Hei igjen! Dette er om dagen min i går. I går måtte jeg for eksempel fortelle sjefen min om bloggen. Oi! Ja. Jeg måtte spørre ham om å få en liten prat, og vi satte oss ned på kontoret med hendene foldet alvorlig over skrivebordet, og jeg var skikkelig flau over å være en av mange tusen som forteller om seg selv på den vide weben.
Jeg: Du skjønner. Jeg har en blogg.
Sjefen: Jaha?
Jeg: Ja. Om kosthold og trening. Og om fjellet. Men det er bare tull.
Sjefen: Jaha? Kan jeg få se?
Jeg: Eh. Ja. Chassi.blogspot.com.
Og så sjekker han. Scroller ned forbi havregrøt etter havregrøt.
Jeg: Det handler mye om havregrøt.
Sjefen: Kaller du deg Chassi?
Jeg: Eh. Ja.
Jeg var skikkelig flau!
Jeg: Men, du skjønner! Nå har en avis kommet over denne bloggen, og vil lage en artikkel om å være veldig opptatt av kosthold og trening, og de vil følge meg en hel dag!
Sjefen: Jaha?
Jeg: Så det betyr at de vil bli med hit og være flue på veggen når jeg trener selv og når jeg har kunder og når jeg kurser på Easy Life. Hvis det går greit.
Sjefen: Hahahah! Ja, det gjør det vel. Så morsomt.
Jeg: Ja, det syns jeg også. :)
Sjefen: Skal de gå gjennom skogen med deg?
Jeg: De må jo det.
Sjefen: Og gå helt hjem igjen?
Jeg: De må jo det! Men de trenger jo ikke å trene, og de slipper å spise maten min.
Så snakket vi om arbeidsdagen vår og arbeidsoppgaver og hvem som skulle gjøre hva.
Sjefen: Vil du veie Easy Life-deltakerne?
Jeg: Det kan jeg godt.
Sjefen: Hva veier du?
Jeg: 57,2. Ser du, det er ikke normalt å spørre sine ansatte om sånt!
Sjefen: Men vi er ikke normale.
Vi har en vekt på kontoret vårt. (!) Før arbeidsdagen hadde begynt hadde vi diskutert kilo på vekten (Sjefen gikk på vekten for å vise at man er ikke mann før man veier et tidels tonn) og kilo i benkpress (for hans forrige kjæreste veide like mye som meg og benket 80 kilo), og proteinpulver (denne har bedre BCAA enn din), og ulike resultater av ulik kreatin (at jeg kunne se på kroppsanalysen at jeg samlet vann selv om jeg brukte krealkalyn)... En helt typisk samtale! Her.
Man kunne skrevet avisartikler om hvem som helst på hele Toppform. De kunne like gjerne spurt sjefen min Heisann, hva spiser du til middag. Og hans 12 egg (uten plomme i sesongen!) ville vært en vel så rar middag som tunfiskboksen min.
Ellers, i går!
Jeg spiste min vanlige mat:
08.00 Gul grøt med hobbysmak
11.00 Tre knekkebrød med en makrellboks og kålrot
15.00 Rett-i-koppen-grøt av musli, kakao, bananprotein og litt bringebærmelk
18.00 Fire rugsprø med tunfiskboks og kaviar, to gulrøtter og en banan
21.00 Kyllingsuppe og en appelsin
24.00 0,5 liter yoghurt naturell med kanel og kakao
Jeg pleier ikke å spise seks måltider, men jeg var ikke forberedt på å få kyllingsuppe plutselig.
Det er gøy med mat! Det er virkelig gøy å stå opp en tirsdag morgen og tenke at i dag vil jeg ha gul konditorfarge i grøten og blande den med banansjokoladeproteinpulver som smaker som hobby-sjokoladen, og så vil jeg spise det av en gul bolle som er så gul at den gjør meg glad helt av seg selv.
