tirsdag, mai 27, 2008

7-fjellsturen


En helgetur til Bergen for å mimre om glade dager i de 7 fjell og på de 100 kaféer. Sommer i byen, lønsj med Maren og rekefest hos Ingvil (som skal gifte seg og dessuten har fått en torsk på 16 kilo!).

Men så alvoret. Søndagen startet tidlig-tidlig med frokost i hånden og en enorm busskø til Gravdalen. Vi fant heldigvis en taxi for tidsplanen var ganske stram før flyet hjem. Taxibestilling noteres til neste gang, vi kunne spart oss en del kø i løypene også om vi bare hadde startet enda tidligere.
Dette må være første fjellet, finn Willy! Vi startet sammen men mistet Torbjørn allerede på Lyderhorn før hele drømmelaget ble oppløst i den bratte nedstigningen fra Ulriken. Vet ikke hvem sin feil det var. Andreas ventet først på meg fordi han løp som Rambo ned bakkene, men så kunne jeg ha ventet på ham i stedet for å ta på mp3-en og løpe de siste fjellene til Marken. Det var helt umulig å stå stille og vente med gnagsår og vonde bein.Salikat, for et kick etterhvert som pulsen stiger og man aner en grei rundetid. Jeg perset forrige løpet med nærmere to timer! Det må skyldes alle energibarene, de var sikkert ikke oppfunnet sist jeg gikk. Maren fikk forresten overta energioverskuddet for å klare en våkenatt før eksamen. Good luck with that.

Andreas kom faktisk i mål uten T-skjorte og klokke. Han mistet det underveis?!

Resultatet ble 8 timer og 30. Takk snille Maren for dusj og nye truser.

1 kommentar:

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...