mandag, juli 23, 2007

Trønderbryllup i Breiavannet


Midt i Breivannet, på Charlottenlund, har Bård og Martine giftet seg. Så utrolig flott! Nydelig brud, nydelig sted, nydelig mat og fine folk.


Askil Holm og Sissy Wish-Siri spiller kjærlighetsduett.


Også Brit var kjempefin og veldig fornøyd.


Her følger cognac-hummersuppe, breiflabb, og sjokoladefondant med bringebær.


Utendørs seremoni.

Fordi dette var mitt aller første bryllup har jeg stresset i ukevis med gave, sko og kjole. Så vanskelig var det at jeg til slutt valgte å kopiere forlover Marte for å være på den trygge siden. Det gikk et brus gjennom salen da det ble klart at vi var like som to brudepiker. Alle syns dette var veldig lurt og vil finne den samme kjolen til neste år.

Sitat Marte: "Best vi oppholder oss på hver vår kant i dag."


Vi fikk danseinstruksjon mens brudeparet var hos fotografen, men det ble vanskelig å matche det flotte brudeparet. Det er vel meningen også, vi ble sikkert bare vist noen tøysetrinn for å markere skillet.


Mange trønderrockere i dette bryllupet! Alle har eget band, mange møttes (som Bård og Martine) på rockefolkehøyskolen i Trondheim, og alle var oppe på scenen og spilte i løpet av kvelden. Og veldig gode! Så imponert! Her spiller Bård selv med Askil og forlover Eirik.

3 kommentarer:

 1. ho ho ho, gjett kven som også har kjøpt akkurat den kjolen? :D

  SvarSlett
 2. Du kødde?! De sa jo i butikken at det ble solgt 10 stk i hele Norge! Men vi skal vel ikke i bryllup sammen på en stund uansett. Hvem skal du i bryllup til?

  Har sommeren ellers vært grei mot deg? Nå er det Gladmat i Stavanger og en gylden anledning til å komme på besøk hvis dere kjeder dere i Bergen.

  SvarSlett
 3. Jeg klarte det i alle fall.

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...