Grøten ble ikke veldig gul med konditorfarge, men jeg våknet i natt av en annen god idé. - Gurkemeie er mye gulere enn konditorfarge! I dag spiste jeg grøt med gurkemeie og anis og vanlig bananproteinpulver, med deilig hjemmelaget peanøttsmør. Tilbehør var kaffe med melk og kanel, og underholdning var blogger på pad og RYP-programmet til Tech Nutrition som jeg ville lese meg opp på etter en diskusjon med en kunde. Det virket veldig bra, bra kost og helkroppsprogram, og det var ekstra hyggelig å lese når Silje var pynt på alle bildene. Noen som har brukt RYP-program?
Ellers, i går!
Jeg trente min tilfeldige trening:
Jeg satte musikk på i aerobicsalen og hoppet alene opp og ned i en time, før jeg tok pullups med og uten assistanse. (Uten assistanse er fortsatt bare tre, så det går fort.) Pluss en time tur.
Og jeg hadde det hyggelig:
Toppformjentene samles innimellom uten treningsklær, og det er helt fantastisk fint. Det er veldig internt å snakke om gruppetimer og le av tabber vi har gjort på scenen, men det er det som gjør det så bra! I går var vi samlet til oppdateringer og te og deilig kyllingsuppe, og for en gjeng!
Det var litt hallelujastemning fra meg til dere! I det siste har jeg vært mye med min utrolig positive, sprudlende fyrverkeri-bestis som heter SuperSilje, og hun er farlig smittsom med det boblende humøret sitt. Ingen kan spre glede som en lykkelig blond bodypumpinstruktør fra Sørlandet! I dag er det onsdag og nå må dagen starte snart. (Ut av joggebuksen!) Håper alle har det kjempebra!
Du testet faktisk grøt med konditorfarge! Du er tøffere enn toget! Jeg er imponert..! Ble den ikke gul nok, så har du sikkert ikke brukt nok av flasken.. ;)
SvarSlettMen gurkemeia oppi var ikke dumt.. Når åpner du forresten Norges første take- away havregrøt cafe? Bare et godt tips.. ;)
Næmmen hallo! Klart jeg gjorde! Skulle ønske jeg hadde de gode gamle radioaktive konditorfargene som fantes før, for konditorfarge nå til dags gir liten effekt. Jeg syns jeg brukte MASSE. Kanskje ikke. Det hadde vært utrolig kult med en take-away. Om det bare hadde fantes en så skulle jeg gå dere hele tiden! Kan ikke du? Hobbygrøten er din idé og tanken på hobby gjør at grøten smaker enda bedre enn den ellers ville gjort. :D
SvarSlettHobbygrøt skal testes ut allerede i kveld, dumt jeg akkurat har spist og er mett... Det hørtes helt vilt godt ut:-D
SvarSlettDu må si i fra når den artikkelen kommer, for den vil jeg lese! :)
SvarSlettDet blir artig å lese om deg i avisa!!
SvarSlettSunthjerte: Jeg gleder meg til å se hva du får ut av det!!! (Og jeg lover å aldri pynte grøten min mer, for det kan du best!) Nathalie sin idé altså!
SvarSlettMaije: Hallo!! :D Gjett om!
Lille søster: Det gjør jeg også! Jeg prøver å forklare for min mor at jeg kommer IKKE til å bli en ny Kari Jaqesson, og at dette IKKE er noe å skryte av, for det gjør hun visst, men at jeg heller skal prøve å ikke framstilles som helt gal her. Men moro blir det!
så artig med DN da! men gurkemeje i grøt? ikek helt overbevist ,men alt skal prøves. tenkte litt på å lage gule marshmellows med gurkemeje XD
SvarSlettLovelyliller: Du trenger ikke å prøve!!! Det glemte jeg å si, at gurkemeiegrøten ikke ble så veldig god. Den ble helt okei, men den ville vært bedre uten anis og gurkemeie, ikke minst fordi det ble mye på en gang da jeg også hadde banan- peanøttsmaken.
SvarSlettLag heller marshmallows, det høres kult ut! :D
(Gurkemeiegrøten ville smakt risotto om den ikke samtidig hadde smakt søt banan.)
SvarSlettSå morsomt med DN! Gul grøt? Påsken er over, frøken, og solen skinner ikke i dag. Jeg vil se en regnbuegrøt :D
SvarSlettElvi: Hei! Ja, sant! Gult er så kult, kan jeg ikke få lov? Solen skinner i Stavanger. :D
SvarSlettJeg har laget regnbuegrøt allerede, men du vil kanskje se en som LIGNER på en regnbue? Her er regnbue i brunt.
