torsdag, januar 15, 2009

Hjemma

Jeg er tilbake til rutiner og hverdagsliv i Stavanger, men merker noen etterdønninger etter to måneder i vide verden. I tillegg til jetlag og nye døgnrytmer har jeg plukket med meg noen indonesiske vaner: I går tok jeg meg i å spørre taxisjåføren hvor han kom fra (where you come from?) og min medpassasjer på flyet om hvor hun hadde tenkt seg (where you going?). Mottakelsen var faktisk god, jeg fikk to nye venner og to gode samtaler. Jeg prøver likevel å ikke si Hei til alle jeg går forbi. Og jeg bruker fremdeles dopapir på toalettet.

Typisk etter en utenlandsreise er også at man er litt høfligere og mer omtenksom enn vanlig er for den gjengse nordmann. Så inntil videre vil jeg unnskylde meg for folk jeg dulter borti, og gjerne også si pent vær-så-snill-tusen-takk til remaekspeditøren. Det føles godt, men jeg kan ikke garantere at det vil vare, den norske ignoransen kommer tidsnok krypende med vinterkulden.

Torgrim blogger Afrika så det suser, mannen er en bloggpoet og en lovende fotograf. Check it out.

8 kommentarer:

 1. Kva står det i kalenderen din første helga i Februar?
  I min står det: 70 årsdag i Stavanger + treffe Chassi :-)

  SvarSlett
 2. Oh noooo! I min står det Kjedelig skihelg med jobben på Hovden.

  Hva skal vi gjøre!?!?!

  SvarSlett
 3. oh no... :(
  *sjekker om det finnes to første helger i februar* .. det gjør jo strengt tatt det, din skitur er vel ikke tilfeldigvis 30jan-01 feb?

  SvarSlett
 4. Nei, dumma. Det er den neste.

  Hvis du kan bli igjen til mandag så skulker jeg jobben bare for deg. Jeg jobber jo 80 prosent, så det merkes nesten ikke. :)

  SvarSlett
 5. hm.. vi kan jo også prøve å skremme deg til Oslo i Mars/April når jeg skal være der 3 lange dager?
  31mars-2April?
  Eller så kan vi mingles over en kaffi på Software08 som alle selvsagt skal på?

  SvarSlett
 6. Hallais!

  Jeg vet ingenting om Software08, du må være en mye større nerd enn meg. Men jeg prøver å presse inn dataforeningens Eureka i Bergen neste uke. Det virker veldig spennnende, Andreas Opdahl har et foredrag faktisk.

  Vi skal nok få til et treff!

  SvarSlett
 7. Nå har jeg fått en innbydelse til Software09, kanskje bare enda mer innovativ enn din Software08. Skal sjekke det ut!!

  SvarSlett
 8. haha, så bra!
  Software09 er nok hakket kulere enn 08 :-)
  Jeg har bare tenkt meg på torsdagen- mobiltesting med Julian Harty (google) i Oslo.

  Hm..der datt Eureka inn i postkassen også. Kunne tenkt meg å gått på noen foredrag - skal du ha med deg begge dager? Vi har overnattingsplass :-)

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...