onsdag, juni 10, 2015

Barndomsdrømmen

Jeg hadde omtrent tre dagdrømmer da jeg satt på barneskolen og kikket ut av vinduet. Jeg drømte at jeg var best i gym, for da ville jeg blitt valgt ut aller først på fotballaget, og ikke bare løpe fra ballen fordi den var så skummel. Åh, og da kunne jeg gjort gymtriks hver onsdag morgen og alle ville bare vært WOW. Det var den ene. Den andre var å kunne fly, det hadde også vært fint, og den tredje ... Den tredje ble nettopp oppfylt!

(Litt sånn.)

Det var en gang en barndomsdrøm å brekke armen, for alle som brakk armen fikk masse oppmerksomhet og skriblerier på gipsen. Heldige dem. Det skjedde aldri da, men nå, et lite liv senere, brakk jeg tommelen. Hurra! Jeg er helt handikappet. Det er vanskelig å skrive, så det blir ikke mye blogging for tiden, men at det var en dream-come-true kan ingen komme fra.

(Med en stor, vond tommel, men også havregrøt og t-skjorte. :D)
Det var 7-fjellsturen i Bergen, så klart. Jeg visste at det kom til å bli et gjørmebad, men selv BT oppsummerte turen som et sølekalas med knall og fall. Og det var ingen overdrivelse.

Glatt.
Og kø!
Men positiv og rutinert gikk jeg der med camelbak og fiskekaker.

Og bare: Bergeeen!
Helt til jeg falt og det sa knekk i tommelen. Jeg fullførte turen, men jeg måtte ta noen snarveier for å rekke bussen, så jeg skal bare være glad jeg fikk t-skjorten.

Og ellers: Jeg gikk helt alene! Mutt putt alene. Ingvil var i barnebursdag, og østlendingen har meldt seg ut, så jeg gikk på tur med Tempelridderen Arn. Storytel - true love. Ingvil er allikevel en utrolig god venn som lot meg lage sjokoladegrøt til hele familien. Hun sendte videorapport av små barn som gledet seg til sjokoladegrøt, og tegninger etterpå av meg med sjokoladegrøt.

(De var litt skeptiske da de smakte også.)

Tegningen henger på kjøkkenet nå, så jeg har fått det kjempefint.
Men tegnet du grøtspiseren selv, Ingvil? Den er litt penere enn krussedullene rundt liksom.

Det eneste som kunne gjort akkurat denne dagen enda finere var om dere fortalte hva dere drømte om da dere var små. JA!

Ha en superduper dag!

17 kommentarer:

 1. hehehehe, jeg ønsket meg regulering fordi jeg hadde sett på Braceface (https://www.youtube.com/watch?v=vWqGagJu5Us) så da jeg fikk det og jeg ikke ble hverken poppiz eller fikk kjæreste ble jeg ganske vonbroten og verden har ikke vært den samme siden. Pluss at jeg ønsket at jeg var best i fotball. Det ble jeg heller ikke.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha! Jeg lo høyt! Braceface?! You crazy. Må sjekke ut videoen nå. Godt forresten at det gikk så bra til slutt. Braceface vant allikevel. ;)

   Slett
  2. Og oi, det synger Braceface i sangen sin også! I'll make it in the end. :)

   Braceface baker tofu cheesecake mens jeg drømmer om en arm i gips. Du må ha vært tidlig ute, Else.

   Slett
 2. Da jeg var liten så drømte jeg om regulering (fikk da jeg var 11) rødt hår (fikk da jeg var 12) briller (fikk da jeg var 24) men jeg venter enda på rullestolen.
  Ja, også drømte jeg så veldig om en storebror. Lillebror var bare drit. Hilsen Malin 8 år.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha! Fine Malin. Hadde du faktisk rødt hår en gang? Jeg la meg til å lespe med vilje da jeg gikk på førskolen, for det var ei som gjorde det der, og hun var så søt. Så rare vi var! :)

   Hilsen Chassi, fem år.

   Slett
 3. Jepp, mørk burgunder! Men det gjekk fort over til å bli oransj...Ikke like kult.
  Jeg la alltid om dialekter. Hadde en hyttenabo fra Odda, så hver sommer var jeg også fra Odda. Og når vi besøkte søskenbarna mine på Karmøy så snakket jeg skikkelig karmøysk også. Sikkert derfor jeg tviholder sånn på dialekten min nå ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. LOL! :D

   Jeg lekte at jeg var gutt, og ville kanskje være det også innimellom, men måten jeg gjorde det på var å slentre med beina og ha den barske dongerijakken åpen. Ho ho. ;) Så jeg vet ikke om alle skjønte det. Ikke like godt som de skjønte at du var fra Odda i alle fall.

