tirsdag, juli 03, 2007

Palmebrus og sus og dus

Bestemor (t.h.) blir 80, hurra, og tar oss med til Madeira. Her har vi vært i en uke med sightseeing, shopping, soling, spising og trasking. Madeira var flott, været var litt grått. Lille Maren (t.v.) er nå 24.Glimt av sol og motvillig Eirik.Trøtte Maren og spreke bestemor.Fornøyd Charlotte.Drømme drømme.
Klippebasseng var utrolig digg! Bassenget på hotellet var også digg, mens joggeskoene ble aldri brukt. De berømte levadaene, kanalene som går over hele øyen og langt opp i fjellene, var plutselig mindre interessante enn en solseng ved bassenget. Selv uten sol!
Nuvel, her er jaffal sol.
1. juli er Madeiras "nasjonal"-dag og alle gater er pyntet med blomster. Gater og kirker var pyntet hele uken syns jeg, så det kan også være sommeren som feires. Eller en helgen? I en landsby, som heter noe sånn som Cararacasj de carasj, hadde de en fest til ære for sverdfisken.
Julebildet av oss kidsa.Julebildet av alle, jeg er nesten høyest jo! Bestemor vil feires enda mer i Turveien på søndag, da blir det mye kaker og lite sverdfisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...