tirsdag, juni 24, 2008

I love permisjon

Avreisen er 16. november og hjemkomst 12. januar. Nytt i planen er Los Angeles og Singapore. Og fordi Maren ikke hadde tenkt å feire jul i Melbourne likevel så feirer jeg den i Sydney nå. Er du der da Maren? Tvilsomt..

Hvis dette blir gøy trykker jeg på knappen oppi hjørnet og starter på ny. Banna bein! Bildet er fra Qantas, som har snille priser på city hopping. Et meget bra tips fra kollega og globetrotter Stian.

9 kommentarer:

 1. Når er du i London? Vi er der frem til 4 Januar - treffes vi?

  SvarSlett
 2. ser ikke dumt ut det der chassi. Traff forresten en kollega av deg i New Orleans, Morten B, trivelig kar.

  london igjen imy? hva skal dere gjøre denne gangen? det logiske steget må jo være å lage en ny unitedfan.... ;)

  SvarSlett
 3. Hallo!

  Jeg rekker dere ikke i London. Å nei å nei! Må sikkert feire nyttår muttens alene, så jeg ringer deg heller grinende i tolvtiden (så sant jeg ikke har lagt meg). :)

  Loddis, jeg er i Oslo igjen. Kaffe etter jobb?

  SvarSlett
 4. gjerne neste uke om du er i oslo da, jeg er i usa enda. ligger stort sett å ruger på en strand ved newport, rhode island :)

  SvarSlett
 5. Det høres jo ut som en drømmesituasjon! Er det jobb dette? Heldiggen!

  Jeg kommer ikke til Oslo neste uke, så vidt jeg vet. Men har dere noen andre kule sommerplaner?

  SvarSlett
 6. forrige uke var jobb, nå er det ferie. blir tur til køben og hellas senere i sommer, ellers fjell og slekt på sunnmøre. skal du spare alt av ferie til turen?

  SvarSlett
 7. Nå snakket jeg akkurat med Morten som kunne fortelle at du skulle til New York og klatre?! Er du sprø mann? Dette har tatt helt av, det finnes jo mange andre ting å gjøre i New York! Du altså..

  Jeg skal seile med Tobben i Kroatia i sommer, vi tar med klatreskoene vi også. Svipp innom vel, Hellas ligger like rundt hjørnet!

  SvarSlett
 8. Klatringen foregikk ikke i NY, der gjorde vi nok litt mer "vanlige" ting.

  Seiling i Kroatia med Tobben blir nok bra. Skal være gode muligheter for såkalt deep water soloing der, så det er fornuftig å ta med klatreskoa :)

  SvarSlett
 9. Deep-water soloing (DWS), also known as psicobloc, is a form of solo rock climbing that relies solely upon the presence of water at the base of a climb to protect against injury.

  Oh my!

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...