   Slett
 4. Shit, brukket tommel?!? Det var noe annet enn en forstuet finger! Hvordan fikser noe sånt seg? Gips?
  Håper det ikkje blir din siste tur selv med elendige forhold. Takk for besøket, og velkommen tilbake til neste år. Då blir det treretters middag og turselskap ��
  Og kremt.. Ja, pinnedamen var min. Men grøten i skåla og resten var bare kidsa!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Ingvil!! Takk for tegningen! Det er enda mer stas å vite at du også har bidratt. At det var teamarbeid og at det var til meg. Hi hi. Jeg smiler ennå når jeg ser på den. :)

   Tommelen var visst brukket, og hvis den ikke er bra om to uker må den brekker opp på ny. Spennende. :-/

   Ja til neste år! Jeg gleder meg allerede. Været skulle visst bli knallbra også den dagen. ;)

   Slett
 5. Hei, Chassi! Synd med tommelen, men håper for guds skyld at du får den oppmerksomheten du fortjener. Skade-oppmerksomhet er jo det beste! Jeg har fortsatt til gode å brekke noe. Har krasjet i et tre da, akeulykke, men da ble jeg så stygg i trynet, så ville ikke vise meg frem - derav lite oppmerksomhet. Uansett da.. Takk for at du elsker grøt like mye som meg. Når jeg tar frem grøten min til lunsj på jobb tenker jeg på deg og vet at jeg ikke er alene. De andre går virkelig glipp av noe. Ingebting er som sjokoladehavregrøt. Ha en super søndag!
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Nehei, en Charlie! Men jeg er jo Charlie! Det var jo megakult! Hvem er du Charlie som liker havregrøt med sjokoladesmak? :)

   Ha en super søndagsnatt!

   Klem

   Slett
 6. Hehe. Je suis Charlie.. Eller Lotte, eller Lottis om du vil. Jeg er en 24 år gammel jente fra storbyen Oslo. Elsker å løpe. Løper over alt... Eier verken bil eller månedskort. Men sykkel har jeg. Uansett så tar jeg helst beina fatt. Utover det har jeg som nesten alle andre litt trøbbel med det de kaller vanlig mat. Altså smør, fløte, sukker og brød. Liker best havregryn, questbars, gresk yoghurt og sjokoladeprotein. Jeg koser meg på bloggen din hver dag og elsker hyperlinkene som fører meg inn i et evig Chassi-univers.

  Klem!

  PS. Grøten til lunsj i dag var meget god.

  SvarSlett
  Svar
  1. Du virker kjempesøt, Lotte. Så kult at du ramlet innom! Hvilke andre blogger leser du og hvordan var den gode lunsjgrøten? Kan man sende bilde av seg selv i kommentarfeltet? Nei, kanskje ikke. Går du i fjellet og leser bøker også? Da ville vi vært hundre prosent soulmates nemlig.

   Ha en super dag! Klem

   Slett
 7. Nå har jeg prøvd å kommentere her flere ganger, men det går jo ikke! Haha, prøver igjen. Men jeg leser masse blogger. Ramler oftest innom din, dedication og fitnessfrue. Ellers så var lunsgrøten bestående av deilig sjokkis-grøt med CC på toppen. Luksus.. Tror ikke det går å sende bilde her, men jeg er liten og lyshåret. Veldig tiny:-) Av bøker går det mest i Linnea Myhre og andre selvbiografier, men jeg elsker paradise hotel og 4-stjerners middag! Fjellgeit har jeg store planer om å bli. Er fortsatt rookie, men vil gå over Grønland a la Cecilie Skog. Liker du pepsimax?

  SvarSlett
  Svar
  1. Godt at du ikke ga opp. Jeg elsker små østlendinger! Jeg skal prøve å ikke flørte, men det ble plutselig vanskelig. ;)

   Jeg vil alt du vil, tydeligvis, utenom pepsi max. Til gjengjeld drikker jeg mer te enn noen andre jeg vet om.

   Slett
  2. Litt flåsete. Sorry. Utrolig kult å hilse på en fellow Charlie/Lotte/Lottis. Og jeg antar at du også egentlig heter Charlotte.

   Puss på deg!

   Slett
 8. Hei igjen.. Haha. Jeg trodde jeg hadde skrevet, men jeg har jo tydeligvis ikke det. Men pepsimax er jo det beste jeg vet. Liker også te selvfølgelig. Og jeg synes ikke du er flåsete assa!!! Du er kul

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...