Her! http://chassi.blogspot.com/2011/01/bergen-i-bilder.html
SvarSlettJeg har også tenkt å stikke meg frem i Dagens Næringsliv i løpet av mai, hyggelig å høre at vi er flere;)
SvarSlettSe, jeg fant et alternativ til radioaktivt konditorfarge (hadde plutselig litt for mye dødtid på jobben...) - her kan du altså bestille i store mengder.. eller bare la være..! Men tror egentlig ikke at farget grøt vil være big fashion i fremtiden i motsetning til kakao i grauten ;) http://www.mamut.net/controls/shop/shops/12/3/default.asp?wwwalias=hobbyimportno&gid=332&subgid=372 Den er dog ikke så konsentrert som et kjernekraftverk, men er 3o ganger sterkere enn en vanlig konditorfarge kjøpt på butikken.. oj oj..
SvarSlettVurderer å sjekke Brønnøysundregisteret om det går an å opprette en grøt take away.. hmmm.. hadde vært noe.. hehe-- ;) Hadde lett slått Mc Donalds sine salgstall! Du kan godt være daglig leder.. ! Sånt har jeg ikke peiling på.. :o
ååå.. men nå skal jeg endelig hjem! Lang dag dette her.. ;)
Ida: Er det sant?!! Så utrolig kult!! :D
SvarSlettNathalie: Hoho!!! Farget grøt blir big fashion!
Hva betyr icing egentlig? At man smører blåfarge over grøten som et lokk liksom? Det kan jeg like. :P Og du, siden du var så flink å finne denne (og fordi vi trenger mye grøtgøy til butikken vår), vet du om det finnes kokosessens? Tenk hvor godt det måtte vært!
du skal bli kjendis! Jeg kjenner en kjendis. Litt.
SvarSlettNå hadde jeg skrevet et laangt svar.. og så ble det slettet.. :/
SvarSlettFant kokosessens.. de har det i Danmark..! http://www.netspiren.dk/pi/Kokos-essens-30-ml-19976-1254.aspx ...men tror du må være dansk for å bestille eller være medlem av EU- land.. ?? I USA er det også hyppig bruk av denne - i kaker og slikt.. Men det bør vel også finnes i en Stevia- variant? Elvi might knows??
Butikkhyllene våres i take- awayen blir så bra.. :) Tror dette krever et stort lokale!
litt mer trashing på kommentarveggen din.. :0
SvarSlettIcing trodde jeg var slags kaketopping, men fant dette i et diskusjonsforum.. og de er ikke helt enige om hva icing er.. ;)
http://debatt.aftenposten.no/item.php?GroupID=50&ThreadID=60227&s=&page=-1
Johanne: Det kan du godt! :D
SvarSlettNathalie: Jeg bare kjenner at dette kommer til å bli et veldig bra samarbeid! Woho! Det var akkurat en sånn jeg tenkte på! Må man være dansk for å bestille? Stevia TROR jeg ikke fins i kokos, men ja, Elvi har klart å oppdrive langt flere enn det jeg klarte på min iHerb-crawl.
"Kanskje man skulle avskaffe icing helt og holdent?"
SvarSlettHjelp! Det er ikke rart at det er vanskelig å oppdrive icing, når mennesker med alt for mye fritid lager diskusjonsforum for å avskaffe den! Vi må kjøpe alt som fins før det forsvinner!!!
hallo, du er jo rar da! men jeg digger deg likevel. kos!
SvarSlettHerligheten - dette blir gøy! Jippi!
SvarSlettVet ikke om du må være dansk sånn helt sikkert.. ? Så ut som en typisk nettbutikk "vi sender bare til danskeland".. ellers får en av oss bli danske statsborgere..ekke noe krise.. vi får det i sjappa vår - I guarantee you :)
Heretter er icing forbeholdt fast plass i butikkhylla vår! Når det er så mye uenighet omkring denne regelen i ishockey - er det virkelig på tide å avskaffe den.. ! Likedan med offside i fotball... er samme ulla..
Alle farger hamstres inn og vi får vel satse økologisk.. ? ;)
Thale: Neida, det er jeg ikke. Men for en koselig hilsen!! Stor kos tilbake!! :)
SvarSlettNathalie: Er du økologisk? Shit. Jeg er mest økonomisk. Det fins altfor få som velger å satse økonomisk så jeg syns, siden vi tross alt skal være en nisjebutikk, at vi heller skal gjøre det. Men. Butikken er langt fra så spennende som menyen. Det er jo en take-away! Aller først Havregrøt med lokk av blå icing! Den er nesten grunn i seg selv til å starte take-away.
jeg sa forresten ikke at rar var en negativ ting ;)
SvarSlettThale: Snille du.. :) Jeg kan godt være rar. <3
SvarSlettKun når det gjelder peanøttsmør! Den er jo best i mine øyne:) Så det må vi ha i sjappa vår! Ellers økonomisk - så vi går nok ikke i underskudd ;)
SvarSlettMon tro om man får blå tunge av den icingen? Hadde vært kult! Kidsa kommer til å elske den grøten.. number one på catwalken med andre ord.. ;)Til og med Jan Thomas kommer til å kaste terningkast 6 på denne.. ahhh..
Blå tunge hadde vært kult faktisk?! LOL! Åååå, dette blir bra. :) Du! Jeg lager peanøttsmøret selv! Det blir ikke bedre. Jeg kan lage allslags nøttesmør. :P
SvarSlettDu er et funn!!! Me love you big time! <3
SvarSlettDet er sant det! Enda bedre! Du 'briefet' jo med det i et innlegg du.. ;) Mer hjemmelaget og tradisjonelt kan det ikke bli! Skulle nesten ha vært med i Norske talenter..;)
SvarSlettDa kommer jeg med et forslag: Jeg kan vaske vinduene i sjappa og dekorere/ pynte grøten hvis det må til.. Du er kjøkkensjefen og nøttesmørprodusent ??
Jess!!! For jeg har null talent for pynting!
SvarSlettSilje: Me love Silje til universet og forbi!
SvarSlettDEAL ;)
SvarSlettJeg skjønner ikke hvordan du bare kan ha slengende rundt konditorfarger, mandelmel og gurkemeie. Jeg har sett kjøkkenet ditt, og hvor får altisammmen plass? Gleder meg til Dagens Næringsliv neste uke snupp. Sprø eller mindre sprø, stolt av deg snuppi. Torsdagsklemmen.
SvarSlettGulrotkakegrøt var godt! Nærmere beskrivelse kommer i bloggen. ;)
SvarSlettTrulti på bloggen!!: Gratulerer med dagen, trulti! :-))) Takk. Jeg er stolt av deg også. <3
SvarSlettMaije: Jeg venter og venter og venter.. Spennende!! :)
kjære Chassi, hvor får du tak i proteinpulvere som smaker Hobby? Og er den virkelig god? På generell basis? Du liker jo det meste...
SvarSlettHar du noensinne smakt et proteinpulver som smaker cinnamon bun, og er det dritgodt? Kan du anbefale et?
Kos og klem fra en fan i Oslo
Hei suuu! Hobbypulveret er banan/sjokolade fra gymgrossisten.no. Og, hehe.. Det ER godt, men det hjelper å være vant til proteinpulver sånn generelt. (It grows on you.)
SvarSlettCinnamon bun er jo nødt å være dritgodt. Det er en av tusen varianter jeg så gjerne skulle bestilt fra USA, men frakten derfra gjør at det blir helt utrolig dyrt. Bodybuilding.com har utrolig stort utvalg og gode priser sånn for øvrig. Sjekk den linken her for eksempel: http://www.bodybuilding.com/store/cs/milk.html. Jeg har smakt med peanøttsmør/sjokolade bare.
Håper du holder meg oppdatert hvis du prøver. :P Kos.
Takk for svar! Jeg skal til Usa til sommeren, så da skal jeg holde deg oppdatert på hvordan den er :)
SvarSlettSuu: Åh, så heldig! Kom fort tilbake og hold meg oppdatert ja! :D
SvarSlett