfrie søte som eple og kanel og en med julekakesmak som jeg fant i helsekosten. Kollega Anders tipset meg om en kul oppfinnelse som heter redespresso, men jeg ser ikke hvordan jeg skal få bestilt den til Norge. Tips?
 • Afrika
Permisjonen fikk ny glød da jeg ble tipset om å ta turen innom Afrika og så sporenstreks endret reiseplanene til å gjøre nettopp det. Nå skal jeg feire nyttår i Johannesburg. Fordi australiasøster er så vanskelig å få tak i har jeg ennå ikke fått fortalt dette selv om jeg prøver: Maren, vil du skippe Sidney-festen for bananer og apekatter i trehytten min?
 • Tjukke bøker
Dagene er ennå travle men nå er det høst, så jentetøysebøkene er byttet ut med Shantaram, Europa og Hamsun nok en gang. Charlotte Isabel Hansen cruiset jeg også gjennom på en flytur til Oslo, veldig ok.

Kombineres gjerne med punkt to.
 • Trening
Se her falt treningen ned til bunn. Det kan skyldes at jeg skal løpe halvmaraton om en måned og synes jogging er kjedelig, eller at jeg må øve på bodypumpprogrammet hjemme i stuen og pugge på tecno-sangene (argh!) når jeg kjører bil (savner Les Misérables). Joggingen er for øvrig lagt på hylla til lille akilles føler seg klar, men det passer bare fint å ha en unnskyldning i møkkaværet.

4 kommentarer:

 1. Er du tilfeldigvis i oslo man-ons i neste veke? På tide med en kafetur og oppdatering på kva som skjer i Stavanger utover blodharde fjellturer og treningsøkter!

  SvarSlett
 2. Enig! Savner deg!

  Men litt kort varsel kanskje? jeg skulle gjerne lagt en oslotur inn i programmet, men får det ikke til akkurat da. Oh no.. :(

  Skulle ikke du komme til Stavanger? Kom kom!

  SvarSlett
 3. Ja, det var vel gjerne litt kort varsel, men det dukker vel opp fleire turer vil eg tru!
  Skulle til Stavanger ja, men greiene blei utsatt..
  Reiser til Dubrovnik i neste veke - noen lure tips på lur?

  SvarSlett
 4. Åh, heldiggen! Hvor lenge skal dere være? Du og øssa eller?

  Jeg kommer ikke på noen tips. Dubrovnik er så liten og oversiktlig at dere vil få med dere det som er verdt å få med seg tenker jeg. Det kunne sikkert vært fint å ta en båttur med en av alle utfluktsbåtene som ligger i havnen der. Jo, dere må ta turen over muren! Men det ville dere sikkert gjort uansett. Misunneliiig!